Ai suferit o dauna auto? Iata cum te poate ajuta un broker de asigurare sa-ti recuperezi banii

Email
LinkedIn
Facebook

Din pacate, Romania este tara europeana cu cele mai multe accidente auto in fiecare an. Statisticile oficiale vorbesc mai ales de accidente grave, insa cele minore sunt mult mai numeroase.

 

In urma unui astfel de accident, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te ocupi de dosarul de daune. In teorie, lucrurile par simple: anunti asiguratorul, faci cateva fotografii si astepti. In practica, lucrurile sunt mult mai complexe.

 

De fapt, majoritatea clientilor care au incheiat asigurarea CASCO prin Transilvania Broker ne-au spus acelasi lucru: de-abia dupa prima dauna si-au dat seama cat de buna a fost decizia lor de a lucra cu un broker de asigurari si nu direct cu asiguratorul.

 

De ce? Ce diferenta poate face un broker de asigurari?

 

Una majora!

 

Haide sa aflam de ce!

 

Chiar si cele mai complexe polite devin simple

 

In urma unui accident, oricat de mic, lumea ta se rastoarna pentru o perioada. Pe langa anxietatea legata de accident sau de dauna auto in sine, nu vrei sa fii nevoit sa gestionezi si probleme birocratice.

 

Clauzele CASCO difera foarte mult de la asigurator la asigurator. Cel mai bun exemplu este termenul-limita in care trebuie sa anunti asiguratorul de producerea evenimentului. Acesta poate fi de 24 de ore, de cateva zile sau chiar de 30 de zile.

 

Vrei sa afli singur daca termenul a fost depasit?

 

Probabil ca nu.

 

Brokerul tau de asigurare stie aceste clauze si conditii mai bine decat oricine. Cu un sigur apel, poti afla raspunsul la aceasta intrebare si la multe altele.

 

Navigarea mai usoara printre cerintele asiguratorului

 

Toti colegii si colaboratorii nostri stiu exact care sunt diferentele intre actele si dovezile cerute de fiecare asigurator in cazul fiecarui tip de dauna. De multe ori, unele acte nu sunt mentionate explicit in polita, asa ca poti avea surpriza ca dosarul tau de dauna sa fie incomplet.

 

Atunci cand lucrezi cu un broker ca Transilvania Broker, acest lucru nu se intampla. Colegii nostri te pot informa exact de ce ai nevoie.

 

Pregatirea dosarului de daune

 

Da, te putem ajuta si aici! Strangerea actelor si verificarea lor inainte de a le trimite la asigurator este o etapa importanta. De indata ce colaboratorii nostri iti spun ca dosarul este complet, poti dormi linistit.

 

Mai mult, un broker de asigurare stie numeroase scurtaturi si trucuri pentru a te asigura ca daunele iti sunt acceptate. De exemplu, te putem sfatui cum sa faci fotografiile de la locul accidentul pentru a te asigura ca atat daunele, cat si circumstantele producerii lui sunt cat se poate de evidente.

 

Vrei sa te asiguri ca polita ta CASCO iti este un aliat de nadejde? Inchei-o prin Transilvania Broker! Suntem alaturi de tine de la primul apel pana la finalizarea dosarului de daune.

 

Transilvania Broker este primul broker de asigurari listat la Bursa de Valori Bucuresti. Lucram cu peste 20 de asiguratori pentru ca tu sa nu fii limitat la o singura oferta. Impreuna, o alegem pe cea care ti se potriveste cel mai bine, atat ca buget, cat si ca riscuri acoperite.

 

Discuta cu un consultant Transilvania Broker!

Scroll to Top