Dividende cu randament de 10% pentru acționarii Transilvania Broker de Asigurare S.A.

Email
LinkedIn
Facebook
Dividende cu randament de 10% pentru acționarii Transilvania Broker de Asigurare S.A.

În data de 23 Aprilie, consiliul de Administrație al companiei Transilvania Broker de Asigurare S.A. a convocat acționarii pentru a aproba distribuirea sumei de 3.2 milioane de lei sub formă de divende. Această sumă reprezintă echivalentul a 81% din profitul anului 2018, de 3.96 milioane de lei profit care a fost in crestere cu 16% fata de anul precedent. Aproximativ 755.000 de lei vor merge către investitorii de portofoliu de la BVB care concentrează 23,61% din capitalul social.

Dividendul brut propus pentru actionarii Transilvania Broker, este de 1,28 lei/actiune care, raportat la ultima cotație de ieri a acțiunii cu semnul bursier TBK, oferă un randament de 10%.

Acest randament, plaseaza compania Transilvania Broker in topul companiilor listate pe Bursa de Valori Bucuresti dupa randamentul oferit pe dividendele anului 2018.

Data de înregistrare, cea care definește acționarii care vor beneficia de dividendele distribuite pentru anul 2018, este 4 iunie 2019, în timp ce data plății dtabilita de catre companie este 20 iunie 2019.

Transilvania Broker de Asigurare S.A., cu simbolul bursier TBK, a intrat pe Bursa de Valori Bucuresti la finalul anului 2017 si are o valoare de piață de peste 30 milioane de lei.

Mai multe informatii despre actiunile companiei pot fi vazute pe site-ul BVB.

Alte date legate de evolutia companiei pot fi vazute la rubrica Relatia cu Investitorii.

Scroll to Top