Gépjármű-felelősségbiztosítás (RCA)

Annak ellenére, hogy Romániában kötelező a RCA gépjármű-felelősségbiztosítás minden gépjárművel rendelkező természetes és jogi személy számára, a költségei és juttatásai társaságtól társaságra változnak. A cége számára megfelelő termék megtalálása érdekében lépjen kapcsolatba egy Transilvania Broker ügynökkel.

Gépjármű-felelősségbiztosítás (RCA)

Jellemzői

 • A jogszabályok alapján a biztosító azokra a károkra nyújt kártérítést, melyek tekintetében a biztosítottak felelőséggel tartoznak a gépjármű balesetben megkárosított harmadik felekkel szemben, valamint a biztosítottak által a polgári eljárásban végrehajtott károkért.
 • A kártérítéseket a gépjármű balesetek bekövetkezésének a helyszínétől függetlenül nyújtják, akár közlekedés, akár parkolás közben történtek. A kártérítéseket a gépjárművekre felszerelt berendezések megléte vagy működése, valamint a pótkocsik vagy oldalkocsik által okozott károkra is kifizetik.

Fedezett kockázatok

 • A kártérítéseket azokra az összegekre nyújtják, melyeket a biztosított köteles kártalanítás és perköltség címen köteles kifizetni a testi sérülés vagy elhalálozás, illetve a javak sérülése vagy megsemmisítése révén megkárosított személyeknek.
 • A kártérítéseket abban az esetben is nyújtják, amikor a gépjármű vezető, a baleset bekövetkezéséért felelős személy a biztosított személytől eltérő személy.

Miért kötsz biztosítást a
Transilvania Brókeren keresztül?

A Transilvania Brókeren keresztül megkötött biztosítások előnyei sokfélék, időt és pénzt spórolnak meg az Ügyfélnek, de profitálnak a piacon felkinált szolgáltatásokból, termékekből és ajánlatokból.

 • Személyre szabott ajánlat esetén helyes kockázat értékelés

  Tanácsadást nyújtunk abban, hogy helyesen felmérjük a szükséges kockázatokat, ezáltal bíztos lehetsz abban, hogy a biztosítási kötvény fedezi majd az igényelt kockázatokat.

 • A legjobb ajánlatok több biztosítótól

  Annak függvényében, hogy milyen típusú biztosításra van szükséged a Transilvania Bróker több biztosítotó társaság partnerétől kapsz ajánlatokat.

 • Tanácsadás a kívánt biztosítás kiválasztásában

  Figyelembe véve Ügyfeleink szükségleteit, bemutatjuk az összes partnerünk ajánlatát, a fedezett előnyökkel-, biztosítási feltételekkel- és kockázatokkal együtt, hogy klienseink a biztosítási kötvény megvásárlásakor a lehető legjobb döntést hozzák.

 • Kár esetén tanácsadás és támogatás

  Nemkívánatos esemény létrejötte során segítünk elkerülni azokat a problémákat, amelyek felmerülhetnek a kárűgyintézés megoldása során és segítünk a biztosító társaságokkal való kapcsolattartásban is.

Oferta de asigurare Transilvania Broker

Több mint 20 biztosító partner

Több mint 20 biztosító társaság dolgozik velünk azért, hogy a legkomplexebb és legösszetettebb megoldásokat, illetve a legjobb árakat ajánljuk, az ön által igényelt kockázatok fedezése érdekében.

Lásd az összes partnert

Akarja, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel?

Töltse ki a nyomtatványt és egy Transilvania Broker ügynök a legrövidebb időn belül kapcsolatba lép Önnel, hogy elássa az Ön számára szükséges tanácsokkal.

Egyéb típusú biztosítások

A Mezőgazdasági Növények Biztosítása

A Mezőgazdasági Növények Biztosítása

A mezőgazdasági növényekre vonatkozó biztosítás a természeti jelenségek által a mezőgazdasági növényeknek és az állatoknak okozott károkat fedezi.
Egészségbiztosítás a vállalatok számára

Egészségbiztosítás a vállalatok számára

Az egészségbiztosítás a megelőzést, a diagnózist és az ügyfél kezelését fedező különféle csomagokat ajánl.
Életbiztosítás

Életbiztosítás

Az életbiztosítás fedezi az elhalálozás, munkaképtelenség, kórházi kezelés és műtéti beavatkozás kockázatait.
Vállalatok Életbiztosítása

Vállalatok Életbiztosítása

Az életbiztosítás fedezi az elhalálozás, munkaképtelenség, kórházi kezelés és műtéti beavatkozás kockázatait.
Scroll to Top

In ce limba doresti sa fie afisat continutul?

Dorim sa stim limba in care doresti sa fie afisat continutul site-ului pentru a va personaliza experienta.