Asigurari pentru angajati (Employee Benefits)

Ca antreprenor, stii ca o echipa bine inchegata este secretul bunei functionari a unei afaceri. Alege un pachet Employee Benefits si asigura-te ca vei atrage cei mai buni angajati, care vor ramane alaturi de tine pe termen lung.

asigurare-angajati-viata

Caracteristici

Asigurarile destinate angajatilor reprezinta o modalitate excelenta prin care le poti oferi membrilor echipei tale un pachet de beneficii suplimentare pe langa cele salariale, precum si protectie financiara in cazul evenimentelor neasteptate.

Regasim 3 tipuri de asigurari pentru angajati:

1. Asigurarea de sanatate pentru angajati:

 • Acopera riscul de imbolnavire si accident, oferind beneficii de tip servicii medicale efectuate in regim ambulatoriu si/sau spitalizare, fiind deductibila in limita a 400 EUR/ an/ angajat.
 • Este un instrument esential in fidelizarea si motivarea angajatilor.

Uzual aceasta polita are 3 componente principale:

 • Ambulatoriu: include servicii medicale de diagnosticare si tratament efectuate in regim ambulatoriu (consultatii medicale, tratamentul non-chirurgical al urgentelor medicale necesar pentru stabilizarea conditiei medicale, efectuat de medic in cadrul unei consultatii acoperite prin polita de asigurare, analize medicale de laborator, investigatii de diagnosticare si imagistica medicala avansata, servicii de ambulanta, interventii chirurgicale in regim ambulatoriu

 • Spitalizare: include servicii medicale de diagnosticare si tratament efectuate in regim de internare intr-un spital

 • Stomatologie: acopera tratament dentar restaurativ in caz de accident de munca sau rutier, tratamentul urgentelor medicale stomatologice, servicii de diagnosticare si tratamentul dentar ca urmare a unei necesitati medicale

2. Asigurarea de viata pentru angajati:

 • Asigurarea de viata pentru angajati le ofera acestora siguranta si protectie lor si celor apropiati chiar si in situatii limita (deces, invalidiate, boala). In cazul producerii evenimentului nedorit, despagubitul este persoana asigurata sau beneficiarii acestuia.

 • Aceasta este complementara politei de sanatate si impreuna cu aceasta formeaza un pachet de beneficii esential pentru angajatii dumneavoastra.

3. Asigurarea de accidente pentru angajati:

 • Acopera riscurile de deces si invaliditate permanenta ca urmare a unui accident produs atat la locul de munca, cat si in deplasare catre sau de la acesta.

 • De regula, societatile de asigurare ofera flexibilitate in alegerea riscurilor asigurate, prin atasarea acoperirilor suplimentare la alegerea clientului sau diferite pachete de acoperire.

De ce sa iti faci asigurarea prin
Transilvania Broker?

4 motive sa alegi servicile noastre:

  • Broker cu experienta in asigurari

   Avem peste 16 ani de activitate in domeniul asigurarilor.

  • Partener de incredere

   Lucram cu toti asiguratorii importanti de pe piata pentru a oferi solutii complete.

  • Mai mult decat un intermediar

   Reteaua noastra de asistenti in brokeraj este instruita sa ofere servicii suplimentare de consultanta si servisare postvanzare.

  • Aproape de tine in caz de dauna

   Departamentul daune iti ofera ajutor in solutionarea dosarelor de dauna, in relatia cu societatile de asigurare.

Vrei sa fii contactat?

Solicita o oferta de asigurare si un reprezentant Transilvania Broker te va contacta in cel mai scurt timp, pentru a-ti oferi consultanta de care ai nevoie.

Alte tipuri de asigurari

Asigurarea de credit comercial

Asigurarea de credit comercial

Asigurarea de garantii acopera posibilele neindepliniri ale obligatiilor constructorilor din sectorul public si privat.
Asigurarea de Raspundere Civila Generala pentru Companii

Asigurarea de Raspundere Civila Generala pentru Companii

Despagubeste sumele compensatorii si cheltuielile de judecata ca urmare a producerii evenimentelor asigurare.
Asigurarea de Accidente pentru Angajati

Asigurarea de Accidente pentru Angajati

Polita de accidente acopera riscurile de deces si invaliditate permanenta survenite in urma unui accident la locul de munca.
Asigurarea de Raspundere Profesionala

Asigurarea de Raspundere Profesionala

Aceasta polita acopera raspunderea asumata contractual fata de clienti, ca urmare a unor fapte din culpa sau neglijenta.
Scroll to Top