31 de premii pentru activitatea companiei Transilvania Broker din anul 2018

Email
LinkedIn
Facebook
31 de premii pentru activitatea companiei Transilvania Broker din anul 2018

Transilvania Broker este un partener și un broker de încredere în majoritatea județelor și regiunilor României.

Încă de la înființarea companiei, Transilvania Broker a fost recompensată cu diverse premii și distincții pentru activitatea sa în domeniul asigurărilor. În anul 2018, compania s-a situat pe locul I în județele Argeș, Bistrița-Năsăud și Tulcea, pe locul II în Botoșani, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Sibiu și Vâlcea și pe locul III în Bacău, Giurgiu, Maramureș, Vaslui și Vrancea.

De asemenea, Transilvania Broker s-a situat pe locul al II-lea în regiunea Sud-Vest și pe locul al III-lea în regiunile București-Ilfov, Centru și Nord-Vest.

Lista completă a pozițiilor pe care s-a clasat compania Transilvania Broker de Asigurare S.A. datorită activității remarcabile din anul 2018 poate fi observată mai jos :

Clasamentul Județean

Locul 1 – ARGEȘ
Locul 1 – BISTRIȚA-NĂSĂUD
Locul 1 – TULCEA
Locul 2 – BOTOȘANI
Locul 2 – COVASNA
Locul 2 – DÂMBOVIȚA
Locul 2 – DOLJ
Locul 2 – SIBIU
Locul 2 – VÂLCEA
Locul 3 – BACĂU
Locul 3 – GIURGIU
Locul 3 – MARAMUREȘ
Locul 3 – VASLUI
Locul 3 – VRANCEA
Locul 4 – HUNEDOARA
Locul 4 – MUREȘ
Locul 4 – NEAMȚ
Locul 4 – SATU MARE
Locul 4 – SUCEAVA
Locul 5 – BRĂILA
Locul 5 – BRAȘOV
Locul 5 – CLUJ
Locul 5 – GALAȚI
Locul 5 – IAȘI
Locul 5 – MEHEDINȚI
Locul 5 – OLT
Locul 5 – SĂLAJ

Clasamentul Regional

Locul 2 – Regiunea Sud-Vest
Locul 3 – Regiunea BUCUREȘTI-ILFOV
Locul 3 – Regiunea Centru
Locul 3 – Regiunea Nord-Vest

Acest clasament recompensează performanța, eficiența și calitatea serviciilor oferite de către Transilvania Broker. Pentru noi, ele reprezintă o poziționare distinctă în piață asigurărilor și o dovadă palpabilă pentru clienți că serviciile noastre sunt orientate către nevoile și cerințele acestora.

Ca în fiecare an, ne simțim onorați să fim in topul brokerilor de asigurare. Este un nou semnal că Transilvania Broker se îndreaptă într-o direcție corectă, iar creșterea companiei este una sustenabilă și de durată. Alături de ultimele rapoarte favorabile cu privire la evoluția companie, cum sunt cel despre creșterea de 16,24% a profitului net în 2018 față de 2017 și cel despre randamentul de 10% al dividendelor companiei în 2018, acest clasament ne da încrederea de a continua dezvoltarea companiei.

Știm că nimic din toate cele de mai sus nu ar fi fost posibil fără dăruirea continuă a echipei Transilvania Broker, fără suportul partenerilor și al investitorilor sau fără încrederea continuă pe care ne-o oferă clienții noștri an de an. Dorim sa le mulțumim tuturor pe această cale pentru că sunt alături de noi.

La mai puțin de trei ani de la listarea listarea companiei Transilvania Broker pe Bursa de Valori București, compania continuă să depășească noi limite și să aducă un plus-valoare semnificativ investitorilor și partenerilor. Ca primul broker de asigurari listat pe bursă, Transilvania Broker este preocupată nu doar de creșterea companiei, ci și de a-și aduce contribuția la evoluția întregii piețe de asigurări din România.

Scroll to Top