Riscuri la care ești supus zilnic

Email
LinkedIn
Facebook
riscuri zilnice_tbk

În fiecare zi și indiferent de activitățile pe care le desfășurăm, pot apărea riscuri. De la a cădea de pe bicicletă, probleme aparent banale de sănătate, destinații despre care nu te-ai informat suficient sau la probleme financiare, toate sunt situații care pot apărea în orice moment. Cum ar fi însă să poți reduce măcar câteva dintre aceste riscuri?

 

Cel mai important lucru și cel care te va salva din multe momente de cumpănă este identificarea riscurilor din timp. Uite la ce să fii atent, în fiecare zi, dacă nu ai cel puțin o asigurare care să te ajute în situații neprevăzute:

 

  1. Stilul tău de viață și cum te simți

 

Starea de sănătate este primul lucru la care trebuie să fii atent. Elimină toți acei factori care te pot afecta, de la mâncare mai puțin sănătoasă, la diferite vicii sau fii atent la nivelul de activitate pe care îl ai. Ești suficient de activ sau tinzi spre a fi mai sedentar? Activitățile pe care le desfășori sunt interpretate ca fiind riscante?

 

Toate aceste lucruri contează. Gândește-te la cum te simți acum, care e istoricul tău medical și ce probleme ar putea apărea. Dacă costurile potențiale ale îngrijirii medicale te sperie, poți încheia o asigurare medicală, pentru liniștea ta și a familiei tale.

 

  1. Condiția casei tale, în interior și în exterior

 

Acasă, riscurile sunt variate. De la cât de bine e protejată casa ta prin sisteme de alarmă și încuietori puternice, la cât de sigură este zona în care e construită, astfel încât să nu ai probleme cu alunecările de teren sau inundațiile.

 

Și bunurile pe care le ai în casă trebuie să fie în cel mai sigur loc cu putință. Pune la adăpost tot ceea ce contează pentru tine: de la obiecte casnice și aparatură electronică, până la cărți și tablouri de valoare. Nu uita că, pentru locuință, poți apela oricând la o asigurare de tip PAD sau la o poliță facultativă care să cuprindă cât mai multe calamități.

 

  1. Locul tău de muncă, un mediu sigur? 

 

Atunci când vine vorba de locul de muncă, factorii care te ar putea impacta sunt multipli. Vorbim aici despre stresul exagerat, statul prea mult la birou sau, în funcție de domeniul în care activezi, te poți confrunta cu expunerea îndelungată la substanțe chimice sau la un risc ridicat de accidentare.

 

Dacă ești persoană juridică, atunci ești nevoit să creezi pentru angajații tăi un mediu sigur și benefic pentru dezvoltarea lor. În cazul tău, poți încheia oricând o asigurare pentru angajați, ca aceștia să rămână cu tine cât mai mult timp cu putință.

 

  1. Schimbările climatice pot să te afecteze?

 

Schimbările climatice afectează pe toată lumea. Fenomene extreme pot să-ți afecteze multe dintre bunuri, de la culturile agricole, până la construcții sau chiar starea de sănătate.

 

 

În fiecare zi, riscurile la care ne supunem sunt nenumărate. Însă tu poți face ceva pentru siguranța viitorului tău. Alege acum Transilvania Broker și încheie asigurările de care ai nevoie!

 

Caută cel mai apropiat agent și discută toate nelămuririle pe care le ai. Îți oferim consultanță personalizată pentru a identifica cele mai bune soluții pentru tine și riscurile la care te supui!

 

Contactează-ne acum!

Scroll to Top