Am lansat platforma de emitere online a asigurarii de calatorie intr-un minut

Email
LinkedIn
Facebook
Asigurare calatorie Transilvania Broker

In plin sezon estival, ne bucuram sa anuntam o noua inovatie marca Transilvania Broker: posibilitatea de a cumpara o asigurare de calatorie intr-un minut, online, rapid si sigur. Platforma de emitere a asigurarilor de calatorie online vine la un an de la lansarea celei de cumparare RCA online, o optiune extrem de bine primita de clientii si investitorii Transilvania Broker.

 

Cum functioneaza platforma de emitere de asigurari de calatorie online

 

Ne-am dorit un proces simplu si eficient pentru aceasta platforma. Ca atare, clientii Transilvania Broker pot emite o polia de travel in cinci pasi simpli:

  1. Completarea datelor calatoriei: destinatia, perioada si mijlocul de transport
  2. Completarea datelor personale si bifarea acoperirilor suplimentare: numele, prenumele si clauzele suplimentare pentru fiecare calator inclus in asigurare
  3. Alegerea ofertei: Selectarea ofertei preferate in functie de nevoi si buget pentru fiecare din calatorii adaugati.
  4. Introducerea datelor complete si logarea in cont: Introducerea datelor din cartea de identitate si logarea in contul de utilizator. Daca nu beneficiaza inca de cont, clientul poate crea unul automat, fiind nevoie doar de completarea unei adrese de mail valida.
  5. Finalizarea platii: Ultimul pas este finalizarea platii prin card online, efectuata printr-un sistem certificat. Clientul isi poate apoi descarca polita si o poate folosi la destinatia aleasa.

 

Beneficiile politei de calatorie emise online

 

Prin cumpararea asigurarii online, clientul economiseste timp si are acces la intreaga piata de oferte din tara noastra. Mai mult:

  • Asigurare calatori multipli: Se pot adauga oricati calatori doresc sa fie inclusi in asigurare, fara limita.
  • Acoperire premium individuala: Asigurarea poate fi personalizata pentru fiecare calator, putand selecta clauze suplimentare cu o acoperire premium (asigurarea bagajelor, asiguarea de accidente, asigurarea de raspundere civila, clauza storno).
  • Administrarea intregului portofoliu din contul de client: Clientii au acces la intregul portofoliu de polite emise prin Transilvania Broker de pe telefon sau orice alt dispozitiv fix sau mobil si le pot reinnoi din cativa pasi.
  • Asistenta la un click distanta: clientii pot beneficia de consultanta de specialitate prin optiunea de chat din platforma de emitere de asigurari.
  • Comisionul digital: Brokerii Transilvania Broker isi pot indruma clientii existenti catre platforma de emitere online, comisionul fiind alocat automat.

asigurare de calatorie - Travel intr-un minut

Transilvania Broker si inovatia in asigurari

 

Transilvania Broker investeste constant in dezvoltarea de noi optiuni care sa vina in intampinarea nevoilor clientilor, partenerilor si investitorilor sai. Platforma de emitere de polite de calatorii online este a doua de acest tip, insa nu ultima. Ne propunem sa oferim acces la cat mai multe polite online, rapid, sigur si eficient.

 

Aceasta lansare a venit ca un pas firesc dupa feedback-ul bun primit din partea clientilor si investitorilor in urma lansarii platformei de emitere RCA online. Continuarea procesului de digitalizare a fost si ramane una dintre prioritatile noastre”, spune Gabriel Login, Director General al Transilvania Broker.

Scroll to Top