Lakásbiztosítás minél több természeti katasztrófára

Otthonodnak békéje életedben valószínűleg az egyik legdrágább dolog. Védd az épületet és az ingatlan kerületén belül található javakat egy lakásbiztosítási kötvénnyel.

Lakásbiztosítás minél több természeti katasztrófára

Jellemzői

A kötelező lakásbiztosítástól (PAD) eltérően ezzel a kötvénnyel biztosítottak az épületek és a javak (tartalom) is biztosítottak, az alábbiak szerint:

  állandó vagy ideiglenes rendeltetéssel rendelkező épület;

 •  egyéb épületek: raktár, szín, istálló, garázs, rekesz, víztartályok, szauna, medence, kerítések;
 • Tartalom (a jellegüktől függően az épület szerves részét képező egyéb javak), mint például: bútorok, szőnyegek és padlószőnyegek, képek, könyvek, háztartási elektromos javak, elektronikai berendezések, tüzelőanyagok, nem bejegyzett háztartási közlekedési eszközök, a műhelyekhez kapcsolódó javak (eszközök, szerszámok, stb.).

Fedezett kockázatok

 • Tűzeset, villám, robbanás, repülőgépek, azok alkatrészeinek vagy az általuk szállított tárgyak lezuhanása, valamit a repülőgépek összeütközése;
 • A biztosított javaknak a biztosított/ a családtagjai/ a biztosítottal állandóan egy háztartásban élő személyek/ a gondviselésük, felügyeletük, ellenőrzésük alatt lévő személyek járművétől eltérő járművek általi megütése;
 • A repülőgépek általi hangfal törés okozta lökéshullámok hatása;
 • Földrengés, beleértve a tűz vagy a földrengés következtében keletkező robbanás által okozott károkat is;
 • A felszíni vizek áradásából, illetve a hó vagy a jég olvadásából keletkező árvíz /árhullámok/ iszaplerakodások, vihar, orkán, tornádó, jégeső, felhőszakadás, földomlás és6vagy földcsuszamlások, hólavina, a hó és/vagy a jég súlya;
 • Az illetéses hatóságok által megerősített egyes testek váratlan leesése, sztrájkok/ lázadások/ polgári zavargások/ terrorizmus;
 • A víz megfagyása a vezetékekben/ tartályokban / edényekben a hőközpont/ fűtőberendezés váratlan meghibásodása következtében;
 • A szomszédos lakosztályokból eredő vagy:
  – a vízvezetékek/ tartályok váratlan betörése/ a csapok vagy a biztosított lakás vízvezetékek egyéb tartozékainak meghibásodása;
  – a csatorna-berendezés véletlen betörése vagy a szennyvíz elfojtása következtében keletkező szennyvíz / csapadékvíz kibocsátás, függetlenül attól, hogy a belső vagy külső berendezésből ered;
  – a biztosított javaknak betörés vagy rablási cselekmény útján történő eltulajdonítása.

Miért kötsz biztosítást a
Transilvania Brókeren keresztül?

A Transilvania Brókeren keresztül megkötött biztosítások előnyei sokfélék, időt és pénzt spórolnak meg az Ügyfélnek, de profitálnak a piacon felkinált szolgáltatásokból, termékekből és ajánlatokból.

 • Személyre szabott ajánlat esetén helyes kockázat értékelés

  Tanácsadást nyújtunk abban, hogy helyesen felmérjük a szükséges kockázatokat, ezáltal bíztos lehetsz abban, hogy a biztosítási kötvény fedezi majd az igényelt kockázatokat.

 • A legjobb ajánlatok több biztosítótól

  Annak függvényében, hogy milyen típusú biztosításra van szükséged a Transilvania Bróker több biztosítotó társaság partnerétől kapsz ajánlatokat.

 • Tanácsadás a kívánt biztosítás kiválasztásában

  Figyelembe véve Ügyfeleink szükségleteit, bemutatjuk az összes partnerünk ajánlatát, a fedezett előnyökkel-, biztosítási feltételekkel- és kockázatokkal együtt, hogy klienseink a biztosítási kötvény megvásárlásakor a lehető legjobb döntést hozzák.

 • Kár esetén tanácsadás és támogatás

  Nemkívánatos esemény létrejötte során segítünk elkerülni azokat a problémákat, amelyek felmerülhetnek a kárűgyintézés megoldása során és segítünk a biztosító társaságokkal való kapcsolattartásban is.

Oferta de asigurare Transilvania Broker

Több mint 20 biztosító partner

Több mint 20 biztosító társaság dolgozik velünk azért, hogy a legkomplexebb és legösszetettebb megoldásokat, illetve a legjobb árakat ajánljuk, az ön által igényelt kockázatok fedezése érdekében.

Lásd az összes partnert

Akarja, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel?

Töltse ki a nyomtatványt és egy Transilvania Broker ügynök a legrövidebb időn belül kapcsolatba lép Önnel, hogy elássa az Ön számára szükséges tanácsokkal.

Egyéb típusú biztosítások

A Mezőgazdasági Növények Biztosítása

A Mezőgazdasági Növények Biztosítása

A mezőgazdasági növényekre vonatkozó biztosítás a természeti jelenségek által a mezőgazdasági növényeknek és az állatoknak okozott károkat fedezi.
Egészségbiztosítás a vállalatok számára

Egészségbiztosítás a vállalatok számára

Az egészségbiztosítás a megelőzést, a diagnózist és az ügyfél kezelését fedező különféle csomagokat ajánl.
Életbiztosítás

Életbiztosítás

Az életbiztosítás fedezi az elhalálozás, munkaképtelenség, kórházi kezelés és műtéti beavatkozás kockázatait.
Vállalatok Életbiztosítása

Vállalatok Életbiztosítása

Az életbiztosítás fedezi az elhalálozás, munkaképtelenség, kórházi kezelés és műtéti beavatkozás kockázatait.
Scroll to Top

In ce limba doresti sa fie afisat continutul?

Dorim sa stim limba in care doresti sa fie afisat continutul site-ului pentru a va personaliza experienta.