Transilvania Broker de Asigurare devine primul broker de asigurare listat pe Bursa de valori Bucuresti

Email
LinkedIn
Facebook
Transilvania Broker de Asigurare devine primul broker de asigurare listat pe Bursa de valori Bucuresti

În data de 24.10.2017 Transilvania Broker de Asigurare S.A. („Transilvania Broker”) a scos la vânzare 625.000 de acțiuni ale companiei, reprezentând 25% din capitalul social, printr-o Oferta publică inițială secundară de vânzare a acțiunilor pe piața reglementată a Bursei de Valori București.

Oferta a fost închisă dupa o zi și jumătate când a atins un grad de subscriere de peste 270%, printr-un număr de peste 800  de ordine din partea investitorilor instituționali și de retail și un volum de aproape 1,7 milioane de acțiuni, din care 99.5% au fost subscrise la valoarea maximă de 15.5 lei / acțiune, conform intermediarului Goldring, la care se va aplica un discount de 7%.

Transilvania Broker urmează să solicite admiterea la tranzacționare a acțiunilor sale pe piața reglementată a Bursei de Valori București.

Prin această listare, Transilvania Broker devine primul broker de asigurare listat pe Bursa de Valori București.

Declarație

Conducerea Transilvania Broker de Asigurare S.A.

Dl. Gabriel Login, Director Executiv și Dl. Dan Niculae, Director General

Mulțumim tuturor celor care au hotărât să ni se alăture și suntem convinși că această listare este începutul unui nou drum, ce ne va aduce tuturor satisfacții. Credem că acest succes demonstrează încrederea investitorilor în compania noastră, ce reprezintă sinteza a 11 ani de muncă bine făcută !

Viitorul arată bine și vom încerca să profităm de acest capital de încredere oferit. Avem o agendă extrem de încărcată pentru că avem planuri îndrăznețe: țintim o cota de piață de minim 10% în următorii doi ani, continuăm dezvoltarea de produse și servicii conexe asigurărilor cu partenerii din piață, continuăm dezvoltarea departamentelor corporate, sănătate/viață, daune, prin atragerea de oameni cu un nivel înalt de expertiză, și vom atrage noi colaboratori care vor genera volume în creștere. Toate acestea, pe lângă multe alte proiecte, vor duce la o creștere a cifrei de afaceri, a veniturilor și a marjelor de profit în următorii 3-5 ani.”

Cauta

Postari similare

Postari recente

Categorii

Etichete

Scroll to Top

In ce limba doresti sa fie afisat continutul?

Dorim sa stim limba in care doresti sa fie afisat continutul site-ului pentru a va personaliza experienta.