Az elektronikus berendezések biztosítása (EEI)

Vállalkozásodnak tevékenységétől függetlenül az elektronikus berendezésekre vonatkozó biztosítás mindig jó ötlet, hogy garantálja az áruk biztonságát, amelyekre az elektromos hibák hatással lehetnek.

Az elektronikus berendezések biztosítása (EEI)

Jellemzői

A biztosított javak kategóriájában az alábbiak szerepelhetnek:

 • A biztosítási kötvényben megjelölt helyszínen található berendezések (helyhez kötött berendezések):  számítógépek, televíziók, hűtők, mélyhűtők, elektromos sütők, mosógépek, porszívók, audio rendszerek, biztonsági rendszerek, spa berendezések, szellőző rendszerek, generátorok, transzformátorok, fűtés/ légkondicionáló berendezések, ipari berendezések, orvosi eszközök
 • Románia területén bármely helyszínen található berendezések (hordozható berendezések): Laptopok, GPS állomások, hordozható nyomtatók, mérőkészülékek, orvosi eszközök, stb.

Fedezett kockázatok

Az EEI elektronikus berendezések biztosítása all risks típusú biztosítás, mely minden kockázatot fedez, kivéve a biztosítási szerződésben megjelölt kizárásokat. 

Az EEI kötvény több fejezetet tartalmaz:

 • Anyagi károk
 • Adatok és adathordozók
 • További működési költségek
 • Profitveszteség

Miért kötsz biztosítást a
Transilvania Brókeren keresztül?

A Transilvania Brókeren keresztül megkötött biztosítások előnyei sokfélék, időt és pénzt spórolnak meg az Ügyfélnek, de profitálnak a piacon felkinált szolgáltatásokból, termékekből és ajánlatokból.

 • Személyre szabott ajánlat esetén helyes kockázat értékelés

  Tanácsadást nyújtunk abban, hogy helyesen felmérjük a szükséges kockázatokat, ezáltal bíztos lehetsz abban, hogy a biztosítási kötvény fedezi majd az igényelt kockázatokat.

 • A legjobb ajánlatok több biztosítótól

  Annak függvényében, hogy milyen típusú biztosításra van szükséged a Transilvania Bróker több biztosítotó társaság partnerétől kapsz ajánlatokat.

 • Tanácsadás a kívánt biztosítás kiválasztásában

  Figyelembe véve Ügyfeleink szükségleteit, bemutatjuk az összes partnerünk ajánlatát, a fedezett előnyökkel-, biztosítási feltételekkel- és kockázatokkal együtt, hogy klienseink a biztosítási kötvény megvásárlásakor a lehető legjobb döntést hozzák.

 • Kár esetén tanácsadás és támogatás

  Nemkívánatos esemény létrejötte során segítünk elkerülni azokat a problémákat, amelyek felmerülhetnek a kárűgyintézés megoldása során és segítünk a biztosító társaságokkal való kapcsolattartásban is.

Oferta de asigurare Transilvania Broker

Több mint 20 biztosító partner

Több mint 20 biztosító társaság dolgozik velünk azért, hogy a legkomplexebb és legösszetettebb megoldásokat, illetve a legjobb árakat ajánljuk, az ön által igényelt kockázatok fedezése érdekében.

Lásd az összes partnert

Akarja, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel?

Töltse ki a nyomtatványt és egy Transilvania Broker ügynök a legrövidebb időn belül kapcsolatba lép Önnel, hogy elássa az Ön számára szükséges tanácsokkal.

Egyéb típusú biztosítások

A Mezőgazdasági Növények Biztosítása

A Mezőgazdasági Növények Biztosítása

A mezőgazdasági növényekre vonatkozó biztosítás a természeti jelenségek által a mezőgazdasági növényeknek és az állatoknak okozott károkat fedezi.
Egészségbiztosítás a vállalatok számára

Egészségbiztosítás a vállalatok számára

Az egészségbiztosítás a megelőzést, a diagnózist és az ügyfél kezelését fedező különféle csomagokat ajánl.
Életbiztosítás

Életbiztosítás

Az életbiztosítás fedezi az elhalálozás, munkaképtelenség, kórházi kezelés és műtéti beavatkozás kockázatait.
Vállalatok Életbiztosítása

Vállalatok Életbiztosítása

Az életbiztosítás fedezi az elhalálozás, munkaképtelenség, kórházi kezelés és műtéti beavatkozás kockázatait.
Scroll to Top

In ce limba doresti sa fie afisat continutul?

Dorim sa stim limba in care doresti sa fie afisat continutul site-ului pentru a va personaliza experienta.