10 motive sa devii colaborator al Transilvania Broker

Email
LinkedIn
Facebook

Te-ai gandit vreodata la o schimbare de cariera? Sau la un loc de munca unde sa ai asigurate atat un venit constant, cat si flexibilitate si posibilitati de dezvoltare profesionala? Stim, suna utopic. Dar nu este!

 

Cei peste 1700 de colaboratori ai Transilvania Broker se bucura de toate avantajele de mai sus si de multe altele.

 

Te invitam sa descoperi toate beneficiile de a lucra cu Transilvania Broker mai jos. Daca ai intrebari, iti stam mereu la dispozitie.

 

Top beneficii pe care le ai cand devii colaborator al Transilvania Broker

 

1. Comisioane atractive

 

Transilvania Broker ofera unele dintre cele mai mari comisioane de colaborare de pe piata asigurarilor. De asemenea, plata este mereu efectuata la timp, astfel ca tu sa stii ca te poti baza mereu pe veniturile care ti se cuvin.

 

2. Tu decizi cat vrei sa castigi

 

Colaborarea cu Transilvania Broker este una bazata pe comision. Cu alte cuvinte, veniturile tale vor creste direct proportional cu timpul si efortul pe care il investesti.

Noi iti punem la dispozitie toate materialele, informatiile si infrastructura de care ai nevoie pentru a atrage noi clienti. Tu trebuie sa vii doar cu dedicatia!

 

3. Zero taxe de inceput

 

Transilvania Broker nu percepe nicio taxa pentru inceputul colaborarii. Ca atare, nu ai nimic de pierdut daca testezi reteaua noastra – noi iti garantam ca vei vrea sa ramai alaturi de noi.

 

4. 0% comision de plata si de depunere a banilor

 

Colaboratorii Transilvania Broker nu platesc niciun comision ascuns! Vei fi scutit integral de plata comisionului pentru platile clientilor cu cardul prin sistemul POS pus la dispozitie de catre noi.

 

De asemenea, nu vei plati niciun comision pentru depunerea banilor si nici nu vei plati pentru realizarea expeditiilor.

 

5. Munca 100% remote, fara sefi

 

Poti munci de unde vrei, fara ore fixe. Tu stii mai bine cand ai cel mai bun randament si cand trebuie sa fii alaturi de clientii tai. Tu esti stapanul propriului tau orar de munca – nu ai niciun sef care sa te intrebe de ce ai intarziat.

 

Vrei sa lucrezi de acasa? Perfect! Sau poate dintr-o cafenea centrala? Excelent, mai ales daca ai clienti in zona. Pana la urma, poti lucra si de pe plaja – important e sa tii paharele departe de laptop.

 

6. Sistem exclusiv de bonusare

 

Colaboratorii Transilvania Broker se bucura de un sistem exclusiv de bonusare, creat special pentru a-ti recompensa eforturile. Pe langa comisioanele primite, te vei bucura si de sume consistente din aceste bonusuri.

 

7. Platforma performanta

 

Intreaga colaborare cu noi se va desfasura prin intermediul platformei online 24Broker. Aici vei gasi toate materialele si informatiile de care ai nevoie pentru intreaga ta activitate, de la cautarea de oferte pana la emiterea politelor.

 

8. Locatie pe site si pagina proprie de prezentare pe site-ul Transilvania Broker

 

Nu stii cum sa devii mai vizibil in zona ta? Transilvania Broker are solutia! Fara niciun cost, vei avea propria pagina pe harta din cadrul site-ului nostru de unde potentialii clienti din apropierea ta vor putea solicita oferte de asigurare direct de la tine. Aceasta va putea fi personalizata cu o descriere a francizei tale, poze cu sediului si echipa ta, precum si cu filmulete de prezentare.

 

Tot din acelasi loc ne poti solicita crearea unei pagini de Facebook si a unei locatii Google Maps. Toate francizele care au optat pana acum pentru includerea in platforma se bucura de un numar crescand de clienti veniti din mediul online.

 

9. Procese automatizate care iti fac munca mai usoara

 

Transilvania Broker lucreaza in continuu la digitalizarea activitatii. Platforma noastra este imbunatatita constant, insa tu te poti bucura de procese automatizate inca de pe acum.

 

De exemplu, depunerea banilor se face automat, prin folosirea borderourilor si centralizatoarelor cu cod de bare.

 

10. Lucreaza cu un broker de asigurari de incredere

 

Transilvania Broker are o experienta de peste 10 ani pe piata asigurarilor din Romania. Mai mult, este singurul broker de asigurari din tara noastra listat la Bursa de Valori Bucuresti.

 

Toate acestea inseamna un grad mai mare de responabilizare, atat fata de tine, viitorul nostru colaborator, cat si fata de partenerii, investitorii si clientii nostri.

 

Cand lucrezi cu Transilvania Broker stii exact la ce sa te astepti. Situatia financiara a companiei este comunicata regulat, in mod transparent.

 

De ce am nevoie pentru a deveni colaborator Transilvania Broker?

 

Intregul proces este extrem de simplu.

Pentru a fi parte din reteaua noastra si a te bucura de toate cele de mai sus, ai nevoie de:

  • Un spatiu de lucru corespunzator
  • Calculator, imprimanta, scanner, fax
  • O conexiune stabila la internet
  • Experienta in industria asigurarilor – nu-ti face griji daca nu este foarte vasta, ne vom ocupa noi de training.

 

Asta e tot!

 

Daca intrunesti toate aceste conditii, mai ramane doar sa semnam contractul si poti incepe sa emiti polite!

 

Ai intrebari despre acest proces si despre posibilitatile tale de dezvoltare? Iti raspundem cu drag! Scrie-ne oricand! Pana atunci, insa, te invitam sa vizionezi cateva dintre povestile de succes ale colaboratorilor nostri si sa te lasi inspirat de ele.

Cauta

Postari similare

Postari recente

Categorii

Etichete

Scroll to Top