3 motive pentru care brokerul de asigurari este mereu aliatul tau

Email
LinkedIn
Facebook

Alegerea unei polite de asigurari este un lucru complicat. Exista numeroase oferte pe piata si, in teorie, toate suna perfect. Insa cum poti face diferenta intre marketing bun si o oferta realmente buna? Brokerul tau de asigurari te poate ajuta.

 

Un broker de asigurari este un intermediar intre asigurator si persoana asigurata. Contrar a ceea ce cred majoritatea persoanelor, atunci cand lucrezi cu un broker NU vei plati mai mult pe aceeasi polita, ci dimpotriva. Brokerul de asigurari primeste comision doar de la companiile de asigurari.

 

Acesta este doar unul dintre motivele pentru care brokerul de asigurari iti este un aliat de nadejde. Hai sa le descoperim impreuna pe celelalte.

 

1. Brokerul de asigurari lucreaza exclusiv pentru tine

 

Agentul de vanzari al unei companii de asigurari lucreaza pentru acea companie. El are un target de vanzari care trebuie realizat exclusiv prin politele companiei la care lucreaza. Atunci cand performanta sa este slaba, isi poate pierde locul de munca.

 

Brokerul de asigurari este independent de orice asigurator. Ca atare, nu iti va vinde niciodata o polita cu un raport calitate-pret sub media pietei. Mai important, atunci cand performanta brokerului scade, el nu isi pierde locul de munca, ci clientii. Adica pe tine.

 

Astfel, prima prioritate a oricarui broker este sa castige increderea clientilor. Acest lucru se obtine prin recomandarea celor mai bune polite de pe piata si prin oferirea de servicii conexe (mai multe despre asta mai jos).

 

2. Ai acces la cele mai bune oferte de pe piata

 

Daca doresti sa inchei o polita de asigurare a locuintei si una CASCO, agentul unei companii de asigurari iti va recomanda optiunile din portofoliul sau. De regula, fiind vorba de o singura companie, aceste optiuni sunt limitate. Atunci cand pe piata exista optiuni mai bune, reprezentatul unei companii de asigurari nu ti le poate prezenta.

 

Brokerul de asigurari, pe de alta parte, are acces la ofertele mai multor companii, asa ca iti poate recomanda usor cea mai buna varianta. Brokerul este mereu la curent cu cele mai noi optiuni de pe piata, astfel ca, pe langa cunostinte suplimentare, el nu este constrans contractual sa-ti prezinte o singura oferta.

 

In cazul Transilvania Broker, spre exemplu, ai acces la ofertele a peste 20 de asiguratori. Nu esti constrans sa inchei toate politele cu acelasi asigurator. Brokerul tau Transilvania Broker te poate sfatui cu privire la cele mai bune oferte de pe piata pentru fiecare polita de care ai nevoie.

 

3. Brokerul de asigurari e mereu gata sa iti ofere sfaturile de care ai nevoie

 

Brokerul de asigurari e mail mult decat persoana care iti vinde politele de care ai nevoie. Daca lucrezi cu un broker de incredere, acesta te poate sfatui cu privire la politele pe care sa le alegi, la cele mai avantajoase combinatii, dar si la cum sa primesti despagubirile mai repede.

 

Relatia ta cu brokerul nu se incheie in momentul in care ai semnat contractul. De fiecare data cand ai nevoie de ajutor, poti apela la el. Un broker cu experienta te va sfatui cum sa depui dosarele de dauna pentru a obtine despagubirile mai rapid. Brokerii stiu exact ce cerinte vei avea din partea fiecarui asigurator, asa ca te pot ajuta sa obtii actele de care ai nevoie mai rapid si sa te asiguri ca vei avea un dosar de nerefuzat.

 

Vrei sa lucrezi cu un broker de asigurari care iti poate oferi toate cele de mai sus si multe altele? Alege Transilvania Broker, primul broker de asigurari listat la Bursa de Valori Bucuresti. Consultantii nostri se bucura de pregatire continua pentru ca tu sa te poti bucura de cele mai bune oferte de pe piata asigurarilor din Romania. Hai sa vorbim!

 

Scroll to Top