Kisállat-biztosítás

Kisállata bizonyára a család teljes jogú tagja, úgyhogy miért ne védje a szeretteihez hasonlóan? A partnerünk, a City Insurance - Perfect PetCover biztosítási kötvénye az állatok megbetegedésének, baleseteinek, elhalálozásának és kezelés céljából történő panziókba való elszállásolásának kockázatait fedezi, és az állatok tulajdonosait, illetve az állatorvosi klinikákat szólítja meg. 

asigurare-animale-companie

Jellemzői

A biztosítási kötvény a romániai Állatorvosi Kollégium által engedélyezett bármely rendelőben vagy klinikán használható.

A kisállat-biztosítás létrehozása érdekében, kedvenc kisállata az alábbi feltételeknek kell, hogy megfeleljen:

 • Életkora legyen egyen 8 hét és 13 év közti;
 • Rendelkezzen beszerelt mikrochippel;
 • Rendelkezzen az állatorvos által kiállított egészségügyi könyvvel;
 • Legyen napirenden beoltva.
 • A kötvény keretén belül 4 különböző összegű fedezeti terv áll rendelkezésre:
  1. Alapvető
  2. Klasszikus
  3. Extra
  4. Tökéletes
 • A biztosítási díjat a kiválasztott fedezeti terv
  a kedvenc kisállat jellemzői (súly, egészségi állapot, orvosi kórtörténet), a biztosítási díj fizetésének gyakorisága és a biztosítási időtartam függvényében becsülik meg.

Fedezett kockázatok

A választott csomag függvényében a Perfect PetCover kötvény az alábbi kockázatokat fedezi:

 • Alap: a betegség és baleset (orvosi kezelések) kockázatait fedezi 500 EURÓ értékig mindenik esetében;
 • Klasszikus: a betegség és balesetek kockázatait fedezi 1000 EURÓ értékig mindenik esetében és az elhalálozást 100 EURÓ értékig;
 • Extra: a betegség – 2000 EURÓ értékig, a balesetek – 1000 EURÓ értékig, az elhalálozás kockázatait – 200 EURÓ értékig és az állatpanzióban való elszállásolás költségeit fedezi – 50 EURÓ értékig, legtöbb 3 napra;
 • Teljes: fedezi a betegség kockázatait- 2500 EURÓ értékig, balesetek – 2000 EURÓ, állat panzió – 100 EURÓ, legtöbb 6 napra, a „második vélemény” érdekében történő konzultáció – 75 EURÓ, legtöbb 60 perc, hamvasztási költségek – 100 EURÓ, a biztosított állat elvesztésével kapcsolatos hirdetési/promóciós költségek – 50 EURÓ.

A biztosított által választott és a Kötvényben feltüntetett biztosítási terv függvényében az alábbiakkal kapcsolatos költségek fedezhetők:

 • Sebészeti beavatkozást igénylő betegségek és/vagy élősködők okozta megbetegedés következtében szükséges orvosi kezelések;
 • Orvosi vizsgálatok, sebészeti beavatkozások és kórházi ellátás, szakorvosi vizsgálatok;
 • Baleset bekövetkezése következtében szükséges orvosi kezelések;
 • Az állat kisállat-panzióba való elszállásolása 3 napot meghaladó ideig a biztosított kórházi kezelése következtében, illetve a biztosított személy vagy feleség/férj elhalálozása;
 • Kártérítés egy baleset következtében bekövetkező halál, hamvasztási költségek, az állat elvesztése esetén hirdetések költségeinek a fedezése.

Miért kötsz biztosítást a
Transilvania Brókeren keresztül?

A Transilvania Brókeren keresztül megkötött biztosítások előnyei sokfélék, időt és pénzt spórolnak meg az Ügyfélnek, de profitálnak a piacon felkinált szolgáltatásokból, termékekből és ajánlatokból.

 • Személyre szabott ajánlat esetén helyes kockázat értékelés

  Tanácsadást nyújtunk abban, hogy helyesen felmérjük a szükséges kockázatokat, ezáltal bíztos lehetsz abban, hogy a biztosítási kötvény fedezi majd az igényelt kockázatokat.

 • A legjobb ajánlatok több biztosítótól

  Annak függvényében, hogy milyen típusú biztosításra van szükséged a Transilvania Bróker több biztosítotó társaság partnerétől kapsz ajánlatokat.

 • Tanácsadás a kívánt biztosítás kiválasztásában

  Figyelembe véve Ügyfeleink szükségleteit, bemutatjuk az összes partnerünk ajánlatát, a fedezett előnyökkel-, biztosítási feltételekkel- és kockázatokkal együtt, hogy klienseink a biztosítási kötvény megvásárlásakor a lehető legjobb döntést hozzák.

 • Kár esetén tanácsadás és támogatás

  Nemkívánatos esemény létrejötte során segítünk elkerülni azokat a problémákat, amelyek felmerülhetnek a kárűgyintézés megoldása során és segítünk a biztosító társaságokkal való kapcsolattartásban is.

Oferta de asigurare Transilvania Broker

Több mint 20 biztosító partner

Több mint 20 biztosító társaság dolgozik velünk azért, hogy a legkomplexebb és legösszetettebb megoldásokat, illetve a legjobb árakat ajánljuk, az ön által igényelt kockázatok fedezése érdekében.

Lásd az összes partnert

Akarja, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel?

Töltse ki a nyomtatványt és egy Transilvania Broker ügynök a legrövidebb időn belül kapcsolatba lép Önnel, hogy elássa az Ön számára szükséges tanácsokkal.

Egyéb típusú biztosítások

A Mezőgazdasági Növények Biztosítása

A Mezőgazdasági Növények Biztosítása

A mezőgazdasági növényekre vonatkozó biztosítás a természeti jelenségek által a mezőgazdasági növényeknek és az állatoknak okozott károkat fedezi.
Egészségbiztosítás a vállalatok számára

Egészségbiztosítás a vállalatok számára

Az egészségbiztosítás a megelőzést, a diagnózist és az ügyfél kezelését fedező különféle csomagokat ajánl.
Életbiztosítás

Életbiztosítás

Az életbiztosítás fedezi az elhalálozás, munkaképtelenség, kórházi kezelés és műtéti beavatkozás kockázatait.
Vállalatok Életbiztosítása

Vállalatok Életbiztosítása

Az életbiztosítás fedezi az elhalálozás, munkaképtelenség, kórházi kezelés és műtéti beavatkozás kockázatait.
Scroll to Top

In ce limba doresti sa fie afisat continutul?

Dorim sa stim limba in care doresti sa fie afisat continutul site-ului pentru a va personaliza experienta.