Aprecierea activității în Transilvania Broker

Email
LinkedIn
Facebook

In cadrul companiei Transilvania Broker ne place sa apreciem efortul, activitatea si rezultatele obtinute de catre colegii nostri, de aceea, pe langa Gala Transilvania Broker desfasurata an de an, ne orientam mereu si catre alte posibilitati prin care putem recunoaste si recompensa meritele colegilor nostri.

De multe ori desfasuram promotii si concursuri, dar anul acesta am dorit sa facem si altceva pe langa acestea, ceva mai mult pentru un coleg(a) care a avut rezultate deosebite, care cunoaste valorile companiei si stie sa le transmita mai departe catre clientii nostri, care are o activitate asa cum ne-o dorim de la toti colegii nostri.

Astfel, anul acesta ne-am propus sa inscriptionam o masina Skoda Octavia cu mesajul Transilvania Broker – „Brokerul tau de asigurare” si sa o oferim unei colege foarte dragi, mai precis, Ramona Almasan din Sibiu, care in cei 7 ani de colaborare s-a dovedit a fi un coleg de valoare in cadrul echipei coordonate de catre Claudiu Vulcu, atat prin activitatea desfasurata, rezultatele obtinute alaturi de noi, cat si prin implicarea si fair-play-ul aduse in aceasta colaborare.

Am tinut sa mergem personal pana la Sibiu si sa inmanam masina dragei noastre colege, surpriza fiind totala, iar emotia Ramonei pe masura!

Ma bucur sa vad ca efortul depus de mine pentru Transilvania Broker este vazut si apreciat in acelasi timp la nivelul conducerii companiei, ma bucur si mai mult sa vad ca este recompensat :). Pentru mine este o placere sa fac parte din aceasta companie. Ma regasesc in acest mediu, in acest mod de lucru si alaturi de aceasta mare familie numita Transilvania Broker. Cu siguranta vor urma si mai multi ani de acum incolo in care ne vom bucura de aceasta frumoasa colaborare” ne-a spus Ramona.

Iti multumim Ramona pentru toata implicarea de pana acum, pentru modul in care iti desfasori activitatea sub numele Transilvania Broker si pentru rezultatele obtinute.

Doresti sa lucrezi in asigurari, sa fii independent si sa ai propria ta afacere ?

Acceseaza pagina de mai jos pentru a afla beneficiile colaborarii cu Transilvania Broker si lasa-ne datele tale pentru a te putea contacta si a putea discuta mai multe despre ce inseamna colborarea cu un broker de asigurare.

Te asteptam si pe tine in echipa noastra !

Cauta

Postari similare

Postari recente

Categorii

Etichete

Scroll to Top