Építési-szerelési munkák és az Építő felelősségének biztosítása(CAR)

Egy építési-szerelési projekt elindításával kapcsolatos minden kockázatot fedezz egy CAR biztosítással, mely a lehetséges anyagi károkat, az építő polgári felelősségét és a becsült nyereséget egyaránt fedezi. Vállalatod szükségleteinek személyre szabott ajánlata érdekében lépj kapcsolatba egy Transilvania Broker ügynökkel.

asigurare-constructii

Jellemzői

 • A biztosított lehetőségétől függően a CAR biztosítás legfeljebb három különböző típusú kárra terjedhet ki: anyagi károkra, a kivitelező polgári jogi felelősségére és a várható profit elvesztésére.

Fedezett kockázatok

Anyagi kár a következőkkel kapcsolatban:

 • az építési-szerelési munkálatok helyszínén lévő és a biztosítási szerződésben kifejezetten megjelölt javak;
 • szerződéses, állandó vagy ideiglenes építési-összeszerelési munkák, az összes beépített anyaggal, beleértve: a szerződés értékét, az építési-szerelési munkák kedvezményezettje által biztosított anyagokat / egyéb árukat a mellékelt specifikáció szerint;;
 • meglévő építmények, gépek / berendezések/ felszerelések, az építési-összeszerelési munkák kedvezményezettjének tulajdonai, a mellékelt specifikáció szerint;
 • az építő/ alvállalkozó gépei/ berendezései/ felszerelései, a mellékelt leírásnak megfelelően;
 • a biztosított áruval kapcsolatban felmerülő és a biztosítási események előidézéséből / kiváltásából származó szükséges és ésszerű kiadások, a károk korlátozása a biztosított áruk megmentése / megőrzése érdekében; a helyszín törmelékének megtisztítása / eltávolítása, a hely felszabadítása és biztosítási esemény következtében történő tisztítása; építészek / tervezők díjai; a tűzoltók beavatkozása; túlórázás, éjszaka / munkaszüneti napokon végzett munka, gyors / expressz áruszállítás (anyagok / gépek / berendezések / felszerelések)

A biztosított felelősség-biztosítása:

 •  azokat a kártérítési összegeket, amelyeket a biztosított köteles kifizetni a biztosítási események következtében megkárosított személyeknek;
 • a megkárosított személy perköltségei a törvényes formaságok teljesítése során annak érdekében, hogy a biztosítottakat kötelezzék a kártalanítás kifizetésére , ha a biztosított végleges és visszavonhatatlan bírósági határozat révén kötelezve volt a kártérítésre;
 • A törvény vagy a bíróságok által meghatározott polgári eljárás során a biztosítottat terhelő perköltségekre, abban az esetben, ha a biztosított kártérítés fizetésére kötelezték.

Várható profit elvesztése:

 • A CAR biztosítás III. fejezetén belül a biztosított / haszonélvező akkor kap kárpótlást az éves forgalom és a járulékos költségek csökkenése eredményeként elviselt tényleges bruttó nyereség-vesztéssel kapcsolatban, ha a CAR biztosítás általános programjában előírt biztosítási idő alatt bármikor a biztosított munkálatok vagy azok egy része a jelen Biztosítási kötvény I. fejezetében meghatározott veszteséget vagy kárt szenved, megzavarva ezáltal az építési munkálatokat, és a biztosított tevékenység megkezdésének késését és/vagy megszakítását eredményezi.
 • Alapértelmezés szerint a munkálatok befejezésének ilyen késedelme következtében a bank által (aki javára ruházták át a biztosítást) regisztrált pénzügyi veszteségeket is tartalmazza.

Miért kötsz biztosítást a
Transilvania Brókeren keresztül?

A Transilvania Brókeren keresztül megkötött biztosítások előnyei sokfélék, időt és pénzt spórolnak meg az Ügyfélnek, de profitálnak a piacon felkinált szolgáltatásokból, termékekből és ajánlatokból.

 • Személyre szabott ajánlat esetén helyes kockázat értékelés

  Tanácsadást nyújtunk abban, hogy helyesen felmérjük a szükséges kockázatokat, ezáltal bíztos lehetsz abban, hogy a biztosítási kötvény fedezi majd az igényelt kockázatokat.

 • A legjobb ajánlatok több biztosítótól

  Annak függvényében, hogy milyen típusú biztosításra van szükséged a Transilvania Bróker több biztosítotó társaság partnerétől kapsz ajánlatokat.

 • Tanácsadás a kívánt biztosítás kiválasztásában

  Figyelembe véve Ügyfeleink szükségleteit, bemutatjuk az összes partnerünk ajánlatát, a fedezett előnyökkel-, biztosítási feltételekkel- és kockázatokkal együtt, hogy klienseink a biztosítási kötvény megvásárlásakor a lehető legjobb döntést hozzák.

 • Kár esetén tanácsadás és támogatás

  Nemkívánatos esemény létrejötte során segítünk elkerülni azokat a problémákat, amelyek felmerülhetnek a kárűgyintézés megoldása során és segítünk a biztosító társaságokkal való kapcsolattartásban is.

Oferta de asigurare Transilvania Broker

Több mint 20 biztosító partner

Több mint 20 biztosító társaság dolgozik velünk azért, hogy a legkomplexebb és legösszetettebb megoldásokat, illetve a legjobb árakat ajánljuk, az ön által igényelt kockázatok fedezése érdekében.

Lásd az összes partnert

Akarja, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel?

Töltse ki a nyomtatványt és egy Transilvania Broker ügynök a legrövidebb időn belül kapcsolatba lép Önnel, hogy elássa az Ön számára szükséges tanácsokkal.

Egyéb típusú biztosítások

A Mezőgazdasági Növények Biztosítása

A Mezőgazdasági Növények Biztosítása

A mezőgazdasági növényekre vonatkozó biztosítás a természeti jelenségek által a mezőgazdasági növényeknek és az állatoknak okozott károkat fedezi.
Egészségbiztosítás a vállalatok számára

Egészségbiztosítás a vállalatok számára

Az egészségbiztosítás a megelőzést, a diagnózist és az ügyfél kezelését fedező különféle csomagokat ajánl.
Életbiztosítás

Életbiztosítás

Az életbiztosítás fedezi az elhalálozás, munkaképtelenség, kórházi kezelés és műtéti beavatkozás kockázatait.
Vállalatok Életbiztosítása

Vállalatok Életbiztosítása

Az életbiztosítás fedezi az elhalálozás, munkaképtelenség, kórházi kezelés és műtéti beavatkozás kockázatait.
Scroll to Top

In ce limba doresti sa fie afisat continutul?

Dorim sa stim limba in care doresti sa fie afisat continutul site-ului pentru a va personaliza experienta.