Creștere de 16,24% a profitului net în 2018 față de 2017

Email
LinkedIn
Facebook
Creștere de 16,24% a Profitului Net în 2018 față de 2017

După listarea la Bursa de Valori București, Transilvania Broker de Asigurare S.A. a continuat creșterea pe toate planurile. Astfel, în anul 2018, profitul net al companiei este cu 16,24% mai mare decât cel raportat la sfârșitul exercițiului financiar anterior, conform rezultatelor preliminare publicate în data de 26 februarie 2019 pe site-ul Bursei de Valori București.

 

La finalul anului trecut, Transilvania Broker a înregistrat un profit net de 3.958.526 lei. Această creștere vine în continuarea celei din 2017, când profitul companiei a fost cu 11,6% mai mare decât cel din 2016, arătând din nou că Transilvania Broker este un partener de nădejde pentru companiile de asigurări din România și un brand de încredere pentru colaboratorii și clienții săi.

 

 

Știm că această creștere nu ar fi fost posibilă fără aportul și dedicația continuă a tuturor partenerilor și colaboratorilor noștri, lucru care se reflectă într-o altă creștere substanțială înregistrată în 2018 – cea a comisioanelor oferite asistenților în brokeraj, cărora le mulțumim pe această cale pentru toată activitatea desfășurată. Așa cum era normal, creșterea venitului Transilvania Broker de Asigurare cu peste 15%, de la 53.9 milioane lei în 2017 la 62.14 milioane lei în 2018, a dus și la creșterea comisioanelor cedate colaboratorilor noștri, cuantumul acestora fiind cu peste 6,36 milioane lei mai mare ca in anul 2017, sumă ce reprezintă o creștere de aproximativ 14% în rândul comisioanelor oferite către asistenții în brokeraj.

 

 

Mai mult, în anul 2018, Transilvania Broker a continuat seria investițiilor strategice începute în 2016, înainte de listarea la bursă. Investițiile în marketing și branding ne-au ajutat să rămânem în topul preferințelor clienților finali, ceea ce s-a tradus în câștiguri atât pentru companie cat si pentru partenerii si colaboratorii acesteia.

De asemenea, merită amintite aici și investițiile în sistemul IT, în special în noua versiune a aplicației informatice 24broker. Acestea au avut un efect direct asupra creșterii securității companiei, precum și asupra eficienței și organizării activității. Investitiile facute ne-au ajutat să facem față cu success la cerințelor cerințele legislative aduse de reglementarea UE679/2016 (GDPR) referitoare la protecția datelor personale.

Raportul complet al rezultatelor financiare preliminare ale companiei Transilvania Broker pentru anul  2018 poate fi consultat și pe site-ul Bursei de Valori București.

„Am depăsit cu succes un an 2018 caracterizat printr-o serie de provocări la nivel legislativ, provocări care ne-au pus în fața unor investiții serioase pentru a ne conforma din toate punctele de vedere.

Cu toate acestea am reușit, grație strategiilor adoptate începând cu 2016, să ne păstrăm și chiar să ne imbunătătim trendul de creștere, atât la nivelul partenerilor, colaboratorilor și al clienților, cât și la nivelul veniturilor și al profitului. Așa cum ne-am obișnuit investitorii și partenerii am obținut randamente bune la sfârșitul anului. Chiar dacă în cursul anului au fost făcute investiții majore în diverse arii-cheie de dezvoltare, creșterea profitului a fost una remarcabilă. Totuși, considerăm că o creștere sustenabilă nu poate exista în lipsa investițiilor semnificative. Astfel, vom continua să investim strategic în dezvoltarea liniilor de business și ale relațiilor cu partenerii și colaboratorii noștri.

În 2019, ne propunem să continuăm drumul început, să continuăm creșterile de două cifre pe toate clasele de asigurări (în principal facultative), să ne specializăm și mai mult pe anumite nișe, să oferim tot mai multe soluții alternative de asigurare către clienții corporate, să diversificăm gama de servicii conexe produselor de asigurare oferite clienților noștri, iar toate aceste aspecte să ducă în final la un randament în creștere pentru investitori”, spune Directorul General al Transilvania Broker, Dan Niculae.

În final, dorim să mulțumim tuturor partenerilor și colaboratorilor Transilvania Broker pentru încrederea acordată și pentru dedicația cu care au contribuit la creșterea tuturor indicatorilor relevanți ai primului broker de asigurări listat la Bursa de Valori București.

 

Pentru mai multe detalii legate de relația cu investitorii vă rugăm să accesați secțiunea Relatia cu investitorii sau să ne contactați pe email la investor@transilvaniabroker.ro.

Dacă dorești sa devii partener Transilvania Broker, te invităm să ne trimiti datele tale folosind formularul din secțiunea dedicată colaboratorilor.

Scroll to Top