A Mezőgazdasági Növények Biztosítása

Mezőgazdasági gazdálkodóként tudja, hogy a jövőben előre nem látható események történhetnek. A mezőgazdasági növények, a szőlők, gyümölcsösök, valamint az állatok, a madarak, halak vagy a méhkasok természeti és időjárási jelenségek elleni védelme érdekében kössön biztosítási kötvényt.

A Mezőgazdasági Növények Biztosítása

Jellemzői

 • A mezőgazdasági biztosítások csak akkor alkalmazhatók a biztosító társaságok által, ha azokat jóváhagyta a Mezőgazdasági, Erdészeti és Vidékfejlesztési Minisztérium (Ministerul Agriculturii, Pădurilor si Dezvoltării Rurale).
 • Bármilyen típusú mezőgazdasági növény biztosítható: a gabonafélék, a gyógynövények, a burgonya és a zöldségek, a gyümölcsfák, a szőlő és a komló termése, az üvegházi növények, az szoláriumok és a palánták, a dísz- és a dekoratív növények.
 • A kártérítéseket általában a pusztulás mértéke (teljes vagy részleges) és a kötvény általi lefedettség (a termelési költségek vagy a termékek értéke) alapján nyújtják. Biztosíthatók a búza, árpa, sörárpa, repce, napraforgó, kukorica, burgonya, cukorrépa, mustár, szója, stb. kultúrák, valamint a gyümölcsös kertek és a szőlőültetvények.

Fedezett kockázatok

A biztosított növények jellegének függvényében az alábbiak fedezhetők:

 • Természetes okok (villámlások) miatt bekövetkező tűzesetek
 • Szakadó esőzések
 • Viharok (szélviharok)
 • Jégeső
 • A megművelt földek/ ültetvények beszakadása vagy beomlása
 • Késői tavaszi és/vagy korai őszi fagyok
 • Továbbá, bizonyos esetekben fedezhető a szárazság kockázata is.

Miért kötsz biztosítást a
Transilvania Brókeren keresztül?

A Transilvania Brókeren keresztül megkötött biztosítások előnyei sokfélék, időt és pénzt spórolnak meg az Ügyfélnek, de profitálnak a piacon felkinált szolgáltatásokból, termékekből és ajánlatokból.

 • Személyre szabott ajánlat esetén helyes kockázat értékelés

  Tanácsadást nyújtunk abban, hogy helyesen felmérjük a szükséges kockázatokat, ezáltal bíztos lehetsz abban, hogy a biztosítási kötvény fedezi majd az igényelt kockázatokat.

 • A legjobb ajánlatok több biztosítótól

  Annak függvényében, hogy milyen típusú biztosításra van szükséged a Transilvania Bróker több biztosítotó társaság partnerétől kapsz ajánlatokat.

 • Tanácsadás a kívánt biztosítás kiválasztásában

  Figyelembe véve Ügyfeleink szükségleteit, bemutatjuk az összes partnerünk ajánlatát, a fedezett előnyökkel-, biztosítási feltételekkel- és kockázatokkal együtt, hogy klienseink a biztosítási kötvény megvásárlásakor a lehető legjobb döntést hozzák.

 • Kár esetén tanácsadás és támogatás

  Nemkívánatos esemény létrejötte során segítünk elkerülni azokat a problémákat, amelyek felmerülhetnek a kárűgyintézés megoldása során és segítünk a biztosító társaságokkal való kapcsolattartásban is.

Oferta de asigurare Transilvania Broker

Több mint 20 biztosító partner

Több mint 20 biztosító társaság dolgozik velünk azért, hogy a legkomplexebb és legösszetettebb megoldásokat, illetve a legjobb árakat ajánljuk, az ön által igényelt kockázatok fedezése érdekében.

Lásd az összes partnert

Akarja, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel?

Töltse ki a nyomtatványt és egy Transilvania Broker ügynök a legrövidebb időn belül kapcsolatba lép Önnel, hogy elássa az Ön számára szükséges tanácsokkal.

Egyéb típusú biztosítások

A Mezőgazdasági Növények Biztosítása

A Mezőgazdasági Növények Biztosítása

A mezőgazdasági növényekre vonatkozó biztosítás a természeti jelenségek által a mezőgazdasági növényeknek és az állatoknak okozott károkat fedezi.
Egészségbiztosítás a vállalatok számára

Egészségbiztosítás a vállalatok számára

Az egészségbiztosítás a megelőzést, a diagnózist és az ügyfél kezelését fedező különféle csomagokat ajánl.
Életbiztosítás

Életbiztosítás

Az életbiztosítás fedezi az elhalálozás, munkaképtelenség, kórházi kezelés és műtéti beavatkozás kockázatait.
Vállalatok Életbiztosítása

Vállalatok Életbiztosítása

Az életbiztosítás fedezi az elhalálozás, munkaképtelenség, kórházi kezelés és műtéti beavatkozás kockázatait.
Scroll to Top

In ce limba doresti sa fie afisat continutul?

Dorim sa stim limba in care doresti sa fie afisat continutul site-ului pentru a va personaliza experienta.