7 motive sa inchei polita RCA online, prin Transilvania Broker

Email
LinkedIn
Facebook

La Transilvania Broker, ne place inovatia. Insa nu doar de dragul inovatiei, ci cu folos – ne place sa cream noi instrumente care sa ajute clientii si brokerii nostri sa rezolve probleme reale.

 

De aceea, am lansat de curand serviciul de emitere a politei RCA 100% online. Desi serviciul inca nu a implinit trei luni de existenta, feedback-ul initial primit de la clientii nostri a fost unul excelent.

 

Daca nu ai incercat inca acest serviciu, iata de ce sa o faci, conform utilizatorilor care au facut-o deja:

 

1. Ai polita RCA intr-un minut

 

Atat dureaza sa emiti polita RCA online prin Transilvania Broker. Datorita tehnologiilor AI si ML folosite, platforma recunoaste automat datele de pe fotografiile actelor pe care trebuie sa le incarci.

 

Astfel, nu trebuie sa pierzi timp completand zeci de campuri manual.

 

2. Poti obtine polita de oriunde

 

Da, chiar si de pe drum. Poti emite polita RCA online de pe orice dispozitiv fix sau mobil care are o conexiune la internet.

 

De la birou, de pe canapeaua ta confortabila sau chiar din masina oprita. Nu a fost niciodata atat de usor sa obtii polita!

 

3. Ai mai multe optiuni

 

De indata ce ai efectuat plata politei, o vei primi pe email. O poti printa sau o poti stoca digital ca sa fie mereu la indemana.

 

Ai ales sa o printezi si ai pierdut acea copie? Nu trebuie sa alergi dupa alta – polita digitala va fi mereu accesibila in contul tau Transilvania Broker.

 

4. Cu sau fara decontare directa?

 

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi. Transilvania Broker iti ofera posibilitatea de a cumpara polita RCA online cu sau fara decontare directa.

 

Orice ai alege, e la fel de simplu.

 

5. Mai multe oferte personalizate

 

Odata ce ai introdus datele personale si datele masinii, vei primi mai multe oferte personalizate, de la mai multi asiguratori. Transilvania Broker lucreaza cu peste 20 de companii de asigurari din Romania, pentru ca tu sa ai mereu acces la cele mai bune polite, atat RCA, cat si de alt tip.

 

Poti alege din oferta tuturor partenerilor pe cea care ti se potriveste. Prin platforma de emitere, poti crea atat o noua polita, cat si prelungi una existenta, la acelasi asigurator.

 

6. Suport rapid

 

Ai nevoie de ajutor pentru a folosi platforma de emitere online? Suportul specializat este la un click distanta.

 

Agentii nostri sunt gata sa te ajute 24/7!

 

7. Lucrezi cu un broker de incredere

 

Transilvania Broker este primul broker de asigurari listat la Bursa de Valori Bucuresti. Ce inseamna asta pentru tine?

 

Simplu: listarea la Bursa ne obliga la un nivel de transparentizare semnificativ peste medie, precum si la crearea unei stabilitati financiare si comerciale pentru investitorii nostri.

 

Atunci cand inchei o asigurare prin Transilvania Broker stii ca vom fi aici sa te ajutam si in cazul unei daune, dar si peste cativa ani, cand vei avea nevoie de noi polite.

 

Esti curios care sunt cele mai bune oferte la RCA din acest sezon? Incepe sa emiti polita RCA online prin Transilvania Broker si afla in doar cateva click-uri.

Scroll to Top