Transilvania Broker înregistrează Creșteri semnificative în T3 2020

Email
LinkedIn
Facebook

Rezultatele obținute la finalul trimestrului 3, în condiții nu tocmai prielnice, demonstrează, încă o dată, stabilitatea afacerii și faptul că a fost construită pe baze dintre cele mai solide. Avem o rețea profesionistă de colaboratori, servicii și departamente bine închegate, integrate, cu oameni bine pregătiți, cărora le mulțumim pentru întreaga lor implicare”, a menționat Gabriel Login, fondator și acționar principal al Transilvania Broker.

 

 

Acesta a mai adăugat că “avem, de asemenea, investitori mulțumiți, atât prin prisma dividendelor substanțiale distribuite odată cu listarea la Bursa de Valori București, cât și prin dinamica pozitivă a prețurilor acțiunilor.

 

Acum când ne apropiem de intrarea în al 15-lea an defuncționare, perspectivele sunt dintre cele mai favorabile. Investim consistent în digitalizare, marketing, online, ne dezvoltăm permanent structura de personal, creăm noi servicii, fiind în permanență conectați la tot ce se întâmplă în piață. Avem toate motivele să credem că, împreună, vom reuși în scurt timp să devenim cel mai puternic broker de asigurare din România.

 

GABRIEL LOGIN – FONDATOR ȘI ACȚIONAR PRINCIPAL TRANSILVANIA BROKER

 

 

 

După nouă luni din acest dificil an 2020 sunt multe lucruri care s-au schimbat în jurul nostru, sunt multe lucruri care probabil nu vor mai fi la fel, dar cu toate acestea sunt și câteva lucruri care nu se vor schimba niciodată. Printre ele, implicarea partenerilor și colegilor noștri care este la cote extraordinare și anul acesta, dovedind o dată în plus că fiecare an care trece sudează și mai mult organizația, proiectele noastre – tot mai ambițioase, tot mai aplicate vremurilor și rezultatele care nu întârzie să apară, relația tot mai strânsă cu investitorii noștri cărora le oferim rezultate pozitive de 3 ani și vom continua s-o facem.

 

Pentru toate cele de mai sus vă mulțumesc tuturor, parteneri, colegi, investitori și vă asigur că vom fi aici încă multă vreme!

 

Vă doresc sănătate și să trecem cu bine aceste vremuri agitate!” a transmis Dan Niculae, director general și președinte al Transilvania Broker.

 

DAN NICULAE – DIRECTOR GENERAL ȘI PREȘEDINTE TRANSILVANIA BROKER

 

 

Rezultatele Financiare ale Trimestrului al 3-lea

 

În primele 9 luni ale acestui an, profitul net a fost 4,04 milioane de Lei, înregistrându-se astfel o majorare de 20,5% față de suma 3,4 milioane de Lei, raportată la finele trimestrului 3 al anului 2019.

 

Veniturile au înregistrat de asemenea o sporire substanțială față de aceeași perioadă a anului trecut, ajungând la 57,2 milioane de Lei, în comparație cu 52,7 milioane de Lei în T3 2019. Astfel, veniturile totale din exploatare au avut o creștere de 8,7% în perioada raportată.

 

Cheltuielile de exploatare au reflectat creșterea veniturilor, de 7,9%. Dintre acestea, o mărire semnificativă au înregistrat-o cheltuielile cu personalul (15,6%) și comisioanele datorate asistenților în brokeraj (8,6%). Cu toate acestea, creșterea acestora a fost inferioară celei a veniturilor, datorată în principal preocupării conducerii de a minimiza implicațiile efectelor pandemiei și a restricțiilor de mișcare impuse în perioada raportată.

 

În ceea ce privește primele intermediate, acestea s-au majorat cu 9,2% față de aceeași perioadă a anului trecut.

 

 

Proiectele Semnificative ale Trimestrului 3 și Direcția de Viitor Transilvania Broker

 

În trimestrul trei, am urmărit atingerea obiectivelor planificate pentru a doua jumătate a anului 2020. Astfel, am continuat eforturile noastre de îmbunătățire a calității serviciilor și standardizare a procedurilor de lucru. Tot în această perioadă am început definitivarea mai multor proiecte care vor marca direcția companiei pentru următorii ani.

 

Unul dintre proiectele cheie este dezvoltarea platformei de vânzare online, proiect ce face parte din strategia noastră de a îmbina metodele tradiționale de vânzare a asigurărilor cu noi canale de vânzare, într-o perioadă în care tot mai mulți clienți se reorientează către servicii în mediul digital. Platforma a fost concepută gândindu-ne la rețeaua noastră de colaboratori, care își vor putea mări portofoliul de clienți prin generarea propriului link de vânzare a polițelor din platformă.

 

Celelalte proiecte care au debutat în acest trimestru se concentrează pe automatizarea proceselor și creșterea eficienței și includ un modul de comandă a materialelor de promovare, precum și facilități noi în sistemul de gestiune a activității 24Broker, cat si un modul de facturare și o secțiune cu documente utile.

 

Pentru a accesa raportul complet aferent Trimestrului III 2020, vă rugăm să accesați pagina companiei de pe site-ul Bursei de Valori București.

Scroll to Top