Rólunk

Transilvania Broker de Asigurare S.A. Románia egyik legjobb 4 biztosítási alkusza, több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a területen, és országos lefedettségű, több mint 1900 alkalmazottat foglalkoztató hálózatból áll. A munkánkért járó számos díjjal büszkén mondhatjuk, hogy az eredmények ajánlanak minket, mivel többszörös nyertesek vagyunk a teljesítményért járó díjakért, amelyeket a szakterület szaklapjai vagy a biztosítók ajánlanak fel, mind brókeri, mind megyei szinten franchiseink révén.

Több mint 1 millió
ügyfél

Válaszd a Transilvania Brokert

Partnerhálózatával

40 megyét
fed le.

Több mint 1900
munkatárs

az egész országban

Több mint 15 év
tapasztalat

a biztosítások területén

Transilvania Broker de Asigurare S.A. Társaság Moldovei sugárút 13. szám, Bistrita (Beszterce), Bistrita-Năsăud (Beszterce-Naszód), Románia, 500.000 Lej értékű alaptőkével rendelkezik, adószáma: 19044296, Cégbírósági bejegyzési száma: J06/674/2006. A társaságot a Biztosítási Felügyeleti Bizottság (Comisia de Supraveghere a Asigurărilor) hagyta jóvá a 114.420/16.11.2006,.11.16 számú határozat alapján, a hatályos jogszabályoknak megfelelően az RBK 374/17.11.2006.11.17 számon van bejegyezve a Biztosítási Brókerek Nyilvántartásába (Registrul Brokerilor de Asigurare) személyes adatfeldolgozó operátorként regisztrálva 23791 szám alatt.

A társaság bemutatása

A társaság bemutatása

Az alábbi linkre kattintva tanulmányozhatod a társaság évről-évre elért eredményeiről szóló bemutató.

Nyisd meg a bemutatót

Jövőkép

Az a jövőképünk, hogy példát mutassunk az innovációra és a professzionalizmusra a biztosítási ügynöki piacon, túllépve az értékesítésen, így megbízható partnerré és tanácsadóvá válva ügyfeleink számára. A legmagasabb minőségi normák fenntartása érdekében arra összpontosítottunk, hogy együttműködjünk a területen tapasztalattal rendelkező és bizonyított interperszonális készségekkel rendelkező szakértőkkel.

Küldetés

Küldetésünk, hogy hozzájáruljunk országunk valamennyi lakosának bizonytalanság nélküli jövőjéhez. A hivatásos háttérirodai (back-office) alkalmazottak által támogatott ügynök csapatunk felkészült arra, hogy ügyfeleink pénzügyi partnere legyen, és hozzájáruljon a oktatásukhoz a biztosítási szerződések létrehozásának előnyeiről. Ugyanakkor folytatjuk a proaktív innovációt, hogy kielégítsük és felülmúljuk az ügyfelek igényeit egy gyorsan fejlődő piacon, befektetünk a digitalizálásba és új, a jövőre szabott termékeket hozunk létre.

Értékek

A kezdetektől fogva mostanáig ugyanazok az elvek határoztak meg:

Professzionalizmus és az ügyfelek iránti nagyfokú figyelem: az ügyfelekkel hosszú távú win-win kapcsolat létrehozására elkötelezett csapat;
Az alkalmazottak és az ügynökök közti egyenlőség: függetlenül a közvetített díjak mennyiségétől, a területtől vagy a társaságban töltött szolgálati időtől, egyetlen ügynök vagy alkalmazott sincs előnyben részesítve a többiekkel szemben;
Átláthatóság és őszinteség: az ügyfelekkel és a befektetőkkel szemben egyaránt, valamint az együttműködőkkel és az alkalmazottakkal szemben is;
Irányultság az innováció felé: az idők folyamán jelentős összegeket fektettünk a digitalizációba ,hiszen tudatában vagyunk annak, hogy a jövőben mindig egy lépéssel elóbbre kell járnunk az ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében;
A családi értékek: annak ellenére, hogy az ügynök-állományunk az utóbbi 15 évben több mint 1700 főre nőtt, a Transilvania Broker egy összetartó család maradt, melyben a bizalom az együttműködés kulcsa.

Vezetés

A társaság ügyvezetésére az Igazgatótanács két igazgatót nevezett ki: Gabriel Login – Vezérigazgató és Ion Cotiac – Ügyvezető igazgató. Feladatuk a biztosítási és viszontbiztosítási közvetítők tevékenységének felügyelete és irányítása, illetve ők felelnek a törvény által meghatározott összes feltétel teljesítéséért, beleértve az ASF által kiadott alkalmazandó normák által meghatározott képesítésért, sértetlenségért, hírnévért és tapasztalatért.

