Care este cel mai bun moment pentru a incheia o asigurare de viata?

Email
LinkedIn
Facebook

Stim, e un subiect dificil. Simpla mentiune a asigurarilor de viata ne face sa ne gandim la ce e mai rau – nimeni nu-si doreste asta. Insa unele lucruri sunt necesare, iar altele inevitabile.

 

Asigurarea de viata ii protejeaza pe cei dragi de consecintele financiare ale evenimentelor nefericite. Din pacate, majoritatea dintre noi tindem sa amanam incheierea ei. Daca si tu faci asta de ceva timp, hai sa vedem cum sa alegi momentul potrivit pentru a face in sfarsit pasul.

 

Cu cat mai repede, cu atat mai bine

 

Expertii in asigurari recomanda incheierea acestei polite cat mai devreme, preferabil inainte de implinirea varstei de 30 de ani. De ce?

 

Foarte simplu: cu cat esti mai tanar, cu atat esti mai putin expus riscului de deces, iar polita ta va fi mai ieftina. Pe masura ce inaintezi in varsta si pastrezi aceeasi polita, prima de asigurare pe care o platesti nu va fi modificata.

 

Daca ai implinit deja 30 de ani nu inseamna ca ai ratat complet trenul. Exista cateva momente-cheie cand incheierea unei polite de asigurare este foarte importanta. Insa totul incepe cu o intrebare simpla:

 

Exista persoane carora le-ar fi greu sa se descurce fara tine?

 

Daca raspunsul este da, daca in familia ta exista membri care depind de venitul adus de tine, atunci e momentul sa inchei o astfel de polita. Iata si evenimentele-cheie de care vorbeam mai sus:

 

Cumpararea unei locuinte prin credit

 

Atunci cand contractezi un credit pentru cumpararea unei locuinte, pleci de la premisa ca vei fi aici pentru a-l plati pentru urmatorii 10, 20 sau chiar 30 de ani. Cand acest lucru nu se intampla, membrii familiei tale trebuie sa se descurce cu aceasta datorie.

 

O asigurare de viata ii poate ajuta sa plateasca datoria rapid si sa poata pastra locuinta.

 

Aparitia unui copil

 

Nimic nu ne trezeste instinctul protector mai mult decat aparitia unui copil. Vrem sa fim alaturi de el cat mai mult posibil, pentru a-l putea ajuta si proteja pe tot parcursul vietii sale.

 

O asigurare de viata poate face asta si ii poate oferi copilului tau siguranta pe termen lung, indiferent de ce se intampla cu parintii sai sau cu capacitatea lor de munca.

 

Nu stii cum sa alegi cea mai buna asigurare de viata?

 

Nu e usor sa navighezi printre sute de oferte si de clauze. Ai nevoie de o polita care sa acopere si riscul de accident si sa aiba si o componenta de sanatate? Sau poate de una care sa acopere incapacitatea de munca?

 

Din fericire, nu esti singur. Consultantii Transilvania Broker sunt mereu langa tine si te pot ajuta sa alegi cea mai buna oferta pentru nevoile tale. Lucram cu peste 20 de asiguratori din Romania pentru ca tu sa ai mereu acces la o plaja larga de oferte pentru orice tip de polita.

 

Hai sa vorbim despre asigurarea care ii tine la adapost pe cei dragi tie!

Scroll to Top