Semestrul I – 2018 aduce creșteri impresionante pentru Transilvania Broker

Email
LinkedIn
Facebook
Semestrul I – 2018 aduce creșteri impresionante pentru Transilvania Broker

 

I. Creșterile pe tipuri de asigurări

La sfârșitul anului 2017, Transilvania Broker și-a setat niște obiective ambițioase. Ca primul broker de asigurări listat la bursă, am considerat că este de datoria noastră să ne redefinim standardele și să contribuim la solidificarea pieței de asigurări din România.

Suntem foarte mândri să vă prezentăm creșterile Transilvania Broker pe diverse segmente de asigurare. Așadar, față de aceeași perioadă a anului trecut, semestrul I al anului 2018 a adus următoarele creșteri ale asigurărilor facultative:

Asigurări Agricole 74.87%
CASCO 11.33%
Asigurări de Credite 87.98%
Asigurări Financiare 45.55%
Asigurări de Garanții 141.23%
Asigurări de Incendiu 13.55%
Asigurări de Răspunderi 19.13%
Asigurări de Bunuri in Tranzit 14.19%
Asigurări Travel 23.07%
Asigurări de Sătate 189.06%
Asigurări de Viață 8.90%

 

Remarcăm că segmentele asigurări de sănătate, asigurări de garanții și asigurări de credite au înregistrat cele mai mari creșteri. Considerăm că este un semn de maturizare al pieței și al consumatorilor, care simt nevoia să atenueze cât mai multe riscuri din viața privată sau de business.

 

II. Relația cu investitorii

De asemenea, am distribuit dividende pentru a doua oară, în mai puțin de 5 luni de zile. Astfel, în luna ianuarie 2018 au fost plătite către acționari dividendele rămase nedistribuite, aferente anului 2016, în valoare de 3.026.681 lei, valoarea dividendului brut/acțiune fiind de 1,2106724 lei. Apoi, în cursul lunii mai 2018, au fost distribuite dividendele aferente anului 2017, în valoare de 2.600.000 lei, dividendul brut/acțiune fiind de 1,04 lei.

 

III. Gala Transilvania Broker

Tot în cursul lunii mai, a fost organizată Gala Premiilor Transilvania Broker unde ne-am bucurat să-i avem alături de noi pe partenerii și colaboratorii care au făcut posibile creșterile de mai sus, precum și întreaga evoluție a Transilvania Broker. Premiile acordate partenerilor și colaboratorilor noștri reflectă admirația și prețuirea noastră, precum și dorința de a întări comunitatea Transilvania Broker.

IV. Implicare socială

Pentru că am vorbit de comunitate, nu putem să nu amintim faptul ca în cadrul Galei am avut plăcerea de a premia elevii liceului Ovidius din Constanța ale căror rezultate în domeniul științei sunt deja recunoscute la nivel mondial, oferindu-le un CEC de 5.000 de euro pentru a putea onora invitația la festivitatea de premiere de la conferința internațională International Space Development Conference (ISDC) din Los Angeles, SUA în perioada 24-27 mai 2018, prilej cu care vor putea participa la workshop-uri și la întâlniri cu personalități ale lumii științifice, fapt care îi va determina pe elevii premiați să devină tot mai buni.

CEC-ul de 5.000 de euro oferit de Transilvania Broker a fost ridicat de elevele Cosma Bianca și Maga Rusanda, alături de profesorul coordonator și doamna directoare a liceului Ovidius, în numele întregului echipaj ce are acum posibilitatea să participe la această conferință.

Tot în sprijinul comunității vine și un alt proiect de suflet al Transilvania Broker – deschiderea și susținerea continuă a școlii de fotbal A.C.S. Transilvania Bistrița. Acest proiect a demarat în 2014, iar până în prezent școala are șase grupe de vârstă cu peste 70 de copii îndrumați de patru antrenori. Pentru participarea la cursurile școlii nu se percepe niciun fel de taxă, iar elevii au ocazia să participe la numeroase turnee interne și externe, turnee din care s-au întors cu rezultate remarcabile precum :

 

premiuLocul 3 – Austria Cup – Klagenfurt
Locul 1 – Cupa Interstar – Sibiu
Locul 1 – Fotbal A’la Cluj – Cluj-Napoca
Locul 1 – Cupa Lucian Sanmartean
Locul 1 – Cupa Mun. Reghin
Locul 1 – Memorialul Gregorio Sandrine – Campulung
Locul 3 – Super Kids Cup – Austria- Deutschlandsberg
Locul 1 – Juniors’cup – Cluj-Napoca
Locul 2 – Aventics Cup – Ungaria- Eger

 

V. Proiecte Transilvania Broker

Alte proiecte care le-am început în primul semestru al 2018 sunt legate de brandingul francizelor și cursurile de pregătire pentru colaboratori și angajați. Aceste proiecte vor continua pe termen lung, deoarece considerăm că atât imaginea francizelor, cât și pregătirea continuă a colaboratorilor trebuie să rămână priorități ale Transilvania Broker.

În ceea ce privește planurile de viitor, ne dorim să continuăm să promovăm excelenta și să fim alături de comunitățile din care facem parte. Vom continua, de asemenea, să redefinim standardele în domeniul asigurărilor, precum și să investim în perfecționarea noastră.

Cauta

Postari similare

Postari recente

Categorii

Etichete

Scroll to Top