3 moduri prin care un broker de asigurari iti poate sprijini afacerea

Email
LinkedIn
Facebook

Managementul unei afaceri este intotdeauna mai complex decat pare la prima vedere. Daca ai facut asta deja, atunci stii ca apar numeroase situatii neprevazute si riscuri pe care planul tau de afaceri nu le-a luat in calcul.

 

Situatia economica locala sau globala, problemele specifice industriei tale, rata somajului si multe altele pot da nastere unor noi tipuri de riscuri pe care e important sa le cunosti din timp pentru a le putea tine sub control.

 

Un broker de asigurari poate fi un aliat de nadejde pe toata durata de viata a unei afaceri. Iata de ce:

 

3 moduri prin care un broker de asigurari poate ajuta afacerea ta sa prospere

 

Te-ai gandit vreodata care sunt riscurile la care este supusa afacerea ta? Desigur, ai riscul insolventei, insa pana acolo exista o multime de alte riscuri care, desi nu iti pot distruge complet afacerea, iti pot stirbi marja de profit. Ceea ce ne duce la primul punct de pe lista noastra.

 

1. Un broker de asigurari te poate ajuta sa identifici corect riscurile asociate afacerii tale

 

In functie de industria in care activezi si de modelul tau de business, exista mai multe tipuri de riscuri cu care te poti confrunta. Pe de alta parte, bugetul tau pentru asigurari este limitat, asa ca va trebui sa alegi dintre riscurile pe care le poti acoperi si cele care vor trebui sa mai astepte.

 

Un broker de asigurari te poate ajuta cu aceasta analiza. Datorita experientei, ei pot face analize cost-beneficii pentru fiecare tip de polita de care ai nevoie si iti pot recomanda ce sa prioritizezi.

 

Brokerul iti poate analiza si prioritiza riscurile relevante ale activitatii tale in functie de mai multe criterii:

  • Majore, cu impact mare. In aceste cazuri, activitatea companieie poate fi oprita definitiv
  • Medii, cu impact care nu presupune inchiderea companiei, chiar daca este afectata
  • Minore, cu impact nesemnificativ. In aceste cazuri, activitatea companiei poate continua fara probleme.

 

Dupa analiza riscurilor relevante, brokerul tau iti va propune solutii de asigurare si gestionare sau control al riscurilor, in special ale celor relevante pentru activitatea companiei tale.

 

Spre exemplu, asigurarea CASCO pentru persoane juridice poate fi mai importanta intr-un moment in care firma ta merge bine. Te poate ajuta sa-ti tii capitalul de investitii la adapost si poate fi mai rentabila decat o polita de asigurare a pierderilor financiare din intreruperea activitatii. Pe de alta parte, aceasta din urma pote deveni brusc relevanta atunci cand contextul economic sau social se schimba (asa cum unele industrii se confrunta momentan cu un deficit de materie prima), iar brokerul tau te poate sfatui cu privire la momentul ideal pentru a o incheia.

 

2. Poti economisi timp

 

Exista sute de optiuni de asigurari pentru persoanele juridice. Mai mult, fiecare polita va avea clauze, costuri si beneficii diferite, in functie de compania de asigurari la care o inchei.

 

E aproape imposibil sa decizi singur care sunt cele mai bune optiuni daca nu activezi in domeniul asigurarilor. O astfel de analiza iti poate lua luni de zile, iar pana cand o vei fi terminat, multe dintre informatii vor fi invechite, iar tarifele schimbate.

 

Un broker de asigurari este mereu la curent cu politele din piata, caracteristicile si costurile lor. El iti poate recomanda rapid cele mai bune optiuni pentru nevoile tale, iar tu poti folosi timpul economisit astfel pentru a-ti creste afacerea.

 

3. Un broker de asigurari te ajuta sa economisesti bani

 

Spuneam mai sus ca e aproape imposibil sa alegi de unul singur cea mai buna oferta de pe piata. Ei bine, un broker de asigurari are nu doar cunostintele necesare pentru a o face, ci si impartialitatea necesara.

 

Pentru ca nu lucreaza cu o singura companie de asigurari, el nu este limitat la ofertele acesteia. Singurul lui client esti tu, astfel ca recomandarile sale vor viza cele mai bune polite de pe piata ca raport cost-beneficiu, indiferent de compania emitenta.

 

Lasa-ti afacerea pe mainile profesionistilor de la Transilvania Broker

 

Cu o experienta de peste 15 ani pe piata din Romania, Transilvania Broker este singurul broker de asigurari din Romania listat la Bursa de Valori Bucuresti. Pentru afacerea ta, asta inseamna transparenta financiara si servicii la standarde superioare. Acesta este motivul pentru care peste 1 milion de clienti se declara multumiti de serviciile Transilvania Broker.

 

Alege din oferta de asigurari pentru persoane juridice politele de care ai nevoie sau contacteaza un broker Transilvania Broker pentru o consultatie gratuita pentru compania ta.

 

Cauta

Postari similare

Postari recente

Categorii

Etichete

Scroll to Top