Életbiztosítás

Kössön életbiztosítást és biztosítsa a saját és családja jövőjét az elhalálozás, munkaképtelenség vagy súlyos betegségek szerencsétlen eseményei esetén.

asigurare-viata

Jellemzői

 • Az életbiztosítás e biztosító társaság és az ügyfél között létrehozott szerződés, melynek tárgya a biztosított személy élete (halála vagy túlélése) egy bizonyos biztosított összegért, melyet a biztosított esemény létrejöttekor fizetnek ki a kötvény tulajdonosának. Ez a kockázat lehet a biztosított elhalálozása, mely esetben a biztosítás a szerencsétlen esemény bekövetkezése esetén az elhunyt személy pénzügyi biztosításaként tekinthető.
 • Ehhez az alapvető kockázathoz hozzáadhatjuk a biztosított személy testi sérülését, megbetegedését vagy túlélését, ebben az esetben a kötvény egy meghatározott ideig többszörös előnnyel rendelkezik. Ezt az időszakot a biztosított választhatja ki, azzal a feltétellel, hogy beilleszkedjen a biztosító által kért minimális keretbe (a legtöbb biztosító esetében az életbiztosítási kötvényt 1 és 30 éves időszakokra kötik).
 • A biztosított túlélése tárgyú kötvény lejártakor, a biztosított megkapja a biztosított összeget, így az életbiztosítás nyugdíj-kiegészítésként felhasználható megtakarítási jelleget ölt, megtakarítási alappá válik egy várható esemény, vagy egyszerűen a kényelmes életvitel fenntartása érdekében.
 • Bárki köthet többféle ilyen típusu biztosítást, azonos vagy különböző Biztositó Társaságokkal és különböző összegekkel.
  A biztosítási esemény bekövetkezése esetén a kedvezményezett személyt illeti a kötvényen feltüntetett összeg.

Fedezett kockázatok

 • Bármilyen ok (baleset vagy betegség) miatt bekövetkező elhalálozási kockázat;
 • Bármilyen ok miatt (baleset vagy betegség) miatt bekövetkező állandó munkaképtelenségi kockázat;
 • Bármilyen ok (baleset vagy betegség) miatt bekövetkező korházi kezelési kockázat;
 • Bármilyen ok (baleset vagy betegség) miatt bekövetkező műtéti beavatkozási kockázat;
 • Bármilyen ok (baleset vagy betegség) miatt bekövetkező munkaképesség elvesztési kockázat.

Miért kötsz biztosítást a
Transilvania Brókeren keresztül?

A Transilvania Brókeren keresztül megkötött biztosítások előnyei sokfélék, időt és pénzt spórolnak meg az Ügyfélnek, de profitálnak a piacon felkinált szolgáltatásokból, termékekből és ajánlatokból.

 • Személyre szabott ajánlat esetén helyes kockázat értékelés

  Tanácsadást nyújtunk abban, hogy helyesen felmérjük a szükséges kockázatokat, ezáltal bíztos lehetsz abban, hogy a biztosítási kötvény fedezi majd az igényelt kockázatokat.

 • A legjobb ajánlatok több biztosítótól

  Annak függvényében, hogy milyen típusú biztosításra van szükséged a Transilvania Bróker több biztosítotó társaság partnerétől kapsz ajánlatokat.

 • Tanácsadás a kívánt biztosítás kiválasztásában

  Figyelembe véve Ügyfeleink szükségleteit, bemutatjuk az összes partnerünk ajánlatát, a fedezett előnyökkel-, biztosítási feltételekkel- és kockázatokkal együtt, hogy klienseink a biztosítási kötvény megvásárlásakor a lehető legjobb döntést hozzák.

 • Kár esetén tanácsadás és támogatás

  Nemkívánatos esemény létrejötte során segítünk elkerülni azokat a problémákat, amelyek felmerülhetnek a kárűgyintézés megoldása során és segítünk a biztosító társaságokkal való kapcsolattartásban is.

Oferta de asigurare Transilvania Broker

Több mint 20 biztosító partner

Több mint 20 biztosító társaság dolgozik velünk azért, hogy a legkomplexebb és legösszetettebb megoldásokat, illetve a legjobb árakat ajánljuk, az ön által igényelt kockázatok fedezése érdekében.

Lásd az összes partnert

Akarja, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel?

Töltse ki a nyomtatványt és egy Transilvania Broker ügynök a legrövidebb időn belül kapcsolatba lép Önnel, hogy elássa az Ön számára szükséges tanácsokkal.

Egyéb típusú biztosítások

A Mezőgazdasági Növények Biztosítása

A Mezőgazdasági Növények Biztosítása

A mezőgazdasági növényekre vonatkozó biztosítás a természeti jelenségek által a mezőgazdasági növényeknek és az állatoknak okozott károkat fedezi.
Egészségbiztosítás a vállalatok számára

Egészségbiztosítás a vállalatok számára

Az egészségbiztosítás a megelőzést, a diagnózist és az ügyfél kezelését fedező különféle csomagokat ajánl.
Életbiztosítás

Életbiztosítás

Az életbiztosítás fedezi az elhalálozás, munkaképtelenség, kórházi kezelés és műtéti beavatkozás kockázatait.
Vállalatok Életbiztosítása

Vállalatok Életbiztosítása

Az életbiztosítás fedezi az elhalálozás, munkaképtelenség, kórházi kezelés és műtéti beavatkozás kockázatait.
Scroll to Top

In ce limba doresti sa fie afisat continutul?

Dorim sa stim limba in care doresti sa fie afisat continutul site-ului pentru a va personaliza experienta.