Gépjármű-felelősségbiztosítás (RCA)

Romániában kötelező az RCA gépjármű-felelősségbiztosítás minden gépjárművel rendelkező magán- és jogi személy számára, azonban a költségei és juttatásai társaságtól társaságra változnak. Lépj kapcsolatba egy Transilvania Broker ügynökkel , hogy szükségleteidnek megfelelő terméket megtaláljuk .

asigurare-rca

Jellemzői

 • A jogszabályok alapján a biztosító azokra a károkra nyújt kártérítést, melyek tekintetében a biztosítottak felelősséggel tartoznak a gépjármű balesetben megkárosított harmadik felekkel szemben, valamint a biztosítottak által a polgári eljárásban végrehajtott károkért.
 • A kártérítést a gépjármű balesetek helyszínétől függetlenül nyújtják, akár közlekedés közben, akár parkolás közben történt. A kártérítések kiterjednek a gépjárművekre, azok felszereltségére, valamint pótkocsik vagy oldalkocsik által okozott károkra is.

Fedezett kockázatok

 • A kártérítéseket azokra az összegekre nyújtják, melyeket a biztosított kártalanítás és perköltség címen köteles kifizetni a testi sérülés vagy elhalálozás, illetve a javak sérülése vagy megsemmisítése révén megkárosított személyeknek.
 • A kártérítéseket abban az esetben is nyújtják, amikor a gépjármű vezető, a baleset bekövetkezéséért felelős személy a biztosított személytől eltérő személy.

Miért kötsz biztosítást a
Transilvania Brókeren keresztül?

A Transilvania Brokeren keresztül megkötött biztosítások előnyei sokfélék, időt és pénzt spórolunk meg Neked, így profitálhatsz a piacon felkínált szolgáltatásokból, termékekből és ajánlatokból.

 • Helyes kockázatértékelés személyre szabott ajánlat esetén

  Tanácsadást nyújtunk abban, hogy helyesen mérjük fel szükséges kockázatokat, ezáltal biztos lehetsz abban, hogy a biztosítási kötvény az általad igényelt kockázatokat fedezi.

 • A legjobb ajánlatok több biztosítótól

  A kért biztosítástól függően több biztosítótól kap ajánlatokat a Transilvania Broker.

 • Tanácsadás a kívánt biztosítás kiválasztásában

  Figyelembe véve Ügyfeleink szükségleteit, bemutatjuk az összes partnerünk ajánlatát, a fedezett előnyökkel-, biztosítási feltételekkel- és kockázatokkal együtt, hogy klienseink a biztosítási kötvény megvásárlásakor a lehető legjobb döntést hozzák.

 • Kár esetén tanácsadás és támogatás

  Nemkívánatos esemény létrejötte során segítünk elkerülni azokat a problémákat, amelyek felmerülhetnek a kárűgyintézés alatt, továbbá segítünk a biztosító társaságokkal való kapcsolattartásban is.

Oferta de asigurare Transilvania Broker

Több mint 20 biztosító partner

Több mint 20 biztosító társaság dolgozik velünk azért, hogy a legösszetettebb és legteljesebb megoldásokat, illetve a legjobb árakat ajánljuk, az általad igényelt kockázatok fedezése érdekében.

Lásd az összes partnert

Akarja, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel?

Töltsd ki a nyomtatványt és egy Transilvania Broker ügynök a legrövidebb időn belül kapcsolatba lép Veled, hogy elásson a szükséges tanácsokkal.

Egyéb típusú biztosítások

A Mezőgazdasági Növények Biztosítása

A Mezőgazdasági Növények Biztosítása

A mezőgazdasági növényekre vonatkozó biztosítás a természeti jelenségek által a mezőgazdasági növényeknek és az állatoknak okozott károkat fedezi.
Egészségbiztosítás a vállalatok számára

Egészségbiztosítás a vállalatok számára

Az egészségbiztosítás a megelőzést, a diagnózist és az ügyfél kezelését fedező különféle csomagokat ajánl.
Életbiztosítás

Életbiztosítás

Az életbiztosítás fedezi az elhalálozás, munkaképtelenség, kórházi kezelés és műtéti beavatkozás kockázatait.
Vállalatok Életbiztosítása

Vállalatok Életbiztosítása

Az életbiztosítás fedezi az elhalálozás, munkaképtelenség, kórházi kezelés és műtéti beavatkozás kockázatait.
Scroll to Top

In ce limba doresti sa fie afisat continutul?

Dorim sa stim limba in care doresti sa fie afisat continutul site-ului pentru a va personaliza experienta.