Transilvania Broker începe extinderea regională a departamentul Corporate

Email
LinkedIn
Facebook

Ca rezultat al eforturilor din ultimul an al departamentului Corporate de a se extinde în toate regiunile țării pentru a oferi suport rețelei noastre de colaboratori și consultanță de calitate clienților persoane juridice, Transilvania Broker și-a mărit echipa cu trei noi colegi la sediul central din Bistrița, respectiv sediul din Cluj-Napoca.

 

Alin Mateiu

 

Cu o experiență de peste 16 ani în domeniul bancar, Alin ni s-a alăturat în luna ianuarie a acestui an la sediul central din Bistrița.

 

Colaborarea de succes cu mari companii din industrie, servicii și instituții publice pe parcursul carierei sale bancare îi oferă atributele unui bun om de vânzări, care poate să aducă un plus de valoare în consultanța oferită clientului, totodată eficientizând procesul de ofertare și alegere a polițelor potrivite nevoilor acestuia.

 

Pe termen mediu și lung Alin își propune să continue creșterea portofoliului de clienți corporate în sectorul privat, în toate domeniile de activitate. De asemenea, acesta dorește să continue colaborarea deja stabilită cu diverse administrații publice și companii cu capital de stat, oferindu-le o consultanță integrată în asigurări și sprijinind rețeaua noastră de colaboratori în construirea relațiilor cu acestea.

 

Nu în cele din urmă, Alin a început deja atragerea și negocierea contractelor de colaborare cu asistenți experimentați în asigurările complexe destinate persoanelor juridice, construind o echipă de profesioniști.

 

,,Este onorant să lucrezi pentru o companie din top 5 național aferent unei industrii si dacă mai avem în vedere că, această companie este și listată pe BVB, alocă constant fonduri pentru dezvoltare (inclusiv digitalizare) și iți oferă și uneltele necesare desfășurării în bune condiții a activității, ar trebui ca lucrurile să se îndrepte în direcția pe care ne-o dorim” ne-a transmis Alin.

 

Dora Paul și Adrian Conea

 

Cu o vastă experiență in domeniul serviciilor financiare, cei doi s-au alăturat echipei Transilvania Broker la jumătatea lunii iulie la noul sediu din Cluj-Napoca.

 

Dora are peste 20 de ani lucrați în parteneriate cu companii reprezentative în domeniul asigurărilor și cel bancar, domenii în care s-a format ca un bun profesionist iar ceea ce își dorește acum este ca experiența acumulată să o aducă într-o companie românească de top pe piața de brokeraj.

 

„Este important numele companiei pe care o reprezinți în piață întrucât clientul caută stabilitate și siguranță atunci când cumpără un serviciu și este atent la fiecare detaliu, de la omul din fața lui la istoria companiei care oferă serviciul necesar ” a menționat Dora într-o discuție cu noi.

 

 

Având 26 de ani de experiență în vânzări, din care peste 11 în domeniul bancar, Adrian poate afirma că este un adevărat profesionist în relația cu clienții săi, trecând mai departe de simpla consultanță și devenind un partener financiar de nădejde, disponibil să ofere asistență oricând este nevoie. Astfel, zecile de parteneriate pe care le-a construit de-a lungul anilor sunt doar punctul de plecare în cariera sa la Transilvania Broker, acesta urmând să-și construiască un portofoliu variat în toată zona corporate.

 

Având de asemenea un background în training, strategie și coordonare, Dora și Adrian și-au propus sa creeze o echipă reprezentativă în zona Cluj și în județele alăturate, formată din oameni bine pregătiți profesional și motivați, care să ofere servicii bazate pe o consultanță personalizată în jurul nevoilor clienților.

 

Pe lângă asigurările generale, noua echipă formată din cei doi va aborda și zona de asigurări Life, fiind recomandată de cei peste șapte ani de experiență ai Dorei ca unit manager pentru acest tip de asigurări și de portofoliul de clienți ai produselor financiare complexe al lui Adrian.

 

Le urăm bun venit celor trei în echipa Transilvania Broker și cât mai multe împliniri în domeniul asigurărilor!

Scroll to Top