Együttműködő partner vezérlőpultja

Az együttműködő partner vezérlőpultja az a fő terület, ahonnan kezelheted a helyszíneid jelenlétét a Transilvania Broker weboldalán és ahol hozzáférhetsz olyan funkciókhoz, amelyek az üzleti tevékenység elősegítéséhez szükségesek.
Az alábbi mezőben hozzáférhetsz a saját kezelőpaneledhez egy link létrehozásával, a webhelyen használt e-mail címeddel vagy amelyikre a meghívót kaptad.

A vezérlőpult előnyei
Transilvania Broker

Helyszín hozzáadá
a vállalat weboldalán

A Transilvania Broker térképen való jelenlét mellett a helyszín regisztrációja számos előnnyel jár:
  • Minden ügynöki asszisztens saját oldalban részesül, amelyet leírással, képekkel és bemutató videókkal személyre szabhat.
  • A környéken lévő ügyfelek biztosítási ajánlatokat kérhetnek közvetlenül tőled a webhelyen található űrlap használatával vagy közvetlenül az oldaladon.
  • Felár nélkül ígényelheted a Facebook-oldalak és a Google helyszínek létrehozását vagy kezelését a teljes online jelenlét érdekében, amely garantálja az új ügyfelek bevonzását.

A Transilvania Broker Brandkit

Testre szabhatja saját promóciós anyagait:
  • Az anyagok széles skáláját személyre szabhatja elérhetőségeivel – a névjegykártyáktól a plakátokon át a bannerekig és a nagyméretű anyagokig -, és kedvezményes áron rendelheti meg őket.
  • Rendeljen ingyenesen többféle standard anyagot (a készlet erejéig).
  • Generáljon anyagokat az Ön QR-kódjával, hogy részesüljön a digitális jutalékból.

Az Transilvania Brokeres e-mail
cím és aláírás beállítása

Mutasd meg ügyfeleidnek, hogy profeszionista vagy, és a velük folytatott beszélgetések során a cég címét és aláírását használod. Ezenkívül az aláírás lehetővé teszi, hogy az megjelenjen a képviselői listán az Ajánlatkérés űrlapon.

A Transilvania Bróker Akadémia

Bővítse látókörét és ügyfélportfólióját a biztosítási és értékesítési szakértők által létrehozott vagy tartott online tanfolyamok széles skáláján való részvétellel:
  • Kövesse az összetett biztosítási termékek értékesítésével, biztosítással kapcsolatos termékekkel kapcsolatos tanfolyamokat, valamint szakmai és személyes fejlődési tanfolyamokat.
  • Egy biztosítási tanfolyam elvégzése után az Ön weboldalának oldala egy jelvénnyel lesz személyre szabva, és az ügyfelek közvetlenül Öntől kérhetnek biztosítási ajánlatokat az adott típusra.
  • Ön is regisztrálhat és részt vehet a biztosítási szakembereink által szervezett élő tanfolyamokon.
Scroll to Top

In ce limba doresti sa fie afisat continutul?

Dorim sa stim limba in care doresti sa fie afisat continutul site-ului pentru a va personaliza experienta.