RCA online sau prin broker? Care ti se potriveste si cum poti beneficia de ambele in acelasi timp?

Email
LinkedIn
Facebook

Asigurarea de Raspundere Civila Auto (RCA) este obligatorie in Romania pentru toate autovehiculele inmatriculate. Daca pana acum ceva timp, RCA-ul se putea incheia doar printr-un asistent in brokeraj autorizat, schimbarile legislative din ultimii 3 ani au dus la aparitia a sute de platforme de vanzare online a asigurarilor de raspundere civila auto. Chiar daca vine cu anumite beneficii, incheind o polita online vei pierde cateva avantaje pe care le ai lucrand cu un consultant specializat in asigurari.

 

Care sunt avantajele si dezavantajele incheierii RCA-ului online si printr-un asistent in brokeraj?

 

Asigurarea RCA printr-un asistent in brokeraj

 

Avantaje:

 

Asistentii in brokeraj sunt specialisti cu cunostiinte vaste si experienta in piata de asigurari. Astfel, daca alegi sa inchei polita prin intermediul unuia, vei beneficia de consultanta de calitate, fiind indrumat spre cele mai bune produse de asigurare, nu numai din punct de vedere al pretului, ci luand in considerare si seriozitatea asiguratorului, precum si timpul de despagubire in caz de dauna. Mai mult decat atat, acestia iti vor prezenta si produsele de tip “rider” (optionale) de care poti beneficia la o fractiune de pret daca alegi sa inchei RCA-ul la anumite societati.

 

Pe langa acesta, vei avea o persoana de sprijin in cazul in care esti implicat intr-un accident si chiar un inspector de daune. Echipa Transilvania Broker are asistenti specializati in daune in aproape toate judetele Romaniei.

 

Dezavantaje:

 

Lucrand cu o persoana reala, va exista un timp in plus pana la obtinerea unei oferte din momentul in care soliciti o oferta si vei fi conditionat de programul asistentului. Astfel, timpul in care obtii un pret poate ajunge chiar si la peste 12 ore in cazul in care apelezi la acesta in afara programului de lucru. De asemenea, vei purta o corespondenta ceva mai lunga cu asistentul in brokeraj, fiind nevoie sa completezi un acord de prelucrare a datelor personale inainte de a trimite datele si documentele necesare ofertei.

 

In concluzie, daca nu esti pe graba si vrei mai mult decat cel mai ieftin RCA de pe piata, iti recomandam sa apelezi la serviciile unui asistent in brokeraj. La Transilvania Broker, asistentii ofera RCA la acelasi pret ca si in online, astfel iti vor putea oferi consultanta de calitate, nefiind conditionati de diferente de comisioane.

 

Gaseste cel mai apropiat asistent in brokeraj de tine si bucura-te de avantajele colaborarii cu un specialist in asigurari.

 

Asigurarea RCA online

 

Avantaje:

 

In primul rand, este mai comod si mai rapid sa inchei o asigurare online decat sa te deplasezi pana la un birou de asigurare sau sa astepti o oferta de la asistentul in brokeraj. Daca esti nevoit sa inchei o polita in graba sau vrei doar sa afli un pret rapid, o poti face in cateva minute, din confortul casei tale, de pe orice dispozitiv.

 

De asemenea, prin intermediul unei platforme online, poti compara mai usor ofertele de asigurare RCA ale diferitelor societati. Ai posibilitatea de a selecta orice data de intrare in valabilitate in urmatoarele 30 de zile si de a vedea primele pentru diferite perioade de asigurare (in general 6 sau 12 luni), pentru a alege cea mai potrivita polita pentru nevoile tale.

 

Dezavantaje:

 

In primul rand, poti fi tentat sa alegi o asigurare care sa nu fie potrivita nevoilor tale, deoarece nu ai un asistent in brokeraj care sa te indrume in alegerea celei mai bune optiuni. Situatiile recente din piata ne arata ca cel mai ieftin RCA nu inseamna intotdeauna si cel mai bun. Pe langa aceasta, daca nu esti familiarizat cu procesul de incheiere a unei asigurari online, poti intampina dificultati in completarea formularului de cerere.

 

Pentru a veni in ajutorul tau, platforma Transilvania Broker beneficiaza de ultimele tehnologii AI de recunoastere a textului, astfel incat vei avea de completat maxim 4 campuri pana la obtinerea ofertei tale de pret RCA. Tot ce trebuie sa faci e sa completezi seria de sasiu si sa incarci o fotografie cu buletinul.

 

In concluzie, daca esti genul de persoana care se descurca de unul singur, vrei sa afli un pret rapid sau esti presat de timp, RCA-ul online e o idee excelenta. Incearca acum platforma de emitere online Transilvania Broker si afla pretul RCA in mai putin de un minut.

 

Solutie: Asigurarea RCA online, cu consultanta asistentului tau in brokeraj

 

 

Vrei sa inchei rapid polita RCA si sa beneficiezi in acelasi timp de consultanta din partea asistentului tau in brokeraj? Platforma de emitere online Transilvania Broker iti pune la dispozitie exact acest lucru!

 

Fiecare asistent in brokeraj Transilvania Broker beneficiaza de propriul link de referal, prin care clientii lor pot incheia polite online. Fara a mai fi nevoie sa se deplaseze la biroul de asigurari, vei putea economisi timp, bucurandu-te in acelasi timp de serviciile de consultanta ale asistentului tau.

 

Nu iti cunosti inca asistentul in brokeraj? Consulta harta retelei Transilvania Broker si descopera cel mai apropiat reprezentant. Daca beneficiaza de link de vanzare, vei putea sa il accesezi direct din pagina lor.

Scroll to Top