Garancia Biztosítás

A garancia biztosítás az építkezési-szerelő munkálatok biztosítását kiegészítő biztosítási forma, és a tevékenységüket Románia területén kifejtő, állami vagy magánszférában tevékenykedő vállalatokat szólítja meg.

asigurare-garantii-contractuale

Jellemzői

Fő garanciabiztosítási típusok:

 • Az aukciós részvételi ajánlatra vonatkozó garancia biztosítás (BID BOND)

  Az a garancia eszköz, melyet az ajánlattevőnek be kell mutatnia a haszonélvezőnek a közbeszerzési eljárásban való részvétel esetén, célja pedig a haszonélvező védelme az ajánlattevő fennálló kötelezettség mulasztásával szembeni védelme a közbeszerzési szerződés vagy a keretmegállapodás létrehozásáig benyújtott ajánlat érvényességi ideje alatt.

 • b. A szerződés megfelelő teljesítésének garancia biztosítása (PERFORMANCE BOND)

  Az építési munkálat haszonélvezőjének nyújtott garancia, mely révén a kivitelező vállal a felek közt létrehozott keretszerződés értelmében rá háruló minden felelősséget.

 • A karbantartási/ hibaelhárítási időszakra vonatkozó garanciaszerződés (MAINTENANCE BOND)

  A kivitelező által a haszonélvező számára ajánlott munkálatok garanciájára, továbbá a kivitelező által a haszonélvezővel szemben az általa elvégzett munkálat megfelelő kivitelezésére vonatkozóan vállalt kötelezettségre vonatkozik.

 • Az előleg visszafizetésére vonatkozó garancia biztosítás (ADVANCE PAYMENT BOND)

  A kivitelező által a haszonélvező javára ajánlott garancia, mely biztosítja a haszonélvező által a kivitelezőnek előlegben kifizetett összeg visszafizetését.

Fedezett kockázatok

A fedezett kockázatok a harmadik személyekkel vagy a haszonélvezőkkel kapcsolatban Önre háruló szerződéses kötelezettségek nem teljesítésének elmulasztásából vagy nem megfelelő teljesítéséből adódó kockázatok. A garancia biztosítás választása révén nyújtott előnyök:

 • Egy alternatívát jelentenek a bankok által az alapok zárolása nélkül kibocsátott banki garancialevelekre
 • Alacsony költségek a banki levelekkel szemben
 • A garancia gyors és hatékony kibocsátása
 • Egy biztosító társaság általi garancia megállapodás azért előnyös, hogy feltételesen is kibocsáthatók, nem csak visszavonhatatlanul és feltétel nélkül, mint a banki garancia levelek.

Miért kötsz biztosítást a
Transilvania Brókeren keresztül?

A Transilvania Brókeren keresztül megkötött biztosítások előnyei sokfélék, időt és pénzt spórolnak meg az Ügyfélnek, de profitálnak a piacon felkinált szolgáltatásokból, termékekből és ajánlatokból.

 • Személyre szabott ajánlat esetén helyes kockázat értékelés

  Tanácsadást nyújtunk abban, hogy helyesen felmérjük a szükséges kockázatokat, ezáltal bíztos lehetsz abban, hogy a biztosítási kötvény fedezi majd az igényelt kockázatokat.

 • A legjobb ajánlatok több biztosítótól

  Annak függvényében, hogy milyen típusú biztosításra van szükséged a Transilvania Bróker több biztosítotó társaság partnerétől kapsz ajánlatokat.

 • Tanácsadás a kívánt biztosítás kiválasztásában

  Figyelembe véve Ügyfeleink szükségleteit, bemutatjuk az összes partnerünk ajánlatát, a fedezett előnyökkel-, biztosítási feltételekkel- és kockázatokkal együtt, hogy klienseink a biztosítási kötvény megvásárlásakor a lehető legjobb döntést hozzák.

 • Kár esetén tanácsadás és támogatás

  Nemkívánatos esemény létrejötte során segítünk elkerülni azokat a problémákat, amelyek felmerülhetnek a kárűgyintézés megoldása során és segítünk a biztosító társaságokkal való kapcsolattartásban is.

Oferta de asigurare Transilvania Broker

Több mint 20 biztosító partner

Több mint 20 biztosító társaság dolgozik velünk azért, hogy a legkomplexebb és legösszetettebb megoldásokat, illetve a legjobb árakat ajánljuk, az ön által igényelt kockázatok fedezése érdekében.

Lásd az összes partnert

Akarja, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel?

Töltse ki a nyomtatványt és egy Transilvania Broker ügynök a legrövidebb időn belül kapcsolatba lép Önnel, hogy elássa az Ön számára szükséges tanácsokkal.

Egyéb típusú biztosítások

A Mezőgazdasági Növények Biztosítása

A Mezőgazdasági Növények Biztosítása

A mezőgazdasági növényekre vonatkozó biztosítás a természeti jelenségek által a mezőgazdasági növényeknek és az állatoknak okozott károkat fedezi.
Egészségbiztosítás a vállalatok számára

Egészségbiztosítás a vállalatok számára

Az egészségbiztosítás a megelőzést, a diagnózist és az ügyfél kezelését fedező különféle csomagokat ajánl.
Életbiztosítás

Életbiztosítás

Az életbiztosítás fedezi az elhalálozás, munkaképtelenség, kórházi kezelés és műtéti beavatkozás kockázatait.
Vállalatok Életbiztosítása

Vállalatok Életbiztosítása

Az életbiztosítás fedezi az elhalálozás, munkaképtelenség, kórházi kezelés és műtéti beavatkozás kockázatait.
Scroll to Top

In ce limba doresti sa fie afisat continutul?

Dorim sa stim limba in care doresti sa fie afisat continutul site-ului pentru a va personaliza experienta.