Transilvania Broker anunță schimbări în structura de conducere a companiei

Email
LinkedIn
Facebook
Transilvania Broker anunță schimbări în structura de conducere a companiei

Transilvania Broker de Asigurare S.A. anunță numirea în funcția de Director Executiv, funcție ocupată actualmente de către Dl. Gabriel Login, a D-lui Ion Cotiac, actualul Manager Serviciu Asigurări Corporate, numire care va aduce multiple beneficii companiei, prin vasta experiență pe care acesta o are în domeniul asigurărilor și cel al brokerajului în asigurări.

Această decizie a fost luată ca urmare a demisiei D-lui Gabriel Login din funcția de Director Executiv, funcție ocupată în ultimii 11 ani și din care a reușit cu succes să conducă compania în top-ul firmelor de brokeraj în asigurări de pe piața din România.

Decizia este pe ordinea de zi și urmează să fie aprobată în cadrul convocării AGA O & E din 25 iulie 2018, și ulterior supusă aprobării către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Declarația D-lui Gabriel Login:
” Am ales să renunț la funcția de Director Executiv pentru a putea fi mai implicat în dezvoltarea companiei și a procedurilor care aduc o valoare în plus atât societății noastre cât și clienților, colaboratorilor și investitorilor noștri. Vreau să vă asigur că nu voi pleca vreodată din Transilvania Broker și că decizia a fost luată din dorința de a dezvolta cât mai mult compania și a crește calitatea serviciilor oferite. Astfel, voi avea ocazia de a lăsa partea administrativă în siguranța D-lui Ion Cotiac, iar eu mă voi putea focusa pe noi strategii, implementări și proiecte, printre care se numară și creșterea rețelei de colaboratori, promovarea și diferențierea cat mai mult a companiei pe piața de brokeraj în asigurări, pregatirea continuă a echipei Transilvania Broker, îmbunătățirea serviciilor, operațiunilor și proceselor precum și implicarea în cadrul noilor fuziuni, achiziții și a altor proiecte pe care le avem planificate și dorim sa le implementăm în perioada următoare. Consider că această inițiativă va aduce o valoare în plus companiei și tuturor celor implicați în succesul Transilvania Broker”

Transilvania Broker este un broker de asigurare de top pe piața din Romania și primul broker de asigurare listat pe Bursa de Valori București. Compania deține o rețea de peste 1700 colaboratori în toată țara și un portofoliu de peste 1 milion de clienți unici, persoane fizice și persoane juridice.

Cauta

Postari similare

Postari recente

Categorii

Etichete

Scroll to Top