Am lansat platforma de emitere online RCA intr-un minut

Email
LinkedIn
Facebook

Ne face o deosebita placere sa anuntam lansarea unui nou serviciu, care ofera clientilor Transilvania Broker posibilitatea de a cumpara polita RCA intr-un minut, online, rapid si sigur. Platforma este rezultatul muncii asidue a departamentelor noastre din ultimul an, iar feedbackul primit de la primii clienti este unul extraordinar.

 

Pe scurt, platforma de emitere asigurare RCA online functioneaza pe baza tehnologiilor de recunoastere a textului, ceea ce permite utilizatorilor sa cumpere polite de asigurare cu doar cateva clickuri. Tot ce trebuie sa faca utilizatorul este sa urmeze cativa pasi simpli:

 

Pasul 1: Sa introduca seria de sasiu a autoturismului

 

Pasul 2: Sa incarce poze ale cartii de identitate si ale talonului masinii. Tehnologia din spatele platformei de emitere va recunoaste textul automat, astfel ca nu este nevoie de completarea manuala a tuturor campurilor. In cazul in care nu se adauga documentele, se pot completa datele manual.

 

Pasul 3: Odata ce documentele au fost incarcate, clientul primeste oferte personalizate RCA cu sau fara decontare directa de la toate companiile partenere ale Transilvania Broker, pentru a o putea alege pe cea mai buna pentru nevoile sale.

 

Ultimul pas este plata online, dupa care utilizatorul poate descarca polita, pe care care o poate printa sau folosi in format digital.

Oferte si emitere asigurare RCA online

Transilvania Broker si inovatia in domeniul asigurarilor

 

Momentan, pe platforma de emitere online se pot achizitiona doar politele RCA, dar munca este continua si in curand vor fi disponibile si alte polite, cum ar fi asigurarea de calatorie sau asigurarea TransAsist.

 

Inca de la infiintarea companiei, Transilvania Broker si-a propus sa seteze noi standarde pentru piata brokerilor de asigurare din Romania. Am reusit sa facem acest lucru constant. Devenind primul broker de asigurari listat la Bursa de Valori Bucuresti in 2016, ne-am asumat o responsabilitate si mai mare fata de clientii nostri, de partenerii nostri si, mai ales, de investitorii nostri.

 

Suntem convinsi ca lansarea serviciului de emitere polite online va fi foarte bine primit pe piata asigurarilor din Romania. Feedbackul pe care l-am primit pana acum atat de la investitori, cat si de la clienti si asistentii in brokeraj este unul care ne da incredere in faptul ca am luat cea mai buna decizie si ca trebuie sa continuam procesul de digitalizare”, spune Gabriel Login, Director General al Transilvania Broker.

Cauta

Postari similare

Postari recente

Categorii

Etichete

Scroll to Top