A gépek, berendezések, felszerelések biztosítása véletlen káresetekre (MBK)

Ezen biztosítás alapján a gépek, berendezések, felszerelések, gyártósorok, motorok, technológiai berendezések vagy vonalak, valamint ezekhez köthető egyéb javak biztosíthatók, amelyeket a biztosítás megkötésének pillanatában üzembe helyeznek kereskedelmi hasznosítás céljából. Az újonnan gyártott vagy vásárolt gépek csak a teszt vagy az átvételi ellenőrzések sikeres befejezéséről szóló igazolás kiállítását követően foglalhatóak bele a biztosításba.

A gépek, berendezések, felszerelések biztosítása véletlen káresetekre (MBK)

Jellemzői

 • Ez a típusú biztosítás a gépek, berendezések és felszerelések üzemelési időszaka alatt, valamint a tisztítás, karbantartás és javítás érdekében történő összeszerelési és szétszerelési műveletek, illetve a biztosított hely kerületén belüli más helyre való áthelyezésük ideje alatt érvényes.

Fedezett kockázatok

A biztosításba foglalt kockázatok az alábbiak:

 • véletlen balesetek (például: alakváltozás, szakadás, bontás, valamely alkatrész működés közbeni kihajítása, a védőberendezések meghibásodása vagy működési hibája, idegen testek/ tárgyak bekerülése);
 • Véletlen vízhiány a nyomás alatt lévő kazánokba vagy tartályokba;
 • robbanás – a gőzerő, a belső folyadék vagy a légnyomás erejének következtében bekövetkező szakadás/megsemmisítés/üzemzavar;
 • kivéve a fedezetlen kockázatok / események, vagy robbantás miatti túlnyomás okozta károkat;

 • rövidzárlat, magasfeszültség, túlterhelés, voltaikus ívek kialakulása, indukció, a fedezetlen kockázatok/események által okozott károk kivételével;
 • tervezési/gyártási/kivitelezési hibák vagy tévedések, anyag/öntés hibák vagy szerelési/telepítési üzemzavarok;
 • a gépek hibás üzemeltetése, képességhiány az üzemeltetés során, az alkalmazottak/ a biztosított hanyagsága vagy rosszindulata;
 • minden baleset/esemény, mely nincs kifejezetten kizárva.

Miért kötsz biztosítást a
Transilvania Brókeren keresztül?

A Transilvania Brókeren keresztül megkötött biztosítások előnyei sokfélék, időt és pénzt spórolnak meg az Ügyfélnek, de profitálnak a piacon felkinált szolgáltatásokból, termékekből és ajánlatokból.

 • Személyre szabott ajánlat esetén helyes kockázat értékelés

  Tanácsadást nyújtunk abban, hogy helyesen felmérjük a szükséges kockázatokat, ezáltal bíztos lehetsz abban, hogy a biztosítási kötvény fedezi majd az igényelt kockázatokat.

 • A legjobb ajánlatok több biztosítótól

  Annak függvényében, hogy milyen típusú biztosításra van szükséged a Transilvania Bróker több biztosítotó társaság partnerétől kapsz ajánlatokat.

 • Tanácsadás a kívánt biztosítás kiválasztásában

  Figyelembe véve Ügyfeleink szükségleteit, bemutatjuk az összes partnerünk ajánlatát, a fedezett előnyökkel-, biztosítási feltételekkel- és kockázatokkal együtt, hogy klienseink a biztosítási kötvény megvásárlásakor a lehető legjobb döntést hozzák.

 • Kár esetén tanácsadás és támogatás

  Nemkívánatos esemény létrejötte során segítünk elkerülni azokat a problémákat, amelyek felmerülhetnek a kárűgyintézés megoldása során és segítünk a biztosító társaságokkal való kapcsolattartásban is.

Oferta de asigurare Transilvania Broker

Több mint 20 biztosító partner

Több mint 20 biztosító társaság dolgozik velünk azért, hogy a legkomplexebb és legösszetettebb megoldásokat, illetve a legjobb árakat ajánljuk, az ön által igényelt kockázatok fedezése érdekében.

Lásd az összes partnert

Akarja, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel?

Töltse ki a nyomtatványt és egy Transilvania Broker ügynök a legrövidebb időn belül kapcsolatba lép Önnel, hogy elássa az Ön számára szükséges tanácsokkal.

Egyéb típusú biztosítások

A Mezőgazdasági Növények Biztosítása

A Mezőgazdasági Növények Biztosítása

A mezőgazdasági növényekre vonatkozó biztosítás a természeti jelenségek által a mezőgazdasági növényeknek és az állatoknak okozott károkat fedezi.
Egészségbiztosítás a vállalatok számára

Egészségbiztosítás a vállalatok számára

Az egészségbiztosítás a megelőzést, a diagnózist és az ügyfél kezelését fedező különféle csomagokat ajánl.
Életbiztosítás

Életbiztosítás

Az életbiztosítás fedezi az elhalálozás, munkaképtelenség, kórházi kezelés és műtéti beavatkozás kockázatait.
Vállalatok Életbiztosítása

Vállalatok Életbiztosítása

Az életbiztosítás fedezi az elhalálozás, munkaképtelenség, kórházi kezelés és műtéti beavatkozás kockázatait.
Scroll to Top

In ce limba doresti sa fie afisat continutul?

Dorim sa stim limba in care doresti sa fie afisat continutul site-ului pentru a va personaliza experienta.