3 asigurari esentiale pentru orice calatorie din aceasta vara

Email
LinkedIn
Facebook

Odata cu relaxarea restrictiilor impuse de pandemia de COVID-19, tot mai multi dintre noi se gandesc sa-si reia planurile de vacanta amanate mai bine de doi ani. Ca atare, se anunta o vara aglomerata, in care concediile noastre ar putea fi la fel de numeroase si de relaxante ca inainte de 2020.

 

Cu toate acestea, pandemia a schimbat complet modul in care ne gandim la…orice, dar mai ales la vacante. Stim ca anumite restrictii pot intra in vigoare oricand, in orice tara, sau ca ne putem imbolnavi inainte de plecare. Iar acestea sunt doar riscurile legate de COVID-19. Orice calatorie atrage dupa sine si alte riscuri.

 

Hai sa le descoperim impreuna si sa vedem cum ne putem proteja de ele. Iata care sunt politele pe care ti le recomandam pentru calatorii lipsite de grji in aceasta vara.

 

1. Asigurarea medicala pentru calatorie

 

O banala indigestie sau o entorsa iti pot strica atat vacanta, cat si bugetul. Serviciile medicale sunt destul de costisitoare in tari in care nu esti rezident, mai ales in cele din afara UE, cum ar fi SUA.

 

De aceea, iti recomandam o asigurare medicala pentru calatorie, care iti acopera costurile cu orice urgenta medicala, fie prin decontare directa, fie prin decontare ulterioara. Tot ce trebuie sa faci este sa pastrezi toate documentele medicale si sa anunti asiguratorul cat mai repede dupa data producerii incidentului.

 

Poti opta si pentru o asigurare de calatorie cu clauza storno, care te protejeaza in cazul in care esti nevoit sa anulezi plecarea din motive obiective.

 

2. Asigurarea CASCO

 

Pleci la drum cu masina? Nu uita de asigurarea CASCO!

 

Foarte important: inainte de a pleca spre o destinatie din afara Romaniei, verifica acoperirea politei tale cu compania asiguratoare. In anumite cazuri, poti adauga clauze suplimentare politei tale daca aceasta nu acopera deja destinatia dorita.

 

Un agent Transilvania Broker te poate ajuta sa gasesti exact ce ai nevoie!

 

3. Asigurarea locuintei

 

Pare paradoxal sa vorbim despre asigurarea locuintei fix in contextul in care o parasesti pentru o perioada? Ei bine, fix acesta este momentul potrivit.

 

Asigurarea facultativa a locuintei acopera riscuri majore, cum ar fi cel de cutremur sau alta calamitate naturala, care se pot intampla oricand. Insa ea acopera si riscuri la care locuinta ta este mai predispusa atunci cand nu esti acasa.

 

Spre exemplu, stiai ca majoritatea jafurilor se intampla atunci cand proprietarii sunt plecati in vacanta? Spargatorii profesionisti fileaza locuintele si asteapta momentul propice pentru a le putea jefui atunci cand sunt cele mai mici sanse sa fie surprinsi.

 

De asemenea, in cazul unei inundatii (fie ca e provocata de o avarie la tevile tale sau de la vecini) va aduce pagube mai mari daca nu te afli acasa pentru a interveni rapid.

 

Pentru toate aceste riscuri, asigurarea locuintei este cu atat mai importanta atunci cand pleci in vacanta. Afla mai multe despre asigurarea locuintei prin Transilvania Broker de aici.

 

Vrei sa inchei mai multe polite, insa nu ai timp sa cauti asiguratorul ideal pentru fiecare dintre ele? Te intelegem perfect!

 

Stim ca, de cele mai multe ori, nu poti gasi toate politele de care ai nevoie, conform bugetului si asteptarilor tale, la un singur asigurator. Transilvania Broker lucreaza cu peste 20 de companii de asigurari pentru ca tu sa ai mereu acces la cele mai bune oferte de pe piata. Asistentii nostri stiu deja are sunt cele mai bune oferte pentru fiecare tip de polita in orice moment. Discuta cu un agent Transilvania Broker si economiseste timp si bani!

 

Scroll to Top