Primele asigurari pentru copilul tau: cum sa alegi cele mai bune optiuni

Email
LinkedIn
Facebook

Stim ca iti doresti tot ce e mai bun pentru copilul tau, inca din primele sale clipe de viata. Protejarea lui devine prioritatea ta numarul unu.

 

Exista, insa, momente in care nu vei putea fi alaturi de el. Mai mult, exista situatii neprevazute si nedorite in care nu il mai poti proteja deloc. Desi e neplacut sa te gandesti la astfel de scenarii, e necesar sa o faci.

 

Daca iti doresti sa ii asiguri copilul tau protectie pentru cat mai multe situatii neprevazute, insa nu stii de unde sa incepi, iti oferim o lista de asigurari pe care sa le iei in calcul pentru el.

 

1. Asigurarea de viata in care copilul este beneficiar

 

Daca ai deja o asigurare de viata incheiata inainte de venirea pe lume a copilului tau, iti recomandam sa contactezi brokerul de asigurari pentru a-l introduce pe lista de beneficiari.

 

In acest fel, vei sti ca orice s-ar inampla cu tine, copilul tau va avea semnificativ mai putine griji pentru viitor.

 

Nu ai inca o asigurare de viata? Discuta cu un consultant Transilvania Broker pentru a identifica impreuna cele mai bune optiuni pentru familia ta.

 

2. Asigurarea de viata pentru copii

 

Probabil ca nu este primul lucru care iti vine in minte atunci cand te gandesti la protejarea copilului tau. In mod traditional, principalul risc acoperit de asigurarea de viata este cel de deces, insa copiii nu pot fi asigurati pentru acest risc.

 

In schimb, majoritatea politelor de viata ofera clauze suplimentare pentru alte riscuri, cum ar fi cel de invaliditate, fracturi/arsuri, spitalizare, interventii chirurchicale sau boli grave. De aceea, iti recomandam sa iei in calcul si o astfel de polita, in special pentru copiii mai mari. Cu cat vei incheia o astfel de polita mai devreme, cu atat copilului tau ii va fi mai usor si mai accesibil sa o mentina pe durata vietii.

 

3. Asigurarea pentru studii

 

E normal sa nu stii inca ce e mai bun pentru copilul tau – lumea sc schimba constant, la fel si preferintele. De aceea, e important sa fii pregatit pentru orice.

 

Asigurarea pentru studii ii ofera copilului tau mai multe oportunitati de studiu, atat in Romania, cat si in afara ei. Iar daca el va alege o universitate de stat, fara taxe de scolarizare, va putea folosi banii pentru altceva. Aceasta polita va fi oricum un start excelent in viata, atunci cand are cea mai mare nevoie de el.

 

4. Asigurarea medicala

 

Stim ca nu exista un cosmar mai mare pentru parinti decat atunci cand copilul este bolnav. Ultimul lucru de care ai nevoie este sa pierzi timp pretios cautand cea mai buna varianta pentru tratament sau calculand bugete.

 

Asigurarile de sanatate pentru copii te scapa de toate aceste griji pentru ca tu sa te poti concentra pe ceea ce conteaza cel mai mult: sa fii alaturi de puiul tau atunci cand are nevoie. Pe langa posibilitatea de tratament in clinici private sau de stat, unele polite includ si tratamentul in strainatate, precum si posibilitatea ca un pediatru sa se deplaseze la tine acasa atunci cand ai nevoie de el.

 

Nu stii care dintre aceste polite ar trebui sa fie prioritatea ta? Te intelegem! Fiecare familie e unica si are nevoi unice. Consultantii nostri te pot sfatui cu privire la cea mai buna alegere. Lucram cu peste 20 de companii de asigurari din Romania pentru ca tu sa ai mereu acces la cele mai bune oferte de pe piata. In plus, vei primi mereu sfaturi impartiale despre alegerea celei mai bune polite atunci cand trebuie sa te decizi intre oferte de la companii concurente.

 

Contacteaza un consultant Transilvania Broker si hai sa asiguram impreuna viitorul copiilor tai!

Scroll to Top