Asigurarea de sănătate – cum le arăți celor dragi că îți pasă de ei

Email
LinkedIn
Facebook

Grija pe care le-o porți celor dragi se poate manifesta în numeroase feluri: de la a acorda mai multă atenție nevoilor celor din jur, la a le încuraja pasiunile nou descoperite sau a te preocupa de viitorul lor. Însă cel mai important lucru este să nu te lași copleșit/ă de toate aceste griji. Uite cum să le arăți celor dragi că ai grijă de ei, astfel încât tu să îți recapeți liniștea.

 

Încheierea unei asigurări de sănătate este unul dintre cele mai sigure moduri prin care poți să gestionezi în mod eficient și avantajos orice fel de eveniment neprevăzut. Grijile legate de costurile unei posibile probleme de sănătate sunt din ce în ce mai comune în rândul persoanelor cu un istoric medical complex.

 

Asigurările private de sănătate diferă de la o persoană la alta, în funcție de anumite criterii.

 

Uite ce trebuie să știi:

 

  • polițele de asigurare de sănătate nu acoperă, de regulă, afecțiunile preexistente sau cele cronice, decât în anumite condiții;
  • asiguratul trebuie să fie cetățean român sau să aibă rezidență în România;
  • prima polițelor de asigurare de sănătate se calculează diferit, ținând cont de aspecte precum: vârstă, ocupație, istoricul medical al pacientului sau familiei acestuia, practicarea anumitor sporturi cu risc de accidentare sau vicii care pot afecta sănătatea.

 

Pentru a le demonstra celor dragi că îți pasă și a reduce stresul și grijile zilnice, poți alege o asigurare de sănătate privată pentru tine sau membrii familiei tale. Mai mult, dacă există persoane dependente precum soț/soție sau copii îi poți include în polița ta de sănătate.

 

În funcție de nevoile tale sau ale persoanei asigurate, există o gamă largă de beneficii de care te poți bucura, însă la care poți adăuga acoperiri suplimentare.

 

Cu ajutorul acestui tip de asigurări poți uita de:

 

  • Cheltuielile legate de controlul medical anual, consultații la medicul de specialitate sau analize de laborator;
  • Cheltuielile cu spitalizarea de zi;
  • Prețurile ridicate la intervenții și consultații, investigații, medicamente și consumabile în cazul spitalizării sau al intervențiilor chirurgicale;
  • Costurile stomatologice neprevăzute;
  • Alte costuri specifice monitorizării sarcinii.

 

De ce documente și date ai nevoie pentru asigurarea privată de sănătate?

 

E suficient să ai la îndemână actul de identitate, să cunoști bugetul disponibil și ocupația persoanei sau a persoanelor asigurate.

 

Alege să închei acum o asigurare privată de sănătate pentru tine și cei dragi și lasă grijile legate de starea lor de bine să dispară! Transilvania Broker de Asigurare are un departament dedicat Asigurărilor de Viață și Sănătate, unde găsim cele mai bune soluții pentru clienții noștri.

 

Solicită acum o ofertă, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp cu putință!

Cauta

Postari similare

Postari recente

Categorii

Etichete

Scroll to Top