Együttműködő partner vezérlőpultja

Az együttműködő partner vezérlőpultja az a fő terület, ahonnan kezelheted a helyszíneid jelenlétét a Transilvania Broker weboldalán és ahol hozzáférhetsz olyan funkciókhoz, amelyek az üzleti tevékenység elősegítéséhez szükségesek.

Az alábbi mezőben hozzáférhetsz a saját kezelőpaneledhez egy link létrehozásával, a webhelyen használt e-mail címeddel vagy amelyikre a meghívót kaptad.

A vezérlőpult előnyei
Transilvania Broker

Helyszín hozzáadá
a vállalat weboldalán

A Transilvania Broker térképen való jelenlét mellett a helyszín regisztrációja számos előnnyel jár:

  • Minden ügynöki asszisztens saját oldalban részesül, amelyet leírással, képekkel és bemutató videókkal személyre szabhat.
  • A környéken lévő ügyfelek biztosítási ajánlatokat kérhetnek közvetlenül tőled a webhelyen található űrlap használatával vagy közvetlenül az oldaladon.
  • Felár nélkül ígényelheted a Facebook-oldalak és a Google helyszínek létrehozását vagy kezelését a teljes online jelenlét érdekében, amely garantálja az új ügyfelek bevonzását.

Az Transilvania Brokeres e-mail
cím és aláírás beállítása

Mutasd meg ügyfeleidnek, hogy profeszionista vagy, és a velük folytatott beszélgetések során a cég címét és aláírását használod. Ezenkívül az aláírás lehetővé teszi, hogy az megjelenjen a képviselői listán az Ajánlatkérés űrlapon.

Scroll to Top

In ce limba doresti sa fie afisat continutul?

Dorim sa stim limba in care doresti sa fie afisat continutul site-ului pentru a va personaliza experienta.