Asigurarea de accidente pentru angajati: ce este si cum te protejeaza?

Email
LinkedIn
Facebook

Oamenii buni, profesionistii sunt greu de inlocuit. Stim ca antreprenorii din Romania fac tot ce le sta in putinta pentru a-i proteja si pentru a se asigura ca acestia raman in companie cat mai mult timp posibil.

 

Studiile recente arata ca salariul nu este singurul factor determinant in pastrarea unui loc de munca. Pe langa beneficiile financiare, angajatii au nevoie de siguranta locului de munca, dar si de un job in care sa se simta apreciati.

 

Unul dintre modurile prin care le poti arata angajatilor tai ca iti pasa de ei este polita de asigurare de accidente pentru angajati. Aceasta ii protejeaza si pe angajati si ii ajuta sa se simta in siguranta. Pentru tine, reprezinta un mod de a te asigura ca afacerea ta este in siguranta.

 

Ce este asigurarea de accidente pentru angajati?

 

Asigurarea de accidente pentru angajati acopera evenimentele care pot surveni in timpul exercitarii indatoririlor de serviciu sau in timpul deplasarii angajatului de la domiciliu la locul de munca si invers si nu numai, majoritatea dintre ele avand o acoperire de 24/24. Astfel, angajatii se vor simti in siguranta atat in timpul serviciului, cat si in timpul lor liber. In cazul in care are loc un accident, daunele vor fi platite sub forma de indemnizatie, adica asiguratul va primi o suma de bani echivalenta cu valoarea daunei survenite, cu care va putea alege ce face. Mai mult de atat, majoritatea societatilor de asigurare permit o flexibilitate a acestei politei, dandu-ti posibilitatea de a adauga acoperiri suplimentare.

 

Accidentele se intampla mereu, oricat de atent ai fi la normele de protectie a muncii. De aceea este important sa te asiguri ca, orice s-ar intampla, tu si angajatii tai beneficiati de o protectie suplimentara.

 

Ce acopera asigurarea de accidente pentru angajati?

 

De regula, asigurarea de accidente pentru angajati acopera urmatoarele riscuri:

  • Accidente survenite ca urmare a folosirii mijloacelor de transport: biciclete, motociclete, autoturisme, autoutilitare, ambarcatiuni de agrement, etc.
  • Atacul din partea unei persoane sau a unui animal.
  • Arsuri, lovire, cadere, inec, alunecare, taiere si altele.
  • Insolatii, degerari sau colaps survenit in urma caldurii sau a frigului.
  • Asfixiere prin gaze sau substante chimice sau ingerarea acestora din urma.
  • Diverse accidente cauzate de de functionarea masinilor, aparatelor, uneltelor sau de folosirea armelor.
  • Interventii chirurgicale, spitalizarea, precum si decesul si/sau invaliditatea ca urmare a unui accident.

La aceste riscuri se pot adauga si altele, in functie de specificul fiecarei companii. Polita de asigurare de accidente pentru angajati are ca scop protejarea angajatilor, a familiilor lor si a companiei care incheie polita.

 

Asigurarea de accidente pentru angajati prin Transilvania Broker

 

Asigurarile pentru persoane juridice sunt, de regula, mai complexe decat cele pentru persoane fizice. De aceea iti recomandam sa apelezi la un broker de asigurari ca Transilvania Broker.

 

Un broker de asigurari lucreaza cu mai multi asiguratori, astfel ca poti alege dintre numeroase tipuri de polite. Mai mult, brokerul te poate sfatui in legatura cu clauzele pe care sa le adaugi politei tale pentru a-ti asigura acoperirea completa la cel mai bun cost posibil.

 

Discuta gratuit cu un consultant Transilvania Broker despre polita de asigurare de accidente pentru angajati.

 

Cauta

Postari similare

Postari recente

Categorii

Etichete

Scroll to Top