4 moduri de a obtine mai mult de la brokerul tau de asigurari

Email
LinkedIn
Facebook

Brokerul tau de asigurari te poate ajuta in multe feluri: poate obtine preturi mai bune, clauze mai bune sau iti poate indica cele mai bune polite de asigurare pentru nevoile tale. Am scris mai multe aici despre cum te poate ajuta un broker de asigurari, asa ca nu vom insista prea mult in acest articol.

 

Desi brokerul de asigurari poate fi un aliat de nadejde, e important ca si tu sa acorzi importanta acestei relatii. Iata ce poti face pentru a obtine mai mult de la asistentul tau in brokeraj.

 

Fii sincer

 

Nu incerca sa minimizezi implicarea ta intr-un accident atunci cand soliciti ajutorul brokerului pentru un dosar de daune. Similar, daca vrei sa inchei, de exemplu, o asigurare de viata, fii sincer cu privire la stilul tau de viata si la istoricul tau medical.

 

Aminteste-ti ca brokerul e mereu de partea ta. El nu lucreaza pentru o companie de asigurari, ci pentru tine. Ca atare, este si in interesul lui sa iti ofere cele mai bune solutii. Dar pentru a face asta are nevoie de informatii corecte de la inceput.

 

Te poti gandi la brokerul de asigurari ca la medicul tau de familie. El ar trebui sa stie toate informatiile relevante pentru a-ti oferi o “reteta” de succes.

 

Fii statornic

 

Ai gasit un broker de incredere? Felicitari!

 

Iti recomandam sa inchei cat mai multe polite cu ajutorul lui. Astfel, vei putea beneficia de mai multe discounturi, dar si de o relatie speciala.

 

La fel ca in orice alta afacere, si brokerii de asigurari apreciaza clientii fideli, asa ca vor fi mereu gata sa faca mult mai mult decat prevede fisa postului pentru a te ajuta.

 

Cere sfatul brokerului tau

 

Desigur, poti oricand sa-i ceri bokerului o anumita polita de asigurare de la un anumit asigurator – cea pe care ai identificat-o tu ca avand cel mai bun raport-calitate pret. Dar nu uita ca brokerul stie cu siguranta mai multe decat tine despre piata asigurarilor.

 

El stie, de exemplu, care polite sunt prea ieftine – adica polite la care iti va fi greu sa primesti despagubirile. Stie, de asemenea, care companii au un proces de acordare de daune mai facil si mai putin birocratic.

 

Exista numeroase detalii in fiecare polita – e aproape imposibil sa tii cont de toate daca nu lucrezi in domeniu. Asa ca de ce sa nu lasi pe cineva care lucreaza in domeniu sa te sfatuiasca?

 

E normal sa te implici si tu in gasirea celei mai bune polite, dar un sfat de la cineva cu experienta poate face diferente colosale.

 

Nicio intrebare nu e inutila

 

E posibil ca unele intrebari sa ti se para stupide sau puerile. Un broker de asigurari bun iti va spune ca nu exista asa ceva.

 

Intreaba tot ce-ti trece prin minte, de la structurarea platilor la diferenta intre polite care par similare. Fii sigur ca brokerul tau a auzit aceste intrebari inainte si ca e bucuros sa-ti raspunda. Si pentru el e important ca tu sa faci cele mai bune alegeri.

 

Cauti un broker care sa fie mereu alaturi de tine si sa te sfatuiasca cu privire la alegerea celor mai bune polite? Lucreaza cu un asistent Transilvania Broker! Ca primul broker de asigurari listat la Bursa de Valori Bucuresti, toti colaboratorii nostri trec printr-un proces complex de selectie si sunt mereu la curent cu tot ce se intampla pe piata de asigurari.

Scroll to Top