De ce ai nevoie pentru a deveni colaborator Transilvania Broker?

Email
LinkedIn
Facebook

Pana in prezent, peste 1700 de colaboratori au ales sa lucreze cu Transilvania Broker, singurul broker de asigurari listat la Bursa de Valori Bucuresti. Flexibilitatea acestui parteneriat, posibilitatea de castiguri nelimitate si de dezvoltare profesionala sustinuta, sau costurile reduse de demarare a propriei tale afaceri in asigurari sunt doar cateva dintre motivele pentru care ni se alatura noi brokeri in fiecare an.

 

Daca iti doresti o cariera lucrativa in domeniul asigurarilor si daca vrei un partener de nadejde care sa te sprijine la fiecare nivel al carierei tale, ai ajuns in locul corect. Transilvania Broker poate face toate acestea si multe altele pentru tine.

 

Iata de cat de putine lucruri ai nevoie pentru a incepe:

 

3 pasi pentru a deveni colaborator Transilvania Broker

 

Pentru a demara o cariera in asigurari alaturi de Transilvania Broker trebuie sa:

 • Pregatesti documentele cerute de lege pentru a putea semna contractul de colaborare. Nu stii care sunt aceste documente? Nicio problema, te vom ajuta noi cu toate informatiile necesare!
 • Semnezi contractul de colaborare.
 • Participi la o sesiune de prezentare a platformei 24Broker la sediul central Transilvania Broker sau intr-o sedinta online. Aceasta platforma este hub-ul central pentru toti colaboratorii nostri si instrumentul care iti permite sa lucrezi oricand si de oriunde, asa ca e important sa o cunosti foarte bine.

 

Dupa semnarea contractului de colaborare, vei avea propriul cont de 24Broker prin care vei putea oferta si emite polite, propria adresa de email de companie si vei avea acces la dashboard-ul propriu Transilvania Broker, de unde vei putea sa te promovezi si sa atragi clienti noi.

 

E important sa stii ca asistentii nostri au costuri zero pentru:

 • Depunerea banilor/primelor de asigurare.
 • Emiterea politei.
 • Dotarea cu POS mobil.
 • Platile facute de clienti prin POS.
 • Expedierea corespondentei in reteaua Transilvania Broker.

 

Transilvania Broker suporta toate aceste costuri in locul tau pentru ca tu sa te poti concentra pe ceea ce conteaza cu adevarat: dezvoltarea portofoliului de clienti si acoperirea tuturor nevoilor acestora cu profesionalism.

 

De ce ai nevoie pentru o franciza Transilvania Broker?

 

Te gandesti sa deschizi o franciza alaturi de noi? Excelent! Transilvania Broker nu percepe niciun fel de taxa pentru deschiderea francizei si ofera suport atat informatic, cat si pentru prezentarea ofertelor catre clienti sau gestionarea dosarelor de daune.

 

Pentru o franciza Transilvania Broker ai nevoie de:

 • Un spatiu comercial cu o amplasare buna si decent din punct de vedere al suprafetei.
 • Calculator, scanner si imprimanta.
 • Conexiune stabila la internet.

Atat! Ne ocupam noi de restul!

 

E important de notat ca o franciza Transilvania Broker poate fi compusa atat dintr-o singura persoana, cat si dintr-o echipa. Este 100% alegerea ta daca vrei sa incepi singur si apoi sa-ti cresti o echipa sau daca vrei sa pornesti la drum cu alti asistenti.

 

Gata de o cariera in domeniul asigurarilor?

 

Daca raspunsul tau este da, te asteptam in echipa Transilvania Broker. Fiind singurul broker listat la Bursa de Valori Bucuresti, Transilvania Broker iti poate oferi o stabilitate mai mare si o siguranta mai mare in viitor. In plus, cei peste 15 ani de experienta in asigurari si cei peste 1 milion de clienti fericiti ne recomanda ca o companie de incredere pentru clienti, colaboratori si investitori.

 

Devino colaborator Transilvania Broker azi!

Scroll to Top