Ion Cotiac

Ion Cotiac

Ügyvezető Igazgató

Gabriel Login

Vezérigazgató

Ajánlott szolgáltatások

A Transilvania Broker a kötelező és választható biztosítási termékek széles választékától a minősített kockázatellenőrök hálózatáig teljes szolgáltatás csomagot ajánl, közúti segítségnyújtási partnerséget egy szakosodott céggel és támogatást a kárigénylési dosszié elkészítésében minden igénylő ügyfél számára. Így, ügynökeink megbízható pénzügyi partnerekké válhatnak, biztosítási tanácsadást nyújtva A-tól Z-ig.

Orientáció a teljes értékű szolgáltatásokra az ügyfelek számára.
Egyes szolgáltatásokat kizárólag a Transilvania Broker ügyfeleinek ajánljuk.

Ki foglalkozik a Te biztonságoddal?

Az én és a javaim biztonságával a Transilvania Broker foglalkozik!

Lucian Sanmartean

Biztosítási tanácsadás

A lehetséges meglévő biztosítási kötvények elemzése. Megfelelő biztosítási program megtervezése. A biztosítási piacra vonatkozó információk szolgáltatása.

Biztosítási szerződések

A biztosítási általános feltételek megtárgyalása, a piaci lehetőségek kiválasztása minőség/ár arány szempontból és az ügyfél igényeinek megfelelő optimális megoldás kiválasztása, valamint a biztosítási szerződések kezelése a szerződés teljes időtartama alatt, és alkalmazkodásuk az ügyfelek üzleti dinamikájához.

Kockázatelemzés

A kockázat azonosítása, elemzése, értékelése és kezelése, valamint a kockázat minimalizálására vagy átadására vonatkozó ajánlások bemutatása.

Közúti segítségnyújtás

Autós segítségnyújtás balesetek esetén.

Kártámogatás

Segítség a károk megoldásában és a kártérítések behajtásában.

Díjak

A biztosítási termékek közvetítésében elért erőfeszítéseket és eredményeket számos díjjal jutalmazták, az alábbiak szerint:

31 megyei és regionális díj

2019-es Biztosítási Díjak Gála

29 megyei és regionális díj

2017-es Biztosítási Díjak Gála

„Az értékesítési hálózatok teljesítményért járó díj”

Az XPRIMM Által a 2015-ös Biztosítási Díjak Gálan Odaítélt Díj

„A területi teljesítményért járó díj”

Az XPRIMM Által a 2014-ös Biztosítási Díjak Gálan Odaítélt Díj

„Kiválósági díj”

GOTHAER által 2013-ban Felajánlott Díj

30 megyei és regionális díj

2018-es Biztosítási Díjak Gála

„A biztosítókkal való partnerségért díj”

Az XPRIMM Által a 2016-ös Biztosítási Díjak Gálan Odaítélt Díj

25 megyei és regionális díj

2015-es Biztosítási Díjak Gála

21 megyei és regionális díj

2014-es Biztosítási Díjak Gála

18 megyei és regionális díj

2013-es Biztosítási Díjak Gála

A Transilvania Broker franchise

A Transilvania Broker franchise-ok önálló szervezetek, melyek jutalék alapján működnek együtt a társasággal, amely részéről számviteli és marketing támogatásban részesülnek. A franchis-ok nagyfokú függetlensége lehetővé tette számukra, hogy terjeszkedjenek, elérve a 38 megye lefedettségét, miközben a szigorú felvételi kritériumok megőrizték a szolgáltatások magas minőségének a színvonalát. A legközelebbi franchise megtalálása érdekében tanulmányozd az elhelyezkedésüket tartalmazó térképet. Amennyiben szeretnél együttműködni a Transilvania Broker társasággal, tanulmányozd a kapcsolat oldalt.

A vállalat értékelése

Nézd meg az alábbi videókat, hogy megtudd, mit gondolnak partnereink és asszisztenseink a velünk való együttműködésről.

Play Video

Lucian Filip

Bróker igazgató

Omniasig
Play Video

Cosmin Angheluta
Vezérigazgató helyettes

Gothaer
Play Video

Cosmin Tudor

Helyi brókerek értékesítési igazgatója

Groupama
Play Video

Ioana Morcovescu
A közvetítőkön keresztüli értékesítési osztály vezetője

Euroins
Play Video

Dragos Calin

Ügyvezető igazgató

Asirom
Play Video

Costi Stratnic
Igazgatótanács tagja

Omniasig
Play Video

Camelia Vladescu

Pénzügyi kockázatok biztosítása

CertAsig
Play Video

Sorin Baltasiu

Brókerek területi igazgatója

Allianz Tiriac
Play Video

Erik Barna

CEO

Life is hard
Play Video

Bogdan Craciun
Területi igazgató

A Transilvania Broker franchise
Play Video

Paul Cambera

Területi igazgató

A Transilvania Broker franchise
Play Video

Bogdan Paveleanu

Részlegvezető

A Transilvania Broker franchise

A legutóbbi fejlemények

Legyél naprakész a Transilvania Broker legfrissebb híreivel és információival kapcsolatban

Scroll to Top

In ce limba doresti sa fie afisat continutul?

Dorim sa stim limba in care doresti sa fie afisat continutul site-ului pentru a va personaliza experienta.