Javak szállítás közbeni biztosítása (CARGO)

Kisvállalkozó vagy, vagy egy nagy szállítási flottával rendelkezel? Bármi legyen a válaszod, az előre nem látható balesetek bármikor keletkezhetnek a javak szállítása közben. Köss most egy árutovábbítási biztosítást, és védd árudat és egyébb tárgyaidat a szállítás ideje alatt.

Javak szállítás közbeni biztosítása (CARGO)

Jellemzői

 • A CARGO típusú biztosítások az áruk szállítási időtartamára és az átrakodás, rakodás vagy raktározás idejére köthetők.
 • Továbbá biztosíthatók a saját javak, függetlenül a szállítás – saját vagy bérelt járművekkel – módjától, valamint azon ügyfelek javaira és áruira, akik részére történik a szállítás.

Fedezett kockázatok

Ez a biztosítási kötvény általában az alábbiakat fedezi:

 • tűz vagy robbanás,hajótörés, annak elsüllyedése vagy felborulása, a szárazföldi közlekedési eszköz felborulása vagy kisiklása, a hajó vagy a közlekedési eszköznek a víztől eltérő külső tárggyal való üközése, az áruk menedékkikötőben történő kirakása veszély / vészhelyzet esetén;
 •  a biztosított vagyontárgy elvesztése vagy károsodása, amelyet közös kár esetén az áldozat okoz; tengervíz, tó- vagy folyóvíz behatolása a hajóba,csónakba, közlekedési eszközbe, konténerbe vagy raktárhelyiségbe;
 • teljes kár a fedélzetről elveszett, illetve a hajóra vagy a csónakra rakodás vagy leürítés közben leesett bármely csomagért.

Miért kötsz biztosítást a
Transilvania Brókeren keresztül?

A Transilvania Brókeren keresztül megkötött biztosítások előnyei sokfélék, időt és pénzt spórolnak meg az Ügyfélnek, de profitálnak a piacon felkinált szolgáltatásokból, termékekből és ajánlatokból.

 • Személyre szabott ajánlat esetén helyes kockázat értékelés

  Tanácsadást nyújtunk abban, hogy helyesen felmérjük a szükséges kockázatokat, ezáltal bíztos lehetsz abban, hogy a biztosítási kötvény fedezi majd az igényelt kockázatokat.

 • A legjobb ajánlatok több biztosítótól

  Annak függvényében, hogy milyen típusú biztosításra van szükséged a Transilvania Bróker több biztosítotó társaság partnerétől kapsz ajánlatokat.

 • Tanácsadás a kívánt biztosítás kiválasztásában

  Figyelembe véve Ügyfeleink szükségleteit, bemutatjuk az összes partnerünk ajánlatát, a fedezett előnyökkel-, biztosítási feltételekkel- és kockázatokkal együtt, hogy klienseink a biztosítási kötvény megvásárlásakor a lehető legjobb döntést hozzák.

 • Kár esetén tanácsadás és támogatás

  Nemkívánatos esemény létrejötte során segítünk elkerülni azokat a problémákat, amelyek felmerülhetnek a kárűgyintézés megoldása során és segítünk a biztosító társaságokkal való kapcsolattartásban is.

Oferta de asigurare Transilvania Broker

Több mint 20 biztosító partner

Több mint 20 biztosító társaság dolgozik velünk azért, hogy a legkomplexebb és legösszetettebb megoldásokat, illetve a legjobb árakat ajánljuk, az ön által igényelt kockázatok fedezése érdekében.

Lásd az összes partnert

Akarja, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel?

Töltse ki a nyomtatványt és egy Transilvania Broker ügynök a legrövidebb időn belül kapcsolatba lép Önnel, hogy elássa az Ön számára szükséges tanácsokkal.

Egyéb típusú biztosítások

A Mezőgazdasági Növények Biztosítása

A Mezőgazdasági Növények Biztosítása

A mezőgazdasági növényekre vonatkozó biztosítás a természeti jelenségek által a mezőgazdasági növényeknek és az állatoknak okozott károkat fedezi.
Egészségbiztosítás a vállalatok számára

Egészségbiztosítás a vállalatok számára

Az egészségbiztosítás a megelőzést, a diagnózist és az ügyfél kezelését fedező különféle csomagokat ajánl.
Életbiztosítás

Életbiztosítás

Az életbiztosítás fedezi az elhalálozás, munkaképtelenség, kórházi kezelés és műtéti beavatkozás kockázatait.
Vállalatok Életbiztosítása

Vállalatok Életbiztosítása

Az életbiztosítás fedezi az elhalálozás, munkaképtelenség, kórházi kezelés és műtéti beavatkozás kockázatait.
Scroll to Top

In ce limba doresti sa fie afisat continutul?

Dorim sa stim limba in care doresti sa fie afisat continutul site-ului pentru a va personaliza experienta.