Gala premiilor Transilvania Broker 2017

Email
LinkedIn
Facebook
Gala premiilor Transilvania Broker 2017

Gala premiilor Transilvania Broker 2017 la 11 ani de experienta in asigurari

 Cu ocazia aniversarii a 11 ani de activitate și experiență în domeniu, dorim sa anuntam organizarea evenimentului „Gala Premiilor Transilvania Broker 2017” in perioada 13-15 Octombrie 2017 la Hotel Mara din Sinaia, eveniment care promite să se remarce printr-o atmosferă relaxantă și un cadru rafinat pentru toți invitații noștri. In cadrul acestui eveniment vor fi prezenti colaboratori din toata tara precum si invitați din rândul asiguratorilor parteneri precum Allianz Țiriac Asigurări S.A., Asirom, City Insurance, Generali, CertAsig, Groupama, Gothaer, Omniasig și Ergo dar si alți invitați surpriză alaturi de care vom sarbatori cei 11 ani de activitate in domeniul asigurarilor.

In cadrul evenimentului vom premia performanta colaboratorilor si a partenerilor pentru anul 2016 si le vom oferi participanților un cadru ideal pentru discuții de specialitate, interacțiune și socializare, precum și șansa de a se destinde într-o atmosferă relaxantă și plină de rafinament.

In cei 11 ani de activitate, Transilvania Broker de Asigurare S.A. a ajuns sa fie unul dintre primii 3 brokeri de asigurare din România precum si multiplii câștigători ai premiilor de performanță. Acest lucru a fost posibil datorita unei retele de peste 1.500 de colaboratori si a accentului pus pe calitate, profesionalism, orientarea catre client si serviciile cu valoare adaugata pentru clienti, dar si datorita relatiilor stranse cu partenerii si mediul corporate.

Printre serviciile oferite de Transilvania Broker se numără asigurările de viață, de sănătate, de accidente, de locuințe, asigurări de răspundere civilă pentru autovehicule, asigurări ale clădirilor și bunurilor pentru persoanele juridice si multe altele.

Compania pune la dispoziție și o serie de servicii exclusive pentru clienții acesteia precum consultanță în asigurări, analiză de risc, asistență daune și asistență rutieră.

Care sunt urmatorii pasi ai companiei?

Conform CEO-ului, Gabriel Login, compania este pregătită pentru a fi listată pe Bursa de Valori București. Gabriel Login a declarat că acest lucru va reprezenta o provocare dar și un nou început pentru companie, care va aduce cu siguranță satisfacții semnificative tuturor celor implicați.

Compania Transilvania Broker ocupa la sfârșitul anului 2016 poziția 3 pe piața brokerilor de asigurari din România și deținea o cotă de piață de 5.8%. In anul 2016 a avut un venit de 62.49 milioane lei și a înregistrat un profit de 3.6 milioane de lei. Conform statisticilor de pe anul 2017, compania si-a mentinut pozitia, ramand unul din primii 3 brokeri de asigurare de pe piata.

Rezultate impresionante și  poziția fruntașă au fost posibile datorită încrederii pe care ne-o oferă clienții și colaboratorii noștri.  Sperăm să creștem alături de ei în acest ritm susținut și să menținem același trend ascendent și pe viitor.

Deasemeni, ne dorim să acumulăm cât mai mulți ani de experiență și să ne atingem toate obiectivele pe care ni le-am propus și pe viitor.

Scroll to Top