Asigurari pentru transportatori: de ce polite ai nevoie?

Email
LinkedIn
Facebook

Industria transporturilor a trecut prin numeroase crize in ultimii ani. De la suprasolicitarea din perioada pandemiei pana la lipsa soferilor din prezent, companiile de transporturi au fost nevoite sa se adapteze din mers.

 

Atunci cand situatia in industrie sau in economie este volatila e important sa ai grija sa reduci pe cat posibil factorii de risc din interiorul companiei. In ultimii ani, consultantii Transilvania Broker au ajutat numeroase companii de transport sa aleaga politele potrivite pentru minimizarea riscurilor.

 

Iata care sunt cele mai cautate polite de asigurari de catre companiile de transporturi:

 

1. RCA

 

Nu vom insista prea mult aici; RCA-ul este o polita obligatorie, asa ca stii deja ca ai nevoie de ea. Iti amintim doar faptul ca, atunci cand transporturile sunt activitatea ta principala, e important sa nu te multumesti cu orice polita RCA.

 

Discuta cu consultantii Transilvania Broker pentru a primi sprijin in alegerea celor mai bune oferte de pe piata in acest moment. Lucram cu peste 20 de companii de asigurari pentru ca tu sa ai mereu acces la ofertele de care ai nevoie.

 

2. CASCO

 

Flota de autovehicule este bunul indispensabil al oricarei companii de transporturi. De starea lor de functionare depinde cash flow-ul tau, asa ca stim ca vei face tot posibilul pentru a te asigura ca sunt gata de plecare oricand.

 

Atunci cand ai o flota de transport, riscurile de mici sau mari accidente cresc cu fiecare autovehicul din parcul tau auto. Iar atunci cand trebuie sa platesti pentru reparatii, bugetul tau poate fi dat peste cap.

 

Consultantii nostri te pot ajuta sa inchei polite CASCO in conditii avantajoase, de la asiguratorii de top din Romania pentru a te asigura ca nu vei avea niciodata cheltuieli neprevazute majore cu reparatiile. Incepe o discutie aici.

 

3. Asigurarea de transport (CMR)

 

Desi nu este o asigurare obligatorie, polita CMR poate fi o conditie pentru a obtine anumite contracte de transport in Romania sau in afara ei. Asigurarea de transport poate acoperi majoritatea tipurilor de marfa, cu exceptia catorva bunuri de valoare (metale pretioase, bijuterii, obiecte de arta, bani).

 

Pe langa riscurile clasice de avariere sau pierdere a marfii, polita poate acoperi si alte clauze, la cererea explicita a clientului: incarcare si descarcare, transport de vehicule, marfuri perisabile si asa mai departe.

 

Afla mai multe despre asigurarea de transport CMR aici.

 

4. Asigurarea de asistenta rutiera

 

Pentru autoturismele din flota ta, iti recomandam o polita de asistenta rutiera. Cu ajutorul ei, vei sti ca orice s-ar intampla in trafic (pene, accidente, defectiuni), cineva va fi mereu gata sa te ajute, 24/7.

 

Pe langa serviciile de tractare, politele de asistenta rutiera ofera, de regula, si autoturism la schimb pe durata reparatiei. Astfel afacerea ta poate sa mearga mai departe orice s-ar intampla.

 

Nu stii care dintre aceste polite ar trebui sa fie prioritatea ta? Consultantii nostri au o experienta vasta in consilierea transportatorilor din Romania. Suntem aici sa te sprijinim sa faci cele mai bune alegeri. Hai sa discutam!

Scroll to Top