În siguranță, în orice destinație ai alege

Email
LinkedIn
Facebook
asigurare calatorie_transilvania broker

 

Sezonul de vară se apropie, așa că sigur te-ai gândit deja cum să îți planifici concediul. Indiferent dacă ai ales deja destinația sau încă răsfoiești imaginile de pe internet în căutarea unui sejur ideal, trebuie să cunoști câteva informații esențiale atunci când călătorești. Uite cum o asigurare de călătorie poate fi partenerul ideal pentru o vacanță reușită!

 

Dacă vizezi destinații exotice, îndepărtate, care se pot transforma într-o adevărată aventură sau despre care știi că nivelul de siguranță poate fi unul scăzut, iar riscurile la care te supui sunt numeroase, e important să îți iei câteva măsuri de precauție.

 

Siguranța e pe primul loc oriunde ai merge, așa că asigură-te că ții cont de toate aceste sfaturi înainte să pleci în vacanță.

 

La ce să fii atent/ă:

 

  1. Documente și informații importante

 

Asigură-te că ai copii ale documentelor tale importante, cum ar fi pașaportul, asigurarea de călătorie și informații de contact ale ambasadei sau ale consulatului pentru destinația ta. E bine să ai la îndemână numerele de telefon în caz de urgență ale statului în care ajungi, dar și să fii la curent cu toate prevederile acestuia.

 

  1. Fă propriul research înainte de călătorie

 

Înțelege cultura, obiceiurile și regulile locale ale destinației tale. Astfel, vei fi mai pregătit să te adaptezi și să eviți situațiile nepotrivite. Citește recenzii sau povestiri ale oamenilor care au mai călătorit în acea zonă, pentru a vedea problemele cu care ei s-au confruntat, aspecte la care să fii atent, sau cum să completezi lista celor necesare înainte de plecare.

 

  1. Informează-te despre zonele nesigure

 

În multe orașe sau state există anumite cartiere sau zone care sunt cunoscute pentru criminalitate. Evită aceste zone sau ia măsuri suplimentare de precauție când treci prin în ele.

 

  1. Păstrează-ți obiectele de valoare în siguranță

 

Folosește un seif în hotel pentru documentele și obiectele de valoare. Iar în timpul explorării orașului, poartă-ți banii și obiectele de valoare într-o poșetă închisă și cu accesoriile în față.

 

  1. Nu uita asigurarea medicală de călătorie

 

Indiferent dacă destinația ta îți ridică sau nu probleme, e bine să te știi că toate lucurile importante pentru tine, sunt asigurate.

 

Asigurarea medicală de călătorie îți va oferi protecție financiară dacă, în timpul excursiei tale din străinătate, apar evenimente medicale neprevăzute și costurile aferente acestora. Astfel, asistența medicală de urgență, transportul medical de urgență și repatrierea vor fi acoperite.

 

Însă, cu doar câteva prevederi suplimentare, îți pui în siguranță și bagajele împotriva pierderii, distrugerii sau furtului. Mai mult, poți alege includerea unor prevederi și pentru sporturile de agrement de la rafting, la scuba diving sau surfing.

 

Află mai multe despre asigurarea de călătorie sau închei-o acum online!

 

Alege acum îți închiei asigurare de călătorie, pentru o vacanță liniștită și sigură. Bucură-te fără griji de toate experiențele pe care ți le dorești, indiferent de locația aleasă!

 

Călătorie plăcută!

Cauta

Postari similare

Postari recente

Categorii

Etichete

Scroll to Top