De ce sa lucrezi cu un broker de asigurari (in loc sa inchei politele direct prin asiguratori)

Email
LinkedIn
Facebook

Piata asigurarilor este una diversa si complexa. Exista din ce in ce mai multe produse adresate atat persoanelor fizice, cat si companiilor.

 

De la identificarea nevoii unei anumite polite de asigurare si pana la incheierea ei, trebuie sa mai parcurgi o etapa: alegerea furnizorului. Prima mare alegere pe care trebuie sa o faci este cea intre un broker de asigurari si incheierea politei direct la asigurator.

 

Ca primul broker de asigurari listat la Bursa de Valori Bucuresti, Transilvania Broker iti recomanda cu tarie prima varianta. Iata de ce:

 

1. Poti gasi polite mai ieftine

 

Un mit destul de des intalnit spune ca politele incheiate prin brokeri sunt mai costisitoare. Nimic mai fals! Brokerii primesc comision de la asigurator, nu de la clientul final, astfel ca pretul pe care il platesti tu este identic cu cel pe care l-ai fi platit daca ai fi optat pentru a doua varianta.

 

Cu toate acestea, poti gasi polite mai ieftine pentru simplul motiv ca poti alege dintre mai multe oferte. Ceea ce ne duce la al doilea punct:

 

2. O varietate mai mare de oferte

 

Nu totul se rezuma la pret. De multe ori, un asigurator are o oferta mai avantajoasa pentru un tip de polita si mai putin avantajoasa pentru un altul. Sau mai putin potrivita nevoilor tale specifice.

 

Atunci cand mergi direct la o companie de asigurari ti se vor oferta exclusiv polite din portofoliul acelei companii. Firesc, nu? Pe de alta parte, un broker lucreaza cu mai multi asiguratori, astfel ca ai siguranta ca vei gasi polita adaptata nevoilor tale. Transilvania Broker lucreaza cu peste 20 de asiguratori din oferta carora te ajutam mereu sa alegi politele care se potrivesc nevoilor si bugetului tau.

 

3. Poti primi sfaturi impartiale

 

Un broker nu lucreaza pentru nicio companie de asigurari. Lucreaza exclusiv pentru tine. El va primi comision indiferent ce polita inchei, asa ca singurul sau scop este ca tu sa fii multumit.

 

Mai mult decat atat, brokerii de asigurari stiu foarte bine ca un client castigat pe termen lung inseamna un venit consistent si predictibil. Ca atare, recomandarile pe care le vei primi vor fi 100% impartiale si adaptate nevoilor tale.

 

4. Asistenta in recuperarea daunelor

 

Brokerii de asigurari stiu foarte bine care sunt micile trucuri birocratice care te poti ajuta sa-ti depui dosarul de daune mai rapid si sa primesti despagubirile in cel mai scurt timp. Ei te pot sfatui atat in legatura cu demersurile legale, cat si cu privire la modul in care trebuie sa tratezi cu asiguratorul.

 

Astfel, un broker de asigurari nu este doar un agent de vanzari, ci un real partener pe termen lung, care te poate ajuta sa-ti simplifici viata si sa-ti folosesti polita la maxim.

 

De ce sa alegi Transilvania Broker?

 

Transilvania Broker este primul broker de asigurari listat pe Bursa de Valori Bucuresti. Ce inseamna asta pentru tine? In primul rand, inseamna ca vei lucra cu o companie pentru care transparenta este o valoare fundamentala – guvernanta corporativa este o cerinta pentru companiile listate la bursa.

 

Ca atare, nu te vei intalni cu taxe ascunse sau comisioane nespecificate. Transilvania Broker este un partener de incredere pentru clientii si investitorii sai, fie ca e vorba de companii sau persoane fizice.

 

Discuta cu un consultant Transilvania Broker despre politele de asigurare de care ai nevoie pentru a primi cea mai buna oferta de pe piata!

Scroll to Top