Top polite de asigurare pentru persoane fizice in 2023: in ce sa investesti in contextul unei posibile crize

Email
LinkedIn
Facebook

Incertitudinea economica ce pluteste in aer ne face pe toti sa luam mai in serios planificarea financiara pentru 2023. Cu cat bugetul familiei e mai restrans, cu atat mai importanta devine acoperirea nevoilor specifice fiecaruia dintre noi.

 

In perioade de incertitudine, cel mai important lucru este sa eviti cheltuielile majore neprevazute. Hai sa vedem cum te poti proteja de ele protejandu-ti lucrurile cele mai de pret.

 

Protejeaza-te in primul rand pe tine si pe cei dragi

 

Oricare ar fi climatul economic, finantele tale vor avea de suferit daca tu nu esti in cea mai buna forma a ta. Mai mult, costurile serviciilor medicale sunt in crestere constanta.

 

Stim ca atunci cand ai nevoie de servicii medicale nu vrei sa te ingrijorezi si de costul sau de calitatea lor. O asigurare medicala privata iti ofera acces la cele mai bune servicii de stat sau private, chiar si in afara tarii in anumite cazuri.

 

Afla aici mai multe despre asigurarea privata de sanatate.

 

Stii astfel ca, orice s-ar intampla, vei fi pe cele mai bune maini – fara a-ti face griji de costul serviciilor medicale.

 

O alta polita importanta in contextul unei economii problematice este cea care ii pune la adapost pe cei dragi tie. Daca esti principalul contribuitor la bugetul familiei tale, e neplacut (dar important!) sa te gandesti ce se va intampla cu cei care depind de tine.

Asigurarea de viata ii pune la adapost pe beneficiarii ei in cazul decesului sau incapacitatii de munca a titularului politei.

 

Discuta cu un consultant Transilvania Broker despre cum iti poti proteja familia.

 

Protejeaza bunurile fizice de care depinde bunastarea ta

 

Astazi poti asigura aproape orice, asa ca poate fi greu sa gasesti prioritatile corecte pentru nevoile tale. Iata o regula care sa te ajute: asigura tot ce nu poti inlocui fara a-ti schimba stilul de viata.

 

Cu alte cuvinte, toate bunurile pe care ti-ar fi greu sa le inlocuiesti fara un credit bancar, de exemplu, ar trebui asigurate. Cel mai adesea, aici intra locuinta si autoturismul.

 

Polita facultativa de asigurare a locuintei acopera nu doar constructia, ci si bunurile din interiorul ei. In cazul unui jaf, al unui cutremur de intensitate medie sau al unei banale inundatii, bunurile tale pot avea mai mult de suferit decat locuinta in sine.

 

Cu ajutorul unei polite cu acoperire larga, poti inlocui orice bun din locuinta fara ca bugetul familiei tale sa fie afectat.

 

Pe locul doi se situeaza masina. Stii deja ca ai nevoie de o polita RCA, dar daca depinzi de masina pentru munca ta sau pentru alte activitati, 2023 este anul ideal pentrua incheia o polita CASCO.

 

Iti recomandam sa fii atent la valoarea asigurata a masinii. Asigura-te ca ea iti permite sa cumperi un autovehicul echivalent fara a adauga vreo diferenta din propriul buzunar.

 

Fie ca anul 2023 va aduce o criza, fie ca nu, e important ca ceea ce conteaza pentru tine sa fie pus la adapost. Suntem mereu aici pentru a te ajuta sa iei cele mai bune decizii. Consulta un agent Transilvania Broker pentru a afla care sunt cele mai potrivite polite pentru tine.

Scroll to Top