Mai aproape de siguranta dorita, cu noul site Transilvania Broker

Email
LinkedIn
Facebook
Noul site Transilvania Broker de Asigurare

Dupa mai bine de 10 ani de activitate pe piata asigurarilor si un portofoliu de peste 1.000.000 de clienti, ne bucuram sa anuntam lansarea noului site Transilvania Broker de Asigurare, o platforma completa si ultra-intuitiva pentru clienti, colaboratori, parteneri si investitori.

 

Fiind primul si singurul broker de asigurare listat la Bursa de Valori Bucuresti, consideram ca responsabilitatea noastra fata de piata asigurarilor din Romania si fata de clientii ei este cruciala. Lansarea noului nostru site vine in intampinarea tuturor nevoilor clientilor, partenerilor, colaboratorilor si investitorilor nostri.

 

Noul site Transilvania Broker este rezultatul unor eforturi sustinute de analiza a feedback-ului primit de la toti acestia. Scopul nostru a fost sa le oferim exact ceea ce isi doresc – o singura platforma care sa raspunda tuturor nevoilor lor, fie ca este vorba de informare, solicitarea de oferte sau de consultarea informatiilor legate de evolutia financiara a companiei de catre actualii si potentialii investitori.

 

Principalele caracteristici ale site-ului

 

Experienta usoara de navigare de pe orice dispozitiv

 

Noul site Transilvania Broker este intuitiv si usor de utilizat, beneficiand de o experienta placuta de pe orice dispozitiv precum desktop, laptop, tableta sau mobil iar toate informatiile de care ai nevoie sunt usor accesibile din meniu si optimizate pentru a se incarca cat mai repede, pentru a nu pierde timpul cautand asigurarea care o doresti.

 

Explicarea asigurarilor pe intelesul tuturor

 

Nu stii care sunt beneficiile unei asigurari, ce riscuri acopera si alte informatii ? Intra pe site si afla raspunsul la toate intrebarile tale legate de asigurari. Ca sa iti fie usor sa alegi si sa te informezi in legatura cu asigurarea dorita, am incercat sa explicam cat mai usor beneficiile si riscurile acoperite pentru fiecare tip de asigurare. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site si din meniu sa selectezi asigurarea dorita. Pe pagina asigurarii vei vedea toate informatiile de care ai nevoie.

 

Solicitarea rapida a unei oferte sau sa fii contactat in vederea unei oferte

 

Ai intrat pe pagina unei asigurari, ai vazut toate informatiile care te intereseaza si doresti sa soliciti o oferta ? Nimic mai simplu. Pe noul site tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe butonul de “Solicita o oferta” si vei fi directionat catre pagina prin care vei putea transmite aceasta solicitare catre noi, urmand sa primesti o oferta de la un asistent Transilvania Broker in cel mai scurt timp.

 

In cazul in care nu esti sigur si doresti sa fii contactat pentru a purta o discutie, avem o solutie pentru tine. Pe fiecare pagina a unei asigurari vei gasi un formular “Vreau sa fiu contactat” prin care poti solicita consultanta pentru polita dorita.

 

Comunicarea directa cu echipa de suport a companiei Transilvania Broker

 

Stim ca de multe ori ai nevoie de un raspuns cat mai repede sau pur si simplu sa fie cineva aproape de tine pentru a-ti raspunde la intrebarile pe care le ai. Pentru acest lucru, am conceput o divizie de suport, pe care sa o poti accesa prin intermediul site-ul si care sa fie constant aproape de tine, oferindu-ti sprijinul care il meriti.

 

Alegerea unui reprezentant din zona in care te afli sau de oriunde din tara printr-o harta interactiva

 

Cunoastem faptul ca fiecare client este diferit. In timp ce unii clienti prefera o comunicare online, cat mai accesibila de oriunde, alti clienti prefera sa discute direct cu un reprezentant al companiei. Astfel, am creat o harta interactiva care sa va ajute sa selectati cel mai apropiat reprezentant Transilvania Broker, dintr-o lista de asistenti care acopera aproape toata tara si sa alegeti siguranta care sa acopere grijile dumneavoastra.

 

O prezentare completa a companiei

 

Desi avem o prezenta constanta in media, numeroase publicatii discutand despre compania noastra, ne-am dorit sa puteti arunca o privire mai de aproape. Pentru aceasta, am creat o pagina dedicata prezentarii companiei Transilvania Broker, in care puteti vedea atat ce am realizat, cat si care sunt valorile, viziunea, dar cel mai mult si mai important, care sunt parerile colaboratorilor si partenerilor nostri. Cu siguranta aceste lucruri va vor arata ca suntem un broker de asigurare serios, profesionist si intr-o continua crestere, calitati pe care consideram ca ar trebui sa le aiba o companie in care va incredintati siguranta dumneavoastra si a bunurilor dumneavoastra.

 

Transparenta asupra datelor financiare

 

Consideram ca listarea pe Bursa de Valori Bucuresti ne-a adus mai aproape de clientii, partenerii, colaboratorii nostri si de una din valorile companiei precum “transparenta”. Din momentul listarii, multi dintre acestia precum si alti investitori au decis sa ni se alature devenind actionari in cadrul companiei prin cumpararea de actiuni de pe bursa.

 

Pana in prezent, Transilvania Broker a oferit investitorilor sai un randament exceptional pentru dividende, semnificativ peste media Bursei de Valori Bucuresti. Ne dorim ca acest lucru sa continue si astfel, am dezvoltat o sectiune dedicata, in care sa gasiti cu usurinta datele care va intereseaza si care stau in spatele investitiei facute in noi.

 

O modalitate de contact usoara axata pe departamente

 

Suntem constienti ca atunci cand ai nevoie de suport nu doresti sa pierzi timpul, asa ca am creat pagina de contact sa fie cat mai orientata nevoilor dumneavoastra, prin afisarea departamentelor ce va pot sprijini in tot ceea ce aveti nevoie.

 

In continuare, va invitam sa vizitati noul site Transilvania Broker de Asigurare si sa ne contactati prin orice metoda alegeti oricand aveti nevoie de informatii, oferte sau pur si simplu de consultanta sau suport in asigurari.

Scroll to Top