Sorin Baltasiu preia conducerea Serviciului Corporate al companiei Transilvania Broker

Email
LinkedIn
Facebook

Sorin Baltasiu, fostul director al Diviziei Brokeri și Parteneriate din cadrul asigurătorului Allianz Țiriac, preia conducerea Serviciului Corporate al companiei Transilvania Broker de Asigurare

 

Cu o vastă experiență în asigurări, din care peste 19 ani petrecuți la Allianz Țiriac în diferite poziții de management, Sorin Baltasiu este, începând cu luna aprilie, Managerul Servicului corporate din cadrul societății Transilvania Broker de Asigurare.

 

Sunt bucuros și nerăbdător să mă alătur echipei Transilvania Broker! Va fi, cu siguranță, o provocare nouă și incitantă, în care voi folosi întreaga mea experiență în managementul și formarea echipelor, cât și  cunoștințele tehnice acumulate în decursul a 22 de ani în piata de asigurari din România.Vom începe dezvoltarea departamentului de suport vânzări corporate creând noi procese și responsabilități, încurajând atingerea  unui standard înalt de cunoștințe care să permită consolidarea și dezvoltarea vânzărilor pe segmentele non motor și life, astfel încât asigurările facultative să reprezinte, în scurt timp, mai mult de 50% din portofoliu societății noastre”, ne-a declarat acesta.

 

Fondată la Bistrița în 2006, unde își are sediul central, și listată la Bursa de Valori București din 2017, Transilvania Broker se află în topul brokerilor de asigurare din România, cu peste 1 milion de clienți care au încredere în serviciile companiei și peste 1800 de colaboratori care formează o rețea națională de asistenți în asigurări.

 

Transilvania Broker este o companie în plină creștere și dezvoltare, iar potrivit rezultatelor preliminare la 31 decembrie 2019, compania a încheiat al treilea an consecutiv de creștere a profitului, propunând acționarilor dividende ce reprezintă 80% din rezultatul anului trecut. Valoarea acestora este de 3,8 milioane lei, ceea ce duce la un randament al acțiunilor de 11,59%, poziționând astfel compania pe locul 4 în topul companiilor listate pe Bursa de valori București, după rata randamentului oferit.

Scroll to Top