Dashboard-ul colaboratorului Transilvania Broker

Dashboard-ul de colaborator este zona principala din care iti vei putea administra prezenta locatiilor tale pe site-ul Transilvania Broker si unde vei avea acces la toate functionalitatile pentru promovarea business-ului tau.

Acceseaza-ti propriul panou de control generand un link unic din campul de mai jos, folosind adresa ta de email folosita pe site sau pe care ai primit invitatia.

Link-ul generat va fi valid timp de 24 de ore, dupa care expira si va trebuie sa iti generezi un link nou.

Daca inca nu te-ai adaugat, trebuie sa soliciti adaugarea de la superiorul tau direct.

Beneficiile dashboard-ului
Transilvania Broker

Adaugarea locatiei
pe site-ul companiei

Pe langa prezenta pe harta Transilvania Broker, inscrierea locatiei iti aduce o multitudine de beneficii:
  • Fiecare asistent in brokeraj va beneficia de propria pagina pe care o va putea personaliza cu o descriere, imagini si video-uri de prezentare
  • Clientii din zona ta vor putea solicita oferte de asigurare direct de la tine folosind formularul de pe site sau direct de pe pagina ta
  • Vei putea solicita fara niciun cost suplimentar crearea sau administrarea paginilor de Facebook si a locatiilor de Google pentru o prezenta integrala in mediu online care va atrage garantat clienti noi.

Setarea adresei de email si a
semnaturii Transilvania Broker

Arata-le clientilor tai ca esti un profesionist folosind adresa de companie si semnatura in conversatiile cu acestia.Pe langa aceasta, semnatura iti va permite sa apari pe lista de reprezentanti in formularul de Solicita Oferta.

Scroll to Top

In ce limba doresti sa fie afisat continutul?

Dorim sa stim limba in care doresti sa fie afisat continutul site-ului pentru a va personaliza experienta.