Transilvania Broker își păstrează poziția în top 3 brokeri de asigurare de pe piață

Email
LinkedIn
Facebook
Transilvania Broker își păstrează poziția în top 3 brokeri de asigurare de pe piață

Conform rezultatelor obținute în anul 2017, Transilvania Broker alături de francizele sale își păstrează poziția în topul clasamentelor pentru activitatea desfășurată. Am păstrat locul 3 în topul brokerilor de asigurare din toată țara și suntem în top 5 pentru majoritatea județelor și regiunilor din țară.

Astfel, la nivel județean, compania de asigurări Transilvania Broker a obținut următoarele premii:

Ne-am clasat pe locul 1 în 5 județe din România: Argeș, Bistrița-Năsăud, Dolj, Tulcea și Vâlcea. Locul 2 a fost câștigat de 4 dintre francizele companiei, localizate în județele Botoșani, Covasna, Dâmbovița și Vaslui. 6 francize au fost clasate pe locul al 3-lea: Bacău, Cluj, Maramureș, Mureș, Neamț și Sibiu. Pe locul al 4-lea am regăsit 5 județe: Alba, Giurgiu, Mehedinți, Satu Mare și Suceava, iar pe locul 5 s-au poziționat francize din alte 5 județe: Brașov, Galați, Hunedoara, Ialomița și Sălaj.

La nivel regional, performanța companiei se reflectă la nivelul întregii țări. Transilvania Broker se bucură să fie compania de brokeraj în asigurări numărul unu în regiunea Sud-Vest și ne-am clasat pe locul 3 în alte 4 regiuni ale țării: Regiunea București-Ilfov, Regiunea Centru, Regiunea Nord-Vest și Regiunea Sud-Muntenia.

Pentru Transilvania Broker, obținerea acestui număr impresionant de rezultate înseamnă recunoașterea muncii depuse și o încurajare pentru a duce mai departe bunele practici învățate. Experiența noastră de peste 10 ani în domeniu se traduce prin cunoașterea clienților și a nevoilor acestora, iar încrederea primită din partea lor se oglindește în toate rezultatele obținute.

Scroll to Top