Transilvania Broker își păstrează poziția în top 3 brokeri de asigurare de pe piață

Email
LinkedIn
Facebook
Transilvania Broker își păstrează poziția în top 3 brokeri de asigurare de pe piață

Conform rezultatelor obținute în anul 2017, Transilvania Broker alături de francizele sale își păstrează poziția în topul clasamentelor pentru activitatea desfășurată. Am păstrat locul 3 în topul brokerilor de asigurare din toată țara și suntem în top 5 pentru majoritatea județelor și regiunilor din țară.

Astfel, la nivel județean, compania de asigurări Transilvania Broker a obținut următoarele premii:

Ne-am clasat pe locul 1 în 5 județe din România: Argeș, Bistrița-Năsăud, Dolj, Tulcea și Vâlcea. Locul 2 a fost câștigat de 4 dintre francizele companiei, localizate în județele Botoșani, Covasna, Dâmbovița și Vaslui. 6 francize au fost clasate pe locul al 3-lea: Bacău, Cluj, Maramureș, Mureș, Neamț și Sibiu. Pe locul al 4-lea am regăsit 5 județe: Alba, Giurgiu, Mehedinți, Satu Mare și Suceava, iar pe locul 5 s-au poziționat francize din alte 5 județe: Brașov, Galați, Hunedoara, Ialomița și Sălaj.

La nivel regional, performanța companiei se reflectă la nivelul întregii țări. Transilvania Broker se bucură să fie compania de brokeraj în asigurări numărul unu în regiunea Sud-Vest și ne-am clasat pe locul 3 în alte 4 regiuni ale țării: Regiunea București-Ilfov, Regiunea Centru, Regiunea Nord-Vest și Regiunea Sud-Muntenia.

Pentru Transilvania Broker, obținerea acestui număr impresionant de rezultate înseamnă recunoașterea muncii depuse și o încurajare pentru a duce mai departe bunele practici învățate. Experiența noastră de peste 10 ani în domeniu se traduce prin cunoașterea clienților și a nevoilor acestora, iar încrederea primită din partea lor se oglindește în toate rezultatele obținute.

Cauta

Postari similare

Postari recente

Categorii

Etichete

Scroll to Top

In ce limba doresti sa fie afisat continutul?

Dorim sa stim limba in care doresti sa fie afisat continutul site-ului pentru a va personaliza experienta.