Relatia cu investitorii

Bine ati venit pe pagina dedicata investitorilor si actionarilor Transilvania Broker. In aceasta sectiune veti gasi toate datele legate de listarea la bursa, inclusiv rapoartele financiare, calendarul cu evenimente dedicate investitorilor, precum si ultimele noutati si informari din partea companiei.

Bursa de valori Bucuresti

Primul broker listat pe BVB

Suntem primul si singurul broker de asigurare listat pe Bursa de Valori Bucuresti, ceea ce inseamna ca suntem cel mai vizibil, transparent si credibil broker de asigurare din piata.

Am privit listarea la Bursa de Valori Bucuresti cu optimism si am avut multiple motive sa ne indreptam in aceasta directie. Pentru a afla mai multe, urmareste video-ul de mai jos :

Prezentarea companiei

Prezentarea companiei

Consulta prezentarea pentru a vedea rezultatele de la an la an ale companiei dand click pe link-ul de mai jos.

Deschide prezentarea

Date bursa

Simbol bursier


TBK

ISIN


ROTBKAACNOR5

Sumar rezultate

Mai jos puteti consulta sumarul rezultatelor obtinute de catre compania Transilvania Broker de Asigurare S.A. la sfarsitul anului 2018

Portofoliu clienti


Peste 1 milion
de clienti

Vechime


Peste 10 ani
de experienta

Acoperire


39 de judete
din toata tara

Retea


Peste 1800
de colaboratori

Prime intermediate


393 mil. lei

Venit


71 mil. lei

Piata asigurarilor


10 980 mil. lei

Piata de brokeraj


7 204 mil. lei

Cota piata


5.46%

Pozitia pe piata


4

Sumar date financiare pentru ultimii 3 ani

Evolutia pietei de asigurari pentru ultimii 3 ani

Datele legate de piata asigurarilor, piata de brokeraj, cota de piata, pozitia pe piata si orice alte informatii ce provin din informatiile legate de piata de asigurari si piata de brokeraj in asigurari pentru anul trecut, vor fi adaugate dupa luna aprilie a anului curent. Mesajul nu reprezinta o oferta de servicii financiare, nimic din conținutul acestui mesaj nu poate fi interpretat ca o recomandare de a investi, decizia de investire trebuie luata individual ca urmare a analizei situatiilor financiare ale Transilvania Broker si perspectivelor pietei de asigurari. Fiecare potential investitor ar trebui sa-si consulte propriul consultant financiar, in legatura cu subscrierea sau achizitia Valorilor Mobiliare. Pretul Valorilor Mobiliare, precum si venitul si dividendele aferente acestora, daca exista, pot fie sa creasca, fie sa scada.

Scroll to Top

In ce limba doresti sa fie afisat continutul?

Dorim sa stim limba in care doresti sa fie afisat continutul site-ului pentru a va personaliza experienta.