De ce asigurari ai nevoie sa eviti un dezastru atunci cand organizezi un eveniment important

Email
LinkedIn
Facebook

Dupa doi ani de incertitudini, sezonul evenimentelor s-a deschis in forta. Fara restrictii si limita de participanti, nuntile, botezurile, petrecerile private, dar si alte evenimente ca targurile sau concertele au prins din nou avant.

 

Industria organizarii de evenimente si-a revenit si ea, iar companiile din acest domeniu sunt mai aglomerate ca oricand. Chiar daca nu mai exista restrictii impuse de autoritati, nu inseamna ca aceasta activitate este complet lipsita de riscuri.

 

Daca vrei sa te bucuri din plin de o bine-meritata reluare a activitatii, iti recomandam cateva polite esentiale pentru organizatorii de evenimente si cei care lucreaza in aceasta industrie:

 

Asigurari de raspunderi civile

 

Aceste asigurari te protejeaza in cazul in care, ca urmare a unor fapte savarsite din culpa ta (erori, omisiuni, greseli proprii comise fara intentie), in timpul si/sau in legatura directa cu desfasurarea activitatii profesionale, clientii tai sufera anumite daune.

 

In organizarea de evenimente neprevazutul este la ordinea zilei. Insa nu toti clientii tai stiu asta, asa ca e foarte posibil sa fii dat in judecata pentru anumite prejudicii. Un pachet de Raspunderi civile va acoperi aceste daune si/sau vatamari corporale la participanti sau terti, cata vreme erorile comise nu au fost intentionate.

 

Cu alte cuvinte, printr-un pachet de asigurare se vor acoperi mai multe tipuri de raspunderi, pornind de la Raspunderea Civila Legala fata de terti, Raspunderea chiriasului fata de proprietar (in cazul in care evenimentul este organizat intr-un spatiu inchiriat) si Raspunderea Organizatorului de evenimente, avand posibilitatea sa adaugi extinderi pe partea de alimentatie publica, bauturi, depozitare de bunuri, precum si efecte pirotehnice si/sau cascadorii, daca este cazul.

 

Se pot include in asigurare toate companiile implicate in eveniment, de la transportatori si firme de logistica, catering si bauturi, distractii si entertainment, etc.

 

Discuta cu consultantul tau Transilvania Broker despre clauza explicita care ii protejeaza pe organizatorii de evenimente pentru a beneficia de o acoperire cat mai completa a activitatii tale.

 

Asigurari auto pentru organizatorii de evenimente

 

Daca afacerea ta depinde in mare masura de flota auto, iti recomandam sa inchei polite de asigurare cu asiguratori de incredere, care vor fi alaturi de tine in orice situatie. Fie ca ai de transportat echipament, persoane sau alimente si bauturi la locul evenimentului, un incident auto poate da totul peste cap.

 

Iata ce iti recomandam:

  • CASCO pentru persoane juridice: polita care te protejeaza de cheltuieli neprevazute in cazul unor incidente majore – de altfel, foarte probabile in contextul petrecerilor si evenimentelor.
  • Asigurarea de asistenta rutiera pentru companii: orice s-ar intampla pe drumul catre eveniment, asiguratorul va interveni rapid si te va ajuta sa-ti duci activitatea la bun sfarsit.

Ai nevoie de alte polite si de alte tipuri de acoperire pentru afacerea ta in domeniule evenimentelor? Consultantii nostri sunt la un click distanta!

 

Scroll to Top