Rólunk

A Transilvania Broker de Asigurare S.A. (RT) az első 3 romániai biztosítási alkuszok egyike, több mint 10 éves tapasztalattal és több mint 1.800 együttműködőt számláló hálózatból álló országos lefedettséggel rendelkezik. A tevékenységünkért kapott számos díjjal büszkén elmondhatjuk, hogy az eredményeink ajánlanak minket, a szakterület szakfolyóiratai és a biztosítók által nyújtott kiválósági díjak többszörös nyertesei vagyunk úgy közvetítői, mint megyei szinten a franchise-aink révén.

Több mint 1 millió
ügyfél

Válassza a Transilvania Broker társaságot

Partnerhálózatával

39 megyét
fed le.

Több mint 1800
munkatárs

az egész országban

Több mint 10 év
tapasztalat

a biztosítások területén

Transilvania Broker de Asigurare S.A. Társaság Moldovei sugárút 13. szám, Bistrita (Beszterce), Bistrita-Năsăud (Beszterce-Naszód), Románia, 500.000 Lej értékű alaptőkével rendelkezik, adószáma: 19044296, Cégbírósági bejegyzési száma: J06/674/2006. A társaságot a Biztosítási Felügyeleti Bizottság (Comisia de Supraveghere a Asigurărilor) hagyta jóvá a 114.420/16.11.2006,.11.16 számú határozat alapján, a hatályos jogszabályoknak megfelelően az RBK 374/17.11.2006.11.17 számon van bejegyezve a Biztosítási Alkuszok Nyilvántartásába (Registrul Brokerilor de Asigurare) és a 23791 számon van bejegyezve személyes adat feldolgozó operátorként.

A társaság bemutatása

A társaság bemutatása

Az alábbi linkre kattintva tanulmányozza a bemutatót, a társaság évről-évre elért eredményeinek megtekintése érdekében.

Nyissa meg a bemutatót

Elképzelés

Elképzelésünk az, hogy innováció és professzionalizmus terén példamutatókká váljunk a biztosítás közvetítői piacon az értékesítésen túlmenően,, és ügyfeleink partnereivé és megbízható tanácsadóivá váljunk. A legmagasabb szintű minőségi elvárások fenntartása érdekében mindig a területen tapasztalatokkal és bizonyított interperszonális készségekkel rendelkező szakértőkkel való együttműködésre összpontosítottunk.

Küldetés

Küldetésünk, hogy hozzájáruljunk a románok bizonytalanság nélküli jövőjéhez. A hivatásos háttérirodai (back-office) alkalmazottak által támogatott ügynök csapatunk felkészült arra, hogy ügyfeleink pénzügyi partnereivé váljon, és hozzájáruljon a biztosítási kötvények létrehozásának előnyeire vonatkozó képzéséhez. Továbbá folytatjuk az újításokat az ügyfeleink igényeinek kielégítése és felülmúlása érdekében, egy felgyorsult fejlődésben lévő piacon, befektetve a digitalizálásba és a jövőhöz igazított új termékek létrehozásába.

Értékek

A kezdetektől fogva mostanáig ugyanazok az elvek határoztak meg:

Professzionalizmus és az ügyfelek iránti nagyfokú figyelem: az ügyfelekkel hosszú távú win-win kapcsolat létrehozására elkötelezett csapat;
Az alkalmazottak és az ügynökök közti egyenlőség: függetlenül a közvetített díjak mennyiségétől, a területtől vagy a társaságban töltött szolgálati időtől, egyetlen ügynök vagy alkalmazott sincs előnyben részesítve a többiekkel szemben;
Átláthatóság és őszinteség: az ügyfelekkel és a befektetőkkel szemben egyaránt, valamint az együttműködőkkel és az alkalmazottakkal szemben is;
Az innováció fele orientáltság: az idők folyamán jelentősen befektettünk a digitalizálásba, tudatában lévén annak, hogy az ügyfelek igényeinek kielégítése érdekében mindig egy lépéssel közelebb kell kerülnünk a jövőhöz;
A családi értékek: annak ellenére, hogy az utóbbi 13 évben több mint 1800 ügynököt neveltünk fel, a Transilvania Broker egy összetartó család maradt, melyben a bizalom az együttműködés kulcsa.

Vezetés

A társaság ügyvezetésére az igazgatótanács két igazgatót hatalmazott fel: Dan Niculae –- Vezérigazgató és Ion Cotiac – Ügyvezető igazgató. Az előbbi személyek szerepe a biztosítási és viszontbiztosítási közvetítők tevékenységének irányítása és összehangolása, illetve ők felelnek a törvény által meghatározott feltételek teljesítéséért, beleértve az ASF által kibocsátott alkalmazandó szabályok által meghatározott szakértelem, sértetlenség, hírnév és tapasztalat feltételeket is.

Ion Cotiac

Ion Cotiac

Ügyvezető Igazgató

Dan Niculae

Dan Niculae

Vezérigazgató

Ajánlott szolgáltatások

A Transilvania Broker a kötelező és választható biztosítási termékek széles választékától a minősített kockázatellenőrök hálózatáig teljes szolgáltatás csomagot ajánl, közúti segítségnyújtási partnerséget egy szakosodott céggel és támogatást a kárigénylési dosszié elkészítésében minden igénylő ügyfél számára. Így, ügynökeink megbízható pénzügyi partnerekké válhatnak, történő biztosítási tanácsadást nyújtva A-tól Z-ig.

Orientáció a hozzáadott értékű szolgáltatásokra az ügyfelek számára.
Egyes szolgáltatásokat kizárólag a Transilvani Broker ügyfeleknek ajánlunk.

Ki foglalkozik az Ön biztonságával?

Az én és a javaim biztonságával a Transilvania Broker foglalkozik!

Lucian Sanmartean

Biztosítási tanácsadás

A lehetséges létező biztosítási kötvények vizsgálata A megfelelő biztosítási program kidolgozása. A biztosítási piacra vonatkozó információk szolgáltatása.

Biztosítási szerződések

A biztosítási általános feltételek megtárgyalása, a piaci lehetőségek kiválasztása minőség/ár arány szempontból és az ügyfél igényeinek megfelelő optimális megoldás kiválasztása, valamint a biztosítási szerződések kezelése a szerződés teljes időtartama alatt, és azoknak az ügyfelek üzlete dinamikájához való igazítása.

Kockázatelemzés

A kockázatok azonosítása, elemzése, felmérése és kezelése, valamint csökkentési javaslat vagy kockázat továbbítás bemutatása.

Közúti segítségnyújtás

A járműtámogatási szolgáltatás balesetek esetén.

Asistenta daune

Segítség a károk megoldásában és a kártérítések megszerzésében.

Díjak

Az erőfeszítések és a biztosítási termék közvetítőiparban elért eredményeket számos díjjal jutalmazták, az alábbiak szerint:

31 megyei és regionális díj

2019-es Biztosítási Díjak Gála

29 megyei és regionális díj

2017-es Biztosítási Díjak Gála

„Az értékesítési hálózatok teljesítményért járó díj”

Az XPRIMM Által a 2015-ös Biztosítási Díjak Gálan Odaítélt Díj

„A területi teljesítményéért járó díj”

Az XPRIMM Által a 2014-ös Biztosítási Díjak Gálan Odaítélt Díj

„Kiválósági díj”

GOTHAER által 2013-ban Felajánlott Díj

30 megyei és regionális díj

2018-es Biztosítási Díjak Gála

„A biztosítókkal való partnerségért díj”

Az XPRIMM Által a 2016-ös Biztosítási Díjak Gálan Odaítélt Díj

25 megyei és regionális díj

2015-es Biztosítási Díjak Gála

21 megyei és regionális díj

2014-es Biztosítási Díjak Gála

18 megyei és regionális díj

2013-es Biztosítási Díjak Gála

A Transilvania Broker franchis

A Transilvania Broker franchise-ok önálló entitások, melyek jutalék alapján működnek együtt a társasággal, melyek részéről számviteli és marketing támogatásban részesülnek. A franchis-ok nagyfokú függetlensége lehetővé tette számukra, hogy terjeszkedjenek, elérve a 38 megye lefedettségét, miközben a szigorú felvételi kritériumok megőrizték a szolgáltatások magas minőségének a színvonalát. A legközelebbi franchise megtalálása érdekében tanulmányozza az elhelyezkedéseket tartalmazó térképet. Amennyiben együttműködést szeretne kezdeményezni a Transilvania Broker társasággal, tanulmányozza a kapcsolat oldalt.

A társaság értékelései

A partnerek és a munkatársak velünk való együttműködésére vonatkozó véleménye érdekében tekintse meg az alábbi videókat.

Play Video

Lucian Filip

Alkusz igazgató

Omniasig
Play Video

Cosmin Angheluta
Vezérigazgató helyettes

Gothaer
Play Video

Cosmin Tudor

Helyi alkuszok értékesítési igazgatója

Groupama
Play Video

Ioana Morcovescu

Közvetítők révén történő eladási osztály főnöke

Euroins
Play Video

Dragos Calin

Ügyvezető igazgató

Asirom
Play Video

Costi Stratnic
Igazgatótanács tagja

Omniasig
Play Video

Camelia Vladescu

Pénzügyi kockázat biztosítások

CertAsig
Play Video

Sorin Baltasiu

Alkuszok területi igazgatója

Allianz Tiriac
Play Video

Erik Barna

CEO

Life is hard
Play Video

Bogdan Craciun
Területi igazgató

A Transilvania Broker franchis
Play Video

Paul Cambera

Területi igazgató

A Transilvania Broker franchis
Play Video

Bogdan Paveleanu

Egységvezető

A Transilvania Broker franchis

A legutóbbi fejlemények

Szerezz naprakész információkat a Transilvania Bróker legfrissebb híreről.

Scroll to Top

In ce limba doresti sa fie afisat continutul?

Dorim sa stim limba in care doresti sa fie afisat continutul site-ului pentru a va personaliza experienta